STR8 - Sen   08.Červenec 2009


Bylo, nebylo, nedaleko za svahem, stál jsem za prahem za čárou za vztahem, šmytec hotovo, na co v hlavě olovo. Život jede dál, začíná se na novo, už mi to nevadí. Zvykám si že jsem sám, Šumperk je zabitej žádnou ani nehledám, nechám to být vždyť to není drama, přijde čas a třeba se najdeš sama. A najednou si tu, je to jako blesk z čistýho nebe, k čemu mám oči, nemůžu je zpustit z tebe. Jsem jak zpomalenej, když věty ze sebe soukám. Všichni v okolí už tuší kam koukám.

Západ slunce, první lekce angličtiny, druhá. Snažím se ovládat i když to jde z tuha. Co dělat s láskou, když se tlačí na povrch ven, nevíš o tom ale začínáš mi plnit můj sen.

Můžeš se mě ptát co mám na tobě rád, odpovím ti pokaždé jinak a tisíckrát. Mám chuť říct všem, celýmu městu, jak jsem neskutečně šťasnej že si mi zkřížila cestu. Když je všude kolem tma, ty jsi pochodeň, kousek sucha, kam nedosáhne povodeň, kostka cukru, co lidský život osladí, s tebou mě baví svět a nic mi nevadí. Jsou chvíle, co bych opakoval znova zas, jsme sami u mě, nebo u tebe doma, čas stojí a vážně není nic co mě tíží, jsme jenom my a naše rty se k sobě blíží. A možná ten, kdo ti hvězdy schoval do očí, vezme všechno kolem a prudce zatočí. Znáš mě, místy nevím kde jsem, ty si pro mě něco jako vyplněnej sen.

Je spousta holek, jedna je chladná jak led, druhá bez důvodu ječí a má slova jak jed, třetí chorobně žárlí snad na celej svět, čtvrtá neví co chce, ale chce to hned. Ty jsi jiná, máš pro mě pochopení, díky bohu žádná blbá barbí na vyfocení. Ne holka na jednu noc, prostě zlato, jsi holka na život, co stojí za to. Ne jedna ze sta, ale jediná na celým světě, co pro mě znamenáš se nedá popsat v jedné větě. Budu se za tebe rvát, ať je den nebo noc, stačí zavolat a přijdu ti na pomoc. Devatero hor, řek, lesů, pouští, ať si jakkoli daleko síly mě neopouští. Miluju tě a klidně to řeknu všem, díky tobě jenom nesním, ale žiju svůj sen.

napsal/a: x-milli 10:56 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář