30.Srpen 2008,19:29

Jak přebrat holku

Každému z vás se určitě už někdy stalo, že jste se zamilovali do zadané holky. Chemie je prostě chemie. A pak začala hra na lepšího, kdy jste se snažili najít nějakou špínu na jejího kluka a pěkně ho jeho holce vybarvit. Ale to jste dělali chybu. Tím že na někoho nadáváte, ukazujete svoji slabost a jste spíše k smíchu. Na přebrání holky je potřeba lepší metoda. Donuťte ji, aby se do vás zamilovala.

Ještě než se rozepíšu o tom jak na to, chtěl bych upozornit na jedno důležité pravidlo: „Nikdy nebalte holku vašeho dobrého kamaráda.“ Je to ta nejhnusnější věc, jakou můžete udělat. Žádná holka nestojí za to, abyste zradili svého kamaráda. Ale dost už moralizování, jdeme konečně na věc.

Uvědomte si, že ten kdo vyhraje je ten, koho holka víc miluje. Nemá smysl balit holku, která je spokojená se svým přítelem, s kterým chodí krátkou dobu. Taková holka citově nestrádá a nepotřebuje dalšího kluka, který s ní chce spát. Holka chce hlavně lásku a tu už dostává.

Na druhou stranu, holka, která s klukem chodí už nějakou dobu, nebo s ním není spokojená, se přebrat dá. Ještě malé upozornění: „Nepřeměřujte se s jejím přítelem klučičíma očima.“ Musíte si nejdřív uvědomit, že holkám ve vztahu chybí cit. Na začátku je někdo dobývá, nosí jim květiny, dotýká se jich. Jde s nimi do kina, je na ně milý. Ale jak vztah pokračuje, vše se usadí a kluk poleví, protože dosáhl svého. Neuvědomuje si už, že holka citově strádá, a že by si přála aby vše bylo takové, jako na začátku. Zkuste si o tom popřemýšlet a podle toho upravte svoji strategii. Nyní musíte být lepší podle holčičích pravidel.

Když od holky uslyšíte, že nebyla v kině ani nepamatuje, tak nesmíte nadávat na jejího přítele. Neříkat, že je hlupák, že ji do kina nevezme. To si odpusťte. Raději se rozvyprávějte, jak chodíte rádi do kina (divadla, atd.) vy, popovídejte si o filmech a najděte společnou notu. Váš cíl je holku dostat, protože její city k jejímu příteli pomalu zmizí a ona zjistí, že ten pravý jste vy.

Holky si často v delších vztazích stěžují, že je kluk nikam nebere. Zkuste třeba – zcela nevinně – vzít foťák a zajít si s ní do ZOO. Nebo se psem na procházku, do kina. Prostě nezávazně. Než začnete tlačit na pilu, musíte ji donutit aby o vás přemýšlela. Občas jí poslat nějakou sms. („To kino bylo super, děkuji, že jsi tam se mnou šla.“) Prostě se připomeňte. Když s ní budete trávit víc času, přijde to samo. Jen nechtějte všechno hned. Dočkali byste se akorát vysvětlení, že nemůže, protože… bla bla bla. Přebrání chce prostě čas. Holka se napřed musí dokonale odmilovat, než přítele opustí. Pokud to uspěcháte, tak se může stát, že se za chvilku od vás zase vrátí k bývalýmu.

 
vložil: vasazifi
Permalink ¤


1 Komentáře: