02.Říjen 2008
Jako pff hovor na 20minut..Volala mi kámoška z Továry,prosim tě doraž do Továrny já newim jak se dělá Latte..a jsou tady kluci..Jaký kluci???Vůbec jsem ji nepobrala..Mnoo Carlos,Lucas,Petr a holky jako Monča,Lucík,Kačka atd...Mnoo a jako co po mně chceš??Doraž já potřebuju pomoct tady..Hmm jjjoo za jak dlouho chceš, abych dorazila???Hned!Hmm okey okey...
Teda jako oblíkla jsem se a razila jsem do té naší Továrny
Lidí jak nasráno a to jsem se divila že takhle odpoledne tam někdo jé...Teda na pár lidí co tam jsou už od rána co zatahujou školu,já tam nepatřím vůbec jako..
Stoupla jsem si vedle kamošky za bar a vysvětlovala jsem ji jak se to debilní Latte dělá..První jsem udělala já aby vůbec věděla jak se dělá..Druhý už sama udělala na jedničku....
Mnoo díky holka záchrana na poslední chvíli..Joo abych nezapomněla Lucas udělal řidičák!Joo ty kráso koukala jsem jak puk že jemu něco takového dali.Sedla jsem si k nim,dostala jsem vynadáno že se neumím ozvat,neberu telefony,neodepisuju nebo vůbec nenapíšu...Pfff mnoo joo hold máte smůlu lidičky moe..
Pogratulovala jsem Lucasovi za ten řidičák,aby se neřeklo...
A už to jelo..dones nám všem panáky...!!Cooo??Já nesmím pít..Takže jsem dostala pohlavek a řev jak prase..Nekecej a pij...stejně jdeš zejtra do Crossu,tak na a kopni to do sebe..Já mám antibiotika ale..Nezájem,stejně na ty antibiotika vždycky piješ a ted budeš cukat,zapomeň..A neser nás..
Mnoooo tak jeden mě nezabije..Joo co tě nezabije to tě posílí..
A ty pecky co se tam hraly mnooo áááá Lifehouse,Drum and Bass,Placebo,M.Manson atd..pffíha...Mazec..
Už jsem chtěla jít jenže zase Monča do mě rejpla s nějakou debilní otázkou..Hádala jsem se s ní asi 10minut,fakt kámoška 3roky a posralo se to jen kvůli jedné radě co jsem ji dala..
hmm nic mnooo...vůbec jako vnucovat se nikomu nebudu..
Vložil: xDudanekx ¤