Chtel bych podotnout, ze toto jsem nepsal ja ale Stanislav Wiener

Ale je to mazec


Blog tohoto cloveka http://wiener.blog.idnes.cz/c/6739/


Další stupidní řetězový email
Ahoj, jmenuji se Standa a trpím několika vzácnými a smrtelnými chorobami.

Špatnými výsledky písemek a testů, extrémním panictvím a strachem z toho, že budu unesen a rektálně zabit silným elektrickým proudem, protože jsem nepřeposlal dál asi 50 miliard podělaných řetězových emailů. A tím jsem přerušil řetězec, který vznikl v roce 5 a do Evropy byl přivezen křižákem, který uprchnul z vězení, a který, když vydrží do roku 2800, bude zapsán do Guinessovy knihy rekordů.

Jde o emaily od lidí, kteří skutečně věří, že, když se tyto emaily pošlou dál, to nebohé děvčátko z Arkansasu, které se narodilo s prsem na čele, shromáždí dost peněz na operaci, a to právě včas, než ho rodiče prodají do cirkusu. Opravdu si někdo z Vás myslí, že Bill Gates každému, kdo "jeho" mail pošle dál, dá 100 dolarů ?!!

Tento článek je jedno velké FUCK OFF všem těm, kteří nemají nic jiného na práci, než rozesílat stupidní řetězové emaily, které nemají s realitou vůbec nic společného.

Většinou jde o emaily podobného znění:


"Pozor! Emailem se šíří nebezpečný virus, který začíná slovy 'Pozor! Emailem se šíří nebezpečný virus...'. Jakmile ho dostanete a zjistíte, že takhle nějak začíná, VŮBEC ho nečtěte a okamžitě ho vymažte, protože jinak Vám shodí na nohu monitor, poškrábe hřebíkem hardisk a změní rezervaci Vaší dovolené v luxusním hotelu na ukrajinskou ubytovnu v Praze 10, kde Vám do rána švábi sežerou vložky z bot a zubní pastu.

Tento řetězový email existuje od roku 1897, což je absolutně neuvěřitelné, protože tehdy ještě emaily nebyly. Pošlete to VŠEM lidem z adresáře. Pokud nemají email, utíkejte na poštu a pošlete to doporučeně. Pokud v adresáři nikoho nemáte, pošlete to v průběhu příštích 7 minut 15,067 lidem, o kterých si myslíte, že by ho mohli využít. Je tu totiž ještě jeden problém.

Víme o jednom malém chlapci z Bírfúrbaklabaldivatatlaglenu, který nemá paže, rodiče, vnitřnosti a uši. Život tohoto ubohého dítěte může být zachráněn, protože pokaždé, když bude tento email poslán dál, dá jistý český portál jednu korunu na "konto malého hladovějícího chlapce z Bírfúrbaklabaldivatatlaglenu bez rukou, nohou, vnitřností, rodičů a uší." Automaticky! Takže to předejte dál, jinak Vás v příštích dnech stihne opravdové neštěstí.


Tento email už několikrát oběhl svět. Když ho dostala čtrnáctiletá Ingrid, email smazala a nechala to být. Do dvou dnů jí na dlaních vykvetly sedmikrásky a to ji tuze trápilo. Email pak rychle vyhledala v Koši a sedmikrásky zvadly.
To se Vám taky může stát!

Sedmnáctiletý jogín z Kamerunu obdržel email den po svých devatenáctých narozeninách. Ihned klikl na tlačítko Přeposlat a email přeposlal dalším sedmi kamarádům. Do dvou dnů získal schopnost stát na uších a poslouchat krkem. Ptal se, zda je to dobře nebo špatně. Ale nikdo mu neodpověděl.
To se Vám taky může stát!

Osmadvacetiletý inženýr z Rumunska dostal email den před tím, než ho jeho šéf plánoval vyhodit z práce. Email si vytiskl, vysmál se mu, roztrhal ho, hodil pod koberec, z počítače vymazal a šel v klidu spát. Ráno se vzbudil a dal v práci výpověď. Šéf se ho zeptal „Jak to víš?"
To se Vám taky může stát!

Carlos Hydrantes Radiatores z Řecka email nedostal vůbec a taky žije.
To se Vám taky může stát!

Elke Röschneová šla jednou v sobotu pěšky ze školy domů. Tento email dostala teprve nedávno a ignorovala ho. Uklouzla na šlupce od banánu a spadla přímo do stoky.
Polila ji hustá hnědá močůvka z odpadních kanálů a odřela se o mříž městské čističky. Nejenže potom hrozně páchla, ona také umřela.
To se Vám taky může stát!

Thomas Krögerson, třináctiletý hyperaktivní hoch, našel tento email ve své schránce a ignoroval ho. Ve stejný den šel později po ulici, podíval se nahoru, dostal vánočním stromkem přímo do očí (bylo to ve Švédsku krátce po Vánocích), zavrávoral na silnici a srazilo ho nákladní auto IKEA. To stejné se stalo jeho přítelkyni! Oba byli na místě mrtví, přišli do pekla a byli odsouzeni jíst krokety na věky věků.
To se Vám taky může stát!

Osmatřicetiletý Dustin Clay z Nebrasky email nepřeposlal dál a za dva dny ho v noci znásilnila jednonohá lesbická námořnice, která ho následně shodila z výškového domu do 1m širokého sudu s břečkou. A to je pravda! Protože TENTO dopis není jako všechny ostatní. TENHLETEN je PRAVDA!"


Omlouvám se všem blízkým a známým, že na tyto emaily, ve kterých je psáno "Odešli na pět adres včetně té, ze které tento email přišel", neodpovídám a nepřeposílám dál. Když jsou alespoň veselé, pošlu je lidem, o kterých si myslím, že sdílejí humor podobný tomu mému. Některé opravdu pohladí po duši, ale většina jich je stupidních stejně jako výše uvedený smyšlený příklad.


Kdo chce pomáhat lidem, kteří tuto pomoc potřebují, činí tak přímo, osobně či zprostředkovaně přes různé charitativní či humanitární organizace. Vám, kteří se děsíte toho, že byste nějaký řetězový email zapomněli přeposlat, radím "Nestresujte, lidi." Nemusíte mít špatné svědomí kvůli jakémusi člověku z Botswany trpícímu leprou, který ještě k tomu nemá žádné zuby, už 27 let je připoután na záda mrtvého slona a jehož jedinou šancí je každý dál poslaný mail. Jsou to kecy!

Pokud opravdu chcete pomoct, zkuste radši něco jiného. Třeba jen zajít do nemocnice a darovat krev.

napsal/a: xxMisa 20:31 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Matt_CZE 15.10.2008 21:03:59

Toto mi někdo poslat mejlem, tak asi skončí reportovanej jako spamer =DDD