Tupac zemřel 13. v pátek, tak už tohle je velmi podezřelé.
Bílý Cadillac, ve kterém seděl vrah, nebyl nikdy nalezen. Jak to?! Las Vegas je přece uprostřed pouště.
Ve Vegas je pouze malá, 8 bloků dlouhá, černošská čtvrť. Jestli byl vrah černoch, tak kam utekl a kam se skryl?
Tupac měl mnoho bodyguardů, proč nikdo nepronásledoval onen bílý cadillac? A navíc zde nebyl jediný svědek... Na ulici, kde se odehrálo hlasité střílení, v Las Vegas ve městě kde se nechodí spát.
Tupacovo nové album bylo vydáno pod novou přezdívkou Makaveli... Jméno pochází od italského válečného vůdce jménem Machiavelli, který v bitvě předstíral smrt, aby tak obelstil svého nepřítele. Když byl Tupac ve vězení mnohokrát přečetl jeho knižku. Třeba se od něho něco naučil.
Machiavelli napsal před svou smrtí dvě knihy. Album "All Eeyz On Me" obsahuje dvě CD, první pojmenoval "book one" a druhé "book two". Stejně jako Machiavelli pojmenoval dva díly svých knih.
Na obalu alba Makaveli je Tupac vyobrazen jako Ježíš na kříži. Neplánoval už tehdy vzkříšení?
Tupac byl prý zpopelněn den po jeho smrti. Od kdy se tělo zpopelňuje den po smrti, když jde o vraždu?
BMW ve kterém jeli Tupac a Suge dostalo třináct zásahů. Čtyři z nich dostal Tupac do hrudníku, Suge seděl vedle něj a byl jenom škrábnutý na hlavě. Tomu říkám z prdele klika.
Tupacův klip k písni "I Ain't Mad At Cha", který vyšel těsně po jeho smrti a který byl posledním Tupacový klipem, který natočil, zobrazuje jak je Tupac postřelen, umírá a přichází do nebe.
Tupac poslední dobu, kdy se cítil ohrožený, nosil neprůstřelnou vestu pokud šel mezi lidi. Proč ji neměl právě ten den?
Ve své písni "Life Goes On" si přeje aby mu jednou na jeho pohřbu "každý raper" zarapoval. Proč Death Row nevyslyšelo jeho přání?
Producent jeho nového alba Makaveli byl "SIMON" (pseudonym Suge Knighta). Simon byl apoštol, který pomohl Ježíšovi nést kříž a byl první, který byl svědkem jeho vzkříšení.
Ve svých písních a obzvláště na posledním albu Makaveli mluví o své smrti a o vzkříšení, např. v písni "White Man’s World" říká "My time away just made perfection, you think I´d die?" (Nadešel čas odejít, myslíš, že bych mohl umřít?)
Proč tak bohatá společnost s takovou mocí jako je Death Row Records nevypsala odměnu za dopadení vraha?
Jak už bylo napsáno, Tupacovo nové album se jmenovalo "The Don Killuminati: The 7 day theory”, je záhadou co touto definicí měl na mysli. Uvnitř obalu se můžete dočíst: “Exit: 2pac, Enter: Makaveli”, jakoby měl 2pac zemřít a Makaveli narodit.
Proč Suge Knight a ostatní, kteří ho doprovázeli nespolupracovali s policií při objasnění vraždy?
Od Tupacovi smrti se objevilo mnoho lidí, kteří přísahají, že viděli Tupaca živého.
A nakonec je tu jistá hra s čísly. Jak už víte v názvu alba Makaveli je napsáno "The 7 day theory". Tak počítejte se mnou. Tupac byl zastřelen 7. září, naživu byl ještě 7 dní poté, zemřel v 25 letech (2 + 5 = 7), byl zastřelen na den přesně 7 měsíců po vydání alba "All Eeyz On Me" a nakonec zemřel ve 4 hodiny a 3 minuty (4 + 3 = 7). Moc podivné náhody nemyslíte? napsal/a: tupaccccccc 09:43 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář