« Domů | ... » | ... senses ... » | ... » | Bad Day... » | Larry » | Life Is For Living... » | Supertramp - Surley... » | ... » | ... » | ... »

... něco o mě... do komentáře se to fakt nevejde :)

1989 - Narozen v krčské porodnici (ve vinohradské pro něj nebylo místo). Rodí se jako druhý ke svému staršímu (o 3 roky) bratru (matěj...). - Roku 1992 přibívá i sestra. - 1993 - Začíná chodit do chlapeckého pěveckého sboru ke kulínským. Později do sboru radost. - 1995 (?) Začíná chodit na klavír - Krom nástupu na základní školu se neděje nic významného. 1999 - maminka mu koupila fotoaparát ukrainské či ruské výroby. Nafotil několik filmů, ani jeden z nich nikdy nevyvolal (chápej jako lenost). 2001 - Otec domů přináší Poser 4 (3d program). 2002 - Začíná se shánět po dalších 3d programech jelikož stávající Poser mu nestačí. Přes určité potíže se dostává k programu Carrara. Ten samý rok "získává" 3ds Max, ten se mu však nelíbí a ohlíží se dál. 2003 - Sehnal program Cinema 4D 8.001 ve kterém se postupně učí a zůstává mu věrný. Přestává chodit do sboru jelikož si hloupě myslel, že je to pod jeho úrověň. Ten samý rok se dostává na gymnázium v čakovicích (nejmenší a nejhorší gymnázium v praze (nejhorší možná celkově :) ). 2004 - Přestává chodit na klavír, protože ho to nebaví. Teď to považuje za chybu jelikož vše zapoměl. Naštěstí se sám začíná učit na kytaru na kterou hraje do teď. Koncem roku 2005 (?) přesedlává na novější verzi Cinemy, na verzi 9.012. Jeho Bratr Kupuje Kytaru Ibanez PF60S-NT - Začátkem roku 2006 si půjčuje fotoaparát od kamaráda a zkouší fotit. Kupuje si elektrickou kytaru Cort CL200. Účastní se Fotomaratonu (opět vyhrávají fotky které se mu nelíbí). - Fotí pro americký orchestr v rudolfinu - Před prázdninami 2006 otec kupuje Kodak EasyShare P850. S tím je nespokojen a snaží se ušetřit na něco lepšího. To asi DLOUHO potrvá jelikož je stále v minusu.

Poslouchá pouze kvalitní hudbu (Art Rock, Rock, Folk, Jazz, Blues)... Kapely a Interprety jako SUPERTRAMP, Pink Floyd, Led Zeppelin, Beatles, Rolling Stones, ROGER HODGSON, R.E.M., U2, TRAVIS, The Thrills, COLDPLAY, The Killers, Vltava, Incubus, RADIOHEAD, MEW, TURIN BRAKES, Zero 7, AIMEE MANN, FIONA APPLE, REMY ZERO (+), Spartan Fidelity, SleepWell, Paul Simon, Regina Spektor, KT Tunstall, DAMIEN RICE, Feist, Norah Jones, RICHARD ASHCROFT, The Verve, Iron And Wine, SIMON AND GARFUNKEL, BOB DYLAN, Stan Getz, INK SPOTS, Louis Armstrong, Louis Jordan, Vera Lynn, Glenn Miller, Billie Holiday, Cab Calloway, Ellington Duke... Oststní hudba (žánrově ... HipHop, Rap, Pop (do určité míry) ani to nezná, tak snad víte co myslí) je pro něj odpad a nemá cenu se tím zabývat. Všechno by to zakázal...

Má rád kvalitní filmy, na CSFD hodnocené nad 75%. Nad 85% už jsou pro něj hodně cené. Mezi tyto filmy patří Volný Pád, Magnolia, Tenkrát v Americe, Tenkrát na Západě, Vykoupení z věznice Shawshank, Přelet nad kukaččím hnízdem, Schindlerův seznam, Pulp Fiction: Historky z podsvětí, Mlčení jehňátek, Zelená míle, Butch Cassidy a Sundance Kid, určitě by se mu líbylo i originální METROPOLIS (tuší že je z roku 1927), ale nedaří se mu ho sehnat, Kmotr, Amadeus, Leon, Psycho, Ptáci, Nebe nad Berlinem, ... všechny filmy, seriály od Monty Pythonů ... , Tanec s Vlky, Marečku Podejte mi Pero, ... snad vše od Divadla Járy Cimrmana ... , Most Přes Řeku Kwai ... Asi by toho bylo víc. Na druhou stranu odsuzuje filmy typu Kameňák, Rafťáci atp. O lidech kterým se tyto filmy líbí si také myslí své a kulturně je odsuzuje.

Možná je trochu staromódní, vkusem... usuzuje podle toho co se lidem líbí, co jsou ochotni poslouchat atp. Hrůza, myslí si.

...

Z 3d programů používá hlavně Cinemu 4D 8.001 a 9.012, dále je to Poser, Canoma a v poslední řadě (!) 3d's Max. Grafické programy používá pouze od společnosti Adobe. Jsou to Adobe Photoshop a After Effects. Mezi jeho oblíbené a nejpoužívanější hudební programy patří MusicMaker 11 a SoundForge 6. Fotí s fotoaparátem Kodak EasyShare P850.

Hraje na Kytaru (akustickou i elektrickou). Dále na harmoniku (chromatickou, klasickou i orchestrální). Kytary má Ibanez PF60S-NT a Cort CL200. Harmoniku má Hohnera Chromonica, a co si hodně cení je Orchestrální Hohner... na tu radši moc nehraje jelikož má opravdu vysokou cenu a nechce ji moc zničit.

...

Asi tak...