Mužský orgasmus

16.Leden 2007

Ejakulace není orgasmus.

Je to velmi lokální uvolnění, sexuální úleva -- není to orgasmus.
A toto uvolnění je negativní fenomén -- prostě jen ztratíte energii -- ale orgasmus je úplně jiná věc.
Orgasmus je stav, kdy přestanete cítit tělo jako hmotu; vibrujete jako energie, elektřina.
Vibrujete tak hluboce, od úplných základů, že úplně zapomenete, že je to materiální věc.
Fyzikové říkají, že hmota neexistuje, že veškerá hmota se jen jeví; co existuje v hloubce je elektřina, energie ne hmota.
Při orgasmu se dostáváte do této nejhlubší vrstvy vašeho těla, kde hmota přestává existovat, kde jsou jen vlny energie; stanete se tančící energií, budete vibrovat. Všechny hranice pro vás přestanou existovat, začnete pulsovat a přestanete být na chvíli přízemními. A váš partner bude také pulsovat.To je smyslem sexuálního orgasmu -- že se vaše zamrzlá energie rozpustí, splyne s vesmírem, se stromy a hvězdami, se ženou a mužem, se skalami -- na malou chvíli, samozřejmě. Ale v této chvíli máte vědomí, které je vznešené, a svaté, protože pochází z celku.Kosmický orgasmus potřebuje čas -- čím víc, tím líp, protože pak přejde hlouběji do vašeho bytí, do vaší mysli, do vaší duše.
Pak se rozšíří od hlavy až k patě ... Každé vlákno vašeho těla jím bude rozechvěno. Celé vaše tělo se stane orchestrem a přejde do crescenda.
Ale jestliže budete spěchat, orgasmus se stane jen ejakulací a to už není orgasmus. Je jen místní, lokální a téměř beze smyslu. Budete se po něm cítit unavení, frustrování a v depresi, protože energie je promarněna a proto vám nedala osvěžení, takže to nemělo smysl. napsal/a: uchyl 16:45 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář