« Domů | Robert-Photoshoot č.3. » | Robert-Photoshoot č.2. » | Robert-Photoshoot č.1. » | Hra s Robertem » | Robert o Edwardovi » | Rob Pattinson- filmografie » | Robert P.-kalendař 2010 » | Rob původně odmítl roli Edwarda » | Par fotek z Photoshootu » | Robert Pattison - Edward Cullen »

Isabella Swan (Postavy)

Isabella Swan
Celé jméno: Isabella Swan
Stav: člověk
Datum narození: 13.září 1987
Původně z: Phoenixu v Arizoně
Barva vlasů: hnědá
Barva očí: hnědá
Výška: 165 cm
Fyzický popis: "Bella má velice světlou plet', s dlouhými, silnými, tmavě hnědými vlasy a čokoládově hnědýma očima. Její tvář má srdcovitý- tvar -široké čelo, velké, široké oči, vystupující lícní kosti, tenký nos a úzkou čelist se špičatou bradou. Její rty jsou trochu vetších proporcí, v poměru k čelisti. Její hnědé oči jsou tmavší než její vlasy a více rovné než do oblouku. Ona je štíhlá ale ne svalnatá, a váží okolo 115 liber = 52 kilogramů. Má podsadité nehty protože když je nervozní tak si je kouše."
Charakteristická vlastnost: extrémní náchylnost k nehodám
Povolání: současně se zapsala na střední školu ve Forks, nějakou dobu v Newton's Outfitters.
Rodinní příslušníci: matka - Renee Dwyer, nevlastní otec - Phil Dwyer, otec - Charlie Swan
Přezdívky: Bella pro přátelé - Bells nebo Bell pro Charlieho
Auto: 1953 Chevy Pickup Truck - červený, opravený motocykl

Osobní historie: Bella se narodila ve Forks, ale její matka a otec se rozvedli když jí bylo šest měsíců. Většinu svého mladého života strávila v Californii a později v Phoenixu, v Arizoně kde nebyla moc populární a za žádnou cenu se necítila že zapadla. Je velice neohrabaná a pro své vlastní dobro a se vyhýbá sportování a tancování.

Když se její matka znovu vdala, Bella se rozhodla vrátit zpět do Forks a žít se svým otcem. Cítila vinnu za to že její matka kvůli ní nemůže se svým novým manželem tolik cestovat, a tak se, ale ne - nadšená, přestěhovala k tátovi. Koupil jí nákladáček a zkoušel jí v jejím novém domově navodit pocit pohodlí.

V škole, byla Bella přivítaná s ohromným zájmem a udělala si přátele z několika lidí. Prvně viděla Edwarda a jeho rodinu na obědě a byla zaujatá tím že se drží stranou. Ve třídě biologie, byla nucena sednout si vedle Edwarda, na jediné prázdné místo v místnosti. Choval se k ní divně, Bella si myslela že jí nenávidí. Nebylo to déle než dva týdny než se Edward vrátil do školy a Bella byla schopna se s ním setkat.

Poté to chvíli, Bella přichází na Edwardovo tajemství a akceptuje ho jako upíra. Několikrát jí zachrání život a to ho přiměje udržovat ji v bezpečí. Dvojice se zamiluje navzdory rozdílům mezi nimi. Bella se stává obětí Jamese a je zachráněná když se Edward napije její krve a zastaví jed šířící se po jejím těle.

Na své 18. narozeniny se Bella řízne do prstu a je v uvedena v ohromné nebezpečí v Cullenovic domě. Kvůli tomu se jí Edward rozhodne opustit. Bella zůstává po dva týdny ve strnulém stavu - pouze zvládá jet do školy a práce. Rozhodne se risknout "slyšet" Edwardův hlas a pomáhat Jacobovi Blackovi v sestavování motocyklu. Z těch dvou se stanou velmi dobří přátelé poté co Jacob objeví spojený kult. Bella se učí že Jacob a jiní teenageři

Quileuteovi kluci jsou vlkodlaci.

Když se Alice vrátí do Forks, prozradí Belle že si Edward myslí že je mrtvá a má v plánu se zabít. Dva rody z Itálie zastaví Edwarda a jsou uvězněni mezi Volturi. Oni se vrací do Forks se slibem že se z Belly stane upír. Doma, Edward souhlasí s proměnou Belly za tak dlouho jak si ho nejprve vezme.
http://farm1.static.flickr.com/210/447843711_e551bcf6c7.jpg

O Autorovi

  • Jméno vera144
  • Region Ostrava-město
  • Co sem tak psát??těžký no,sama se posoudit neumim,k tomu mám ostatní aby si o mě udělali obrázek....prostě jsem jaká jsem a jiná už nebudu,nikdo přeci neni dokonalej:D....jestli se vám zdám sypmatická napiště,určitě odepíšu...lepší bude 456-894-672
Můj profil

Poslední návštěvy