Damn brokenhearted   27.Srpen 2016


Stála jsem v lekárně...a koukala se na ty všechny léky....A říkala si ..Kterej z nich by mi pomohl,abych se cítila líp.Aby zmizel ten obrovskej tlak z mý hrudi, nemožnost se soustředit, návaly zlosti střídající se s návalem neustálýho omlouvání celý situace.

Dřív než se mě lékárnice stihla zeptat,co si přeji, jsem se otočila a odešla. Došlo mi,že žádnej lék na tendle stav neexistuje.
Stála jsem na ulici,slzy se draly do očí. Nasadila jsem si sluneční brýle a začala se hledat po sluchátkách.
Hudba! Hudba ta pomůže. Jenže to nesmíte bejt typ člověka jako já. Kterej hudbou v sobě umocňuje danou situaci. 
Playlist 30 songů a každej ke mě promlouvá:
You only ever touch me in the darkOnly if we're drinking can you see my spark
-Marina and the Diamonds - Lies
I tried hard to make you want meBut we're not supposed to beAnd the truth will always haunt meEven though it set me free
-Louisa Johnson- Tears
Someone told me stay away from things that aren't yoursBut was he yours, if he wanted me so bad?
-Melanie Martinez,Pacify Her
Todle je konec! Lulu měj k sobě kapku sebeúcty! Jednoho dne se najde někdo kdo tě bude mít rád se vším všady.Nebudeš se muset s nikým dělit a budeš něčí svět! Ne půlka světa, ne alkoholový večírky s happy endingem, ne cigaretový pauzy mezitím než se jeho jednička vrátí, ani zpříjemnění všedního pracovního dne vypisováním si na messangeru. 
Budeš někdo,kdo pro tebe bude žít. Někdo kdo si tě bude vážit na tolik,že vše předešle zmíněné by si nedovolil v životě!!!
Hang in there
A pamatuj : Sejde z očí ,sejde z mysli. Možná ti teď připadně,že svět bez něj je nemožnej.Ale dokázala jsi to 30 dní ! Dokážeš to 300 dní,3000 dní,30000 dní...
napsal/a: xXbeautifulbrokenxX 10:49 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

gurubhagavan 27.08.2016 16:25:31

Kecy v kleci
http://gvkb.cz/
OK