30.Září 2007
Co jsem?

Jsem všemocný a neznám slitování. Jem tu od věku a věků a přece nikdy nezestárnu. Jsem jmenovatel zlomku každého z vás, se kterým nejde smlouvat. Skrývám v sobě utrpení i lásku.

Jsem plný překážek, nejasný běh do neznáma s jasným cílem. Existuje tu několik skupin běžců. Ti co se drží vepředu a nikdy se neohlížejí za sebe na své pomalejší soupeře. Ve druhé skupině jsou běžci, kteří svůj běh vzdali, když narazili na první překážku. Na to, aby překonali svou slabost trpělivým posilováním, byli příliš líní. Pro třetí skupinu jsou některé překážky příliš vysoko, ale neodbočí z tratě a překážku podlezou.

Když nezvládne přeskočit někdo ze čtvrté skupiny, tak se zastaví a začne trénovat, aby překážku překonal. Někdy se to nedaří třeba roky, ale když to jednou zvládne a přeskočí, někdo ze skupiny se poohlídne a řekne mu: "Tak přece si to dokázal, na tomhle úseku si vyhrál! Chvilku si odpočiň, vyzvedni si svou odměnu, ale neusni na vavřínech a mysli i na ty co zůstali za tebou, třeba potřebují slyšet právě tvoje slovo." "A nezapomeň, za cílovou páskou na tebe čekáme…"

kdy jiný to je,když sem to poprvé četla napadlo mě jediné..čas....

autor vcela-x | 19:08  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domů
 
O autorovi


Jméno: vcela-x
Region: Olomouc
O mně: Talking, laughing, loving, breathing, fighting, fucking, crying, drinking, riding, winning, losing, cheating, kissing, thinking, dreaming. This is the way It´s the way that we live And love!
Můj profil

Poslední články
Archiv
Přátelé
Vytvořil
Free Blogger Templates