30.Srpen 2008,19:35

Mnoho z vás vědí o čem mluvím, když říkám, že o tyhle známosti ne každý stojí. Pokud o ně ovšem máte vy zájem, čtěte dále. Holky jsou bytosti křehké, mírumilovné a výřečné. Umí jednat s lidmi a chlapům do nekonečna naznačují, že to jsou právě oni kdo udělali první krok.

Pokud ovšem chcete mít holku v posteli hned, musí to být ona, která udělá první krok. nečekejte, že za vámi sama přijde a zeptá se vás, jestli se s ní chcete vyspat - i to se stává, ale poté si ráději dávejte pozor, aby holka nebyla až přepříliš opilá. Mnohem lepší je na lov vyrazit s přáteli. Je to zvláštní, ale holky mnohem raději vidí dav kluků, než jednoho osamoceného kluka. Možná je to také proto, že holky samy chodí na párty v davech a chtějí si užít všechny moc najednou.

Na párty choďte s nezadanými kámoši

Pokud jste už dorazili na párty a je vás více, sehnat holku, jež s váma půjde je otázkou chvíle. Není k tomu potřeba příliš mnoho zkušeností, stačí hodinu dívce nalévat alkohol, druhý na ní pěkně mluvit a třetí se jí zeptat jestli se nechce jít projít ven. Když souhlasí, máte z půlky vyhráno.

Vy moc nepijte

Z půlky říkám proto, že nesmíte opít sami sebe, pak to samozřejmě zcela nejde. Nebudu zabíhat do podrobností, ale je dobré pít tvrdý alkohol a ve velmi omezeném množství. Kombinování piva a tvrdého alkoholu se vyvarujte. Nezapomeňte ke konci párty sobě nalívat sodovku a jí samozřejmě stále alkohol, jinak to skončí opět špatně.

Rada na konec

Připravte se na to, že jednonocovky nemusí být to pravé pro vás. Jedna věc je dívku do postale dostat, a druhá věc je mít na ní po tak krátké chvíli chuť. Ne každému toto vyhovuje a tak se připravte, že mezi těmi kterým tohle vadí můžete být i vy.

 
vložil: vasazifi
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 10.02.2012 22:43:44, prokes

    <a href="http://www.menworld.cz/clanek/top-10-jak-dostat-zenu-do-postele">Jak dostat holku do postele</a>