Tak mě napadlo

04.Prosinec 2007

...že já vlastně nejsem emo, ikdyž je to dnes moserní..? Proč..? Asi proto, že nemám pocit, že se všechno kolem mě hroutí, protože nemám pocit, že mě všici nenávidí, nemám pocit, že lidi jsou hloupý a jen já chytrá...  Nemám jizvy na ruce, vlasy přes půl ksichtu, ani neposlouchám pitomý kapely tipu My Chemical Romance, a nehledám v jejich textech smysl a přirovnání, která tam nejsou a uvědomuji si, že jejich texty jsou naprosto neosobní, sestrojené k tomu, aby se dobře prodaly.. Celej tenhle styl je komerční záležitost,  proč by jinak někdo tvrdil, že je to smysl života..? Co je smysl života, že je člověk smutný..? Že vypadá jak kašpar? Nebo ..?

Ne, já mám jen takovou touhu mluvit nesouvislé nesmysly, toho si nevšímejte..  Asi to bude tou pokročilou hodinou, která nastala..  Nefunguje mi mozek tak jak bych si představovala..

 
autor tulajda v 22:15, |

Komentáře (1):

V 05.02.2008 10:43:35 Bonotruder říká:
Ahojky.Já si myslím že smysl života je né jak si někdo myslí přežít ale prožít a užívat si naplno i když to někdy nejde.Ale je normální že jednou jsi dole a jednou nahoře...