30.Červen 2008
Nooo pořádné wrauuu moje spočívá v tom co se dělo ve středu ve čtvrtek a v páteček :) Noooo ze středy na čtvrteček se šli slaviti Adélinky mojí kočičky milované narozeniny mohu říci, že to bylo luxusní a moje panáky co pořád přistávali na stole pod názvem FATAMORGNA  nooo faaakt moooc luxusní pitíííčko :))) Fakt jsem čekala od této akce málo, ale vyvrbila se velice luxusněě což pak bude i dokazovat můj fotoreport co jsem dám pak, až se uráčím si dojet pro fotečky ke kamarádcee což nevím kdy bude :)
A jinak v páteček mi bylo oznámeno jedním človíčkem (kamarádem) že jako musíme zapít ještě jedny narozky takže v 3 lidech jsem dali asi tak 4 bohemky apod. Fakt děkuji jednomu človíčkovi za to co mi řekl a s tím co mi poradil, mooc mi to pomohlo a hodně věcí jsem s tím vyřešila jsi zlatej Péťo DĚKUJI!!
Jinak v sobotku jsem byla na filmečku v kině "WANTED" a z toho co jsem slyšela tak moc lidem se to v kině nelíbilo, ale mě se to líbilooo mooooc Klidně bych na to šla znova, takže jestli na to někdo půjdete tak se ozvěte půjdu s Váma Ještě něco bych tu podoknula... Dnešní sen co se mi zdál jsem z něho měla úplně husí kůžu.. Vím, že jsem stála u nás před barákem a jeden človíček tam byl nebudu jmenovat, síleně pršelo on stál u auta a koukal se na mě tak jsem šla k němu a on mi povídal: Mrzí mě co jsem ti vše udělal, chci se omluvit.. Vezmeš si mě ?? Nooo i z toho krátkého snu jsem měla šílenou husí kůži ale to pochopí asi jen hrstka lidí kdo mě zná a pochopí kdo byl v tom snu Noooo niiic pomalinku zase ukončuju svoje výplody mysli
V každém případě dneska by se mi měla vráti Verůnka z Ibizky tak doufám, že se vrátí v pořádku, viď kotě moje
Vložil: ttina_ttina ¤