Joshep Armani

14.Březen 2008 | DJ´s

Joe hraje od 14 let, klasickým DJ vývojem, tedy od house přes techhouse a trance, se propracoval až ke svému dnešnímu zvuku, kterým efektně roztančí každou party. Již šestým rokem žije v Berlíně, kde začal produkovat.

Debutoval v roce 2001 na Flesh Records skladbou Ride Me, ta byla zvolena nejlepší taneční nahrávkou roku. Po vítězství v kategorii nejlepší umělec roku v prestižních Malta Music Awards, projel Joe spoustu klubů v řadě evropských států jako Polsko, Holandsko, Itálie, Slovensko, Chorvatsko, Řecko, Španělsko a Rusko.

Současně stále produkoval nový materiál, v roce 2003 se Joe spojil s mladým producentem Janem Kesslerem ze Stuttgartu a společně nahráli skladbu Infatuation, která vyšla v roce 2004 na francouzském F*** Me I´m Famous a také švédském Joia Records. Skladba se okamžitě vyšvihla na přední místa osobních žebříčků celebrit jako David Guetta, Eric Prydz, Pete Tong, Paul Van Dyk, Deep Dish, Roger Sanchez, John Digweed, Fergie a řada dalších.

Vzápětí Joe podepsal smlouvu s Joia Records a v současné době spolupracuje se Stevem Angello a Sebastianem Ingrosso. Na Maltě založil DJ školu s vynikající pověstí mezi místními clubbery, kromě těchto aktivit, je také jedním z předních organizátorů parties na ostrově, každý měsíc pořádá akci s návštěvností okolo 2000 lidí.

napsal/a: trancemaniak 15:17 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář