« Domů | Robert-Photoshoot č.3. » | Robert-Photoshoot č.2. » | Robert-Photoshoot č.1. » | Hra s Robertem » | Robert o Edwardovi » | Rob Pattinson- filmografie » | Robert P.-kalendař 2010 » | Rob původně odmítl roli Edwarda » | Par fotek z Photoshootu » | Robert Pattison - Edward Cullen »

Jacob Black (Postavy)

Jacob Black
přezdívka: Jack, Jacob
Celé jméno: Jacob Black
jeho stav: Vlkodlak
Datum narození: rok 1990
Původně pochází z: Forks, Washington
Barva vlasů: Černá
Barva očí: Hnědá
Výška: 186 cm na konci Stmívání, ale stále roste.
Jeho popis: Dříve dlouhé, lesklé vlasy v koňském ohonu, teď krátké, krásná pleť, stopa dětské zakulacenosti na jeho bradě. Ve své vlčí podobě, Jacobův kožich je rezavě hnědé barvy.
Co dělá: Ochraňuje oblasti La Push před upíry
Rodina:matka - Sarah, zemřela před několika lety, otec - Billy Black
Sourozenci: starší sestry dvojčata- Rachel a Rebeka.
Koníčky: Spravování aut a motorek.
Osobní historie: Jacob potkal Bellu na pláž asi dva měsíci potom, co přijela do města. Pověděl Belle příběh svých předků, kteří uzavřeli smlouvu se "studenými" (upíry). Byl to Jacobův pradědeček, který pomáhal vytvářet smlouvu. Ačkoli Jacob nevěřil pověrám svého otce nebo předků, on doručil vzkaz Belle, že se Quileutští "budou dívat" a názor, že by se měla rozejít se svým přítelem Edwardem Cullenem. Bella odmítla.Potom, co Edward v září opustil Bellu, ona se ukázala u Jacoba doma, chtěla pomoct se spravením dvou porouchaných motorek. Jejich přátelství se rozvíjelo a Jacob doufal, že jednoho dne, by mohli být víc než přáteli. Jacob, stejně jako většina kluků z rezervace, projdou ohromnou růstovou změnou. Ačkoli jsou kluci v polovině jejich teenagerských let, zdá se, že jsou už dvacetiletí. Jeden po druhém se chlapci přidávají k Samovi Uleymu a jeho podivnému malému kultu.
Potom co, šel s Bellou do kina, Jacob přijde domů a cítí se velmi nemocný. Doma se Jacob záhadně měnil na tvora, kterého neznal. Je velmi vysoký s tlapami namísto rukou a když mluví, vrčí. Později mu je vysvětleno, že je vlkodlak a že mít upíra poblíž, je to co spustí přeměnu na začátku puberty. Protože jeho vztek je právě teď příliš těžký ovládnout, Jacobovi je řečeno, aby se držel od Belly dál.
Jacob a ostatní vlkové vystopovali Laurenta (upíra, který chce Bellu zabít) v lese a našli ho s Bellou. Hnali se za ním, rozsápali ho na kusy a zabili ho. Později se Jacobovi podaří dát náznak Belle, který ji přiměje pochopit, že je vlkodlak. Jakmile Bella pochopí, Jacob začleňuje Bellu do většiny činností v La Push a dokonce souhlasí s tím, že jí vezme na skákání do vody z útesu. Zatímco jde po stopě Victorie (krvežíznivé, divoké upírky), Jacob uvidí Bellu, jak sama skáče z útesu. Skočí střemhlav do vody a zachrání ji.
Brzy potom se Alice vrací do Forks. Jacob je u Swanů doma, když zazvoní telefon. Jacob ho zvedne a řekne muži, kterého považuje za Carlislea, že je Charlie na pohřbu. Ve skutečnosti tou osobou byl Edward a on se domnívá, že je Charlie na Bellině pohřbu. Jacob zůstává stranou, zatímco Alice a Bella se ženou do Itálie, aby Edwarda zachránili., před upíří královskou rodinou-Vulturiovými. Jakmile se Edward a Bella vrátí, Jacob se ujistí, že Bella dostane domácí vězení od Charlieho, když mu ukáže motorky. Potom Edwardovi připomíná tu smlouvu, kterou mají s upíry, že upíři nekousnou člověka.
Jeho láska (bohužel neopětovaná): Bella Swanová
Stmívání

O Autorovi

  • Jméno vera144
  • Region Ostrava-město
  • Co sem tak psát??těžký no,sama se posoudit neumim,k tomu mám ostatní aby si o mě udělali obrázek....prostě jsem jaká jsem a jiná už nebudu,nikdo přeci neni dokonalej:D....jestli se vám zdám sypmatická napiště,určitě odepíšu...lepší bude 456-894-672
Můj profil

Poslední návštěvy