Yoji Biomehanika

14.Březen 2008 | DJ´s

Tento člověk (vlastním jménem Yoji Mabuchi), který dříve - možná překvapivě - dosáhl statusu rockové hvězdy ve svém rodném Japonsku, hodil svou minulost za hlavu a vrhnul se se vší vervou a vitalitou na taneční scénu, kde podává opravdové zpodobnění rockové hvězdy polapené v DJském těle. Yojiho intenzivní vystupování na stageích doprovázené jeho podmanivým soundem a skvělými technickými schopnostmi z něj udělalo jednu z nejrychleji stoupajících hvězd na tanečním nebi. Jeho masivní celosvětovou popularitu dokazují vysoká umístění v prestižních anketách jako DJ Mag Top 100, Dutch DJ Award a taktéž zvolení nejlepším DJem na UK´s Hard Dance Music Awards.

Yoji předvedl svůj talent svým fanouškům na celosvětově známých klubech, parties a festivalech jako: Sensation Black, Dance Valley, Godskitchen, Global Gathering, Mysteryland , Gatecrasher, Slinky, Judgment Sunday, Creamfields, Ageha Tokyo atd. Yojiho rezidence Giga je vedoucí taneční klubovou akcí v Japonsku již déle než 5 let. Nespočet vydaných a hitparády bořících CD a DVD vydaných pod japonským vydavatelským gigantem Avex, oblečení a módní doplňky prodávané pod jeho značkou a v neposlední řadě i hodinky nadesignované od Seiko - to vše je součástí rozrůstajícího se Yojiho fenoménu.

V mezinárodním měřítku vydává Yoji své produkce na svém labelu Hellhouse. Na svých siglech a remixech pracoval s několika velmi respektovanými tanečními producenty jako Ferry Corsten , DJ Scot Project, Mauro Picotto a další. Ti kdo měli šanci vidět a slyšet Yojiho Biomehaniku, byli ohromeni úžasem z jeho představení, a to hlavně díky jeho unikátnímu a často i vcelku obskurnímu výběru tracků, ale také kvůli jeho bezchybnému a charismatickému mixování. Jeho styl a technika je svěží a bez zábran a to z něj dělá vůdce a ne jen následovníka. Yoji je enigmou, je DJem, kterého když vidíte, pochopíte, proč ho tolik lidí miluje a respektuje jej. Je bez pochyby, že Yoji je jedním z předních lidí, kteří světu dokazují, že DJské vystupování je tou nejdůležitější částí na elektronické hudební scéně a proč se DJové stávají jakýmisi rockovými hvězdami dnešní generace.

Alba :

Yoji Biomehanika - Tales From The Big Room (2004)
Yoji Biomehanika - Greatest Works (2002)
Yoji Biomehanika - Technicolor NRG Show (2001)

napsal/a: trancemaniak 15:34 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář