Wěř mi...   09.Červenec 2009


Tohle je pro osůbku,co mám hrozně moc ráda a nechci ji nikdy ztratit.
Jsi můj příel,kterej mi neustále chybí :( ..hodně toho o mě wíš a hodně jsi toho proti mě použila.Ale já Ti to odpouštím,a pořád Ti to odpouštět budu..
Občas to bolel.Hrozně moc.Hlawně když si mi podrazila nohy we škole..podařilo se Ti obrátit wšechny proti mě..ale byla to jen krutá skušenost,která nám oboum otewřela oči a otewřela dweře nowému přátelstwí..hodně nás to spojilo :)
Pamatuješ,jak jsme se na úplným začátku nesnášeli a jak to bylo potom?..výlety a nerozdělitelná dwojka..pořád spolu a spoustu úžasnejch zážitků..Pamatuješ na ten můj let tobogánem a jak jsem přijela k Tobě?..nikdy na to nezapomenu :) Už jen proto,jak potom bylo mojí hlawě :)
Říká se,že žiwot nás naučí..ale já wěřím našemu přítelstwí..že mě naučí to,co nikde nenajdu..
Proč se wšechno wrací na začátek?Proč se zase hádáme?Kdo z nás má ten strach?
Když se wracím wzpomínkami,a vzomenu si na loňské léto..jak jsme prozewlowali wolnej čas na lawičce..nikdo nikdy nepochopí,o čem jsme si powídali..
Jestli tohle budeš číst,tak si pamatuj,že Tě wždycky budu mít we swím srdíčku,wždycky tam budu mít místečko pro twoji dušičku a twé trápení..wždy Tě budu podporowat,ať už se bude dít cokoliw..
Trápí mě,že se hádáme..wžyť není důwod..proč nemůže být wšechno jako dříw?
K + K + K = 4ewer and ewer..nezapomenu na cesty do šloly..jak jsme si wždycky trhalli šípky k swačině,a koblížek nechápawě kroutila hlawou :) Nezapomenu na ty hlášky..jako tehdá Holub a její "buřtíčky" :)
Nikdy nezapomenu!!!
Budu na tebe čekat,až zase dlouze zazwoníš na můj zwonek.. napsal/a: tuky24 10:46 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář