Blansko rozstřílelo Vyškovské béčko! | FK Apos Blansko - dorost

autor: urisek | 12.Srpen 2007
SK Rostex Vyškov B - FK Apos Blansko 0 : 6 (0 : 3)
Branky: Beneš 2, Svoboda, Matuška, Ťoupek (p), Rychnovský.

Sestava: Suchý Vladimír 1, Kunc Kamil 2 (Rybář J. 75), Fiala Jan 3, Sehnal Luděk 4 (Rybář M. 76), Měšťan Libor 5 (Zouhar 46), Rychnovský Lukáš 6, Ťoupek Jiří 7, Cupal Jan 8, Beneš Michal 9, Matuška Jan 10 (Kunc J. 80), Svoboda Tomáš 11.
Na střídání byli připraveni: Rybář Michal 12, Zouhar Petr 13, Kunc Jakub 14, Rybář Jiří 15, Gregor Martin 16.

Chyběli: dlouhodobě zraněný gólman Palatka, který je po operaci kotníku a záložník Antal.
Trenér: Stupka Petr, Rychnovský Petr, zdravotník Měšťan Libor.

Utkání sehrané na stadioně 1. FC Drnovice mezi domacím SK Rostex Vyškov 'B' a FK Apos Blansko začalo vlažně, když hráči obou mužstev nastoupili k prvnímu utkání sezony poněkud nervozně. Lépe začal domácí Vyškov, jež měl dvě dobré šance ke vstřelení úvodní branky , nepovedlo se, a tak se dostal do hry pomale rozjíždějící se Apos. Po trochu rozverné akci se dostal do úniku Svoboda, který se v takových situacích nemílí, 0:1. Hra se uklidnila a vyrovnala. Jako blesk z čistého nebe však přišla kolmice Ťoupka adresovanou Svobodovi, tito dva dlouholetí spoluhráči si dobře rozumí, při niž padl druhý gól Blanska po dorážce Matušky. Apos pomale ale jistě zvyšoval obrátky, vynutil si tak na hráčích Rostexu slibné šance, po faulech na hranici pokutového území zkoušeli své štěstí nejprve Ťoupek, když trefil pouze dobře postavenou zeď a následně Rychnovský, který protáhl domácího golmana tak, že musel míč vyrazit jen před sebe a tam nehlídaný Beneš zvyšoval už na 0:3 pro hosty. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.
O poločase provedl trenér BK Stupka jednu změnu, když ze hřiště odešel levý obránce Měšťan, který předvedl solidní výkon, na jeho místo se posunul Ťoupek a nastoupil nový hráč Zouhar.
Blansko po přestávce na soupeře vlétlo jako hurikán, vstřelilo během několika pár minut tři branky, trefili se opět Beneš, Ťoupek z penalty, Rychnovský, a bylo po zápase.
FK Apos Blansko si tak odvezl výhru 6:0 a důležité 3 body.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

mk 17.08.2007 13:17:29

Přeji ať forma vydrží co nejdéle.