02.Srpen 2007
Už dlouhou dobu přemýšlím nad tím, koho si pozvu až naši konečně odjedou na tu týdenní dovolenou. Plánuju totiž aspoň jeden večer udělat velkou párty. Určitě tam nesmí chybět moje kámoška Petra, tak která nezkazí žádnou legraci a je pro každou špatnost..... chtělo by to nějaký kluky, no jasně, co třeba ten z toho třetího patra? Hmm, ten jeho kámoš taky nevypadá zle...ještě uvidím!

..........................................................................
21:05
Tak je to tu! Den, teda večer D nastal! Mělo by nás tu být tak kolem deseti. Ale i tak je to vělký úspěch, protože svolat všechny kámoše na jedno místo je o prázdninách dost těžký, většina je totiž u moře.
Marek se postaral o hudbu, zrovna sedí u počítače a hraje si na velkého DJje:-) Ale sluší mu to tam a navíc tomu rozumí. Nevím jak to dělá, ale vždycky vycítí, na kterou písničku mám zrovna náladu. Petra se už baví s jedním klukem a je vidět, že po něm jede jak pes po kosti. Výzdoba se mi fakt povedla, musím se pochválit. Vyhrabala jsem světýlka na vánoční stromeček, nalepila pár plakátů, udělala jsem jednohubky a chlebíčky, nachystala alko i nealko, prostě všechno je jak má být. A párty může začít!!!

..........................................................................
23:58
Ondra!Tohle jméno si budu pamatovat. Zrovna před chvilkou jsme spolu tančili ploužák. Jo je pěknej, hezky se směje a vypadá to, že se mu i líbím. No jo, to by mi asi nedal tu pusu. Přesně, opakovali jsme spolu francouštinu. Ondra jí umí na výbornou! Pořád se na mě dívá. Má takový pronikavý modrý oči, člověk by se v nich utopil, jsou jako dvě studánky. Pozvedl skleničku a usmál se na mě. Tak z toho by dneska mohlo něco bejt.

.........................................................................
00:35
Šla jsem s Ondrou na chodbu, není tu tolik hluku, dá se tu výborně povídat, ale my máme na práci jiný věci:-P Líbáme se jak ve filmu, pomalu vklouznem do pokoje. Ani nerozsvítíme a už ležíme na posteli. Pomalu mu sundávám triko a on mně můj červený top na ramínka. Líbá nejlíp jak umí a je jak drak utržený ze řetězu! Pak se zastaví a zeptá se: " Opravdu to chceš? " Jak se mohl zeptat na tak blbou otázku??? "Ano, pokračuj. " řeknu mu tiše do ucha. Je tak vášnivý, netušila jsem, že by můj kamarád, kterýho znám tak dlouho mohl být do mě takový blázen. Řekl mi to při ploužáku. Zrovna to bylo při písničce od Nickelbacku - Someday. Už nás dělí jen spodní prádlo, když v tom slyším nějaký jekot. Dělám to strašně nerada, ale musím Ondru opustit v tom nejlepším. Vyběhnu na chodbu a snažím se zjistit, co se stalo. Vidím kapky krve, rozbitou skleničku a ......

......................................................................
02:46
Takovou párty už zažít nechci!! Všichni se dobře bavili a až moc pili, nevím jak se jim to povedlo, ale rozbili skleničku a Petra se o ni pekelně pořezala. Nejen že budu muset čistit byt,vysvětlovat to všechno našim, ale hlavně mi tam mohla moje nej kámoška vykrvácet. No dobře možná přeháním, ale museli by jste vidět Petru,jak tam ležela přiopitá a ještě pořezaná. Smála se, protože kluci dotáhli i trávu. Hmm, ještě že nevěděla o tom, co se sní stalo. Doktor říká, že bude v pořádku. Měla prý štěstí, ještě pár centimentrů a trefila by se do žíly. Budu tu s ní, dokud se neprobere a nebude střízlivá, ať jí můžu říct, co se stalo. Vždyť je to moje nej kámoška.
Vložil: wapsterka ¤