WELCOMEE
Publikováno: 26.Červen 2009
v 12:04



Autor: xxnikaxx

komentáře (0)
Popový král Michael Jackson zemřel na zástavu srdce
Michael Jackson, popová megastar osmdesátých a devadesátých let azřejmě jeden z nejznámějších hudebníků druhé poloviny 20. století, večtvrtek ve svém domě v Holmby Hills v Los Angeles utrpěl zástavu srdce.Na místo byli okamžitě přivoláni zdravotníci a zpěvák byl převezen nakliniku UCLA v Los Angeles. Podle informací serveru TMZ.com a dalšíchmédií však ještě před příjezdem lékařů Jackson zemřel. Jeho úmrtípozději potvrdil i ústav soudního lékařství.

Tělo Michaela Jacksona odváží sanitka

zdroj: ČTK/APTN

Dnes 0:18 - Los Angeles
(Aktualizováno: 7:04 )

Zdravotníciu padesátiletého Jacksona nebyli schopni nahmatat puls a veškeréoživovací pokusy, které trvaly déle než hodinu, byly neúspěšné, uvedlTMZ.com. Zpěvák byl mrtev už před příjezdem záchranky, podle některýchzpráv byl převezen do nemocnice v hlubokém kómatu. Lékař v nemocnici podvou hodinách od zavolání na tísňovou linku konstatoval smrt.

Zprávu o úmrtí amerického pěveckého idolu jako jeden z prvníchpřinesl také deník Los Angeles Times. S odkazem na losangeleský ústavsoudního lékařství jeho smrt potvrdila také CNN, která spekulovalarovněž o možné reakci na nějaké léky, jimiž zpěvák kvůli svýmzdravotním problémům nešetřil. V poslední době se rovněž objevilydomněnky, že trpí rakovinou kůže.

K Jacksonovým zdravotnímproblémům mohl přispět také dlouhodobý stres, který byl vyvolán jehopřípravami na velký comeback i finančními nesnázemi. Svou úzkost pakléčil právě kombinací léků, řekl právní zástupce Jacksonovy rodinyBrian Oxman, který dodal, že zpěvákovo úmrtí vlastně není vzhledem kmnožství medikamentů, které užíval, zase tak nečekané.

Michael Jackson během amerického Super Bowl v Pasadeně v roce 1993

:. Michael Jackson během amerického Super Bowl v Pasadeně v roce 1993. FOTO: ČTK

"Bylpřijat již v bezvědomí a jeho smrt byla konstatována ve 14:26 hod.(23:26 SELČ)," prohlásil mluvčí ústavu soudního lékařství Fred Coral adodal, že pitva bude provedena zřejmě již v pátek.

Představitelélosangeleské policie oznámili, že zahájili vyšetřování Jacksonovysmrti. Hned na počátku však uvedli, že nic nenasvědčuje tomu, že by nazpěvákově úmrtí měl někdo podíl. Přesto detektivové z oddělení loupežía vražd mají v plánu vyslechnout členy jeho rodiny a přátele.

Na televizních záběrech sanitka s Michaelem Jacksonem opouští jeho pronajatý dům v Holmby Hills.

:. Na televizních záběrech sanitka s Michaelem Jacksonem opouští jeho pronajatý dům v Holmby Hills. FOTO: Reuters

„Mluviljsem s Frankem Dileem, Michaelovým manažerem. Řekl mi, že Michael si vestředu večer stěžoval, že mu není dobře,“ citovala CNN Jacksonovabratra Marlona.

Na tísňovou linku zavolal jeden z Jacksonovýchzaměstnanců. Telefonát kolem 12:26 tamního času (21:26 SELČ) potvrdilkapitán hasičů Steve Ruda.

Velká ztráta

Oxman dáleuvedl, že na zpěvákův kolaps jej upozornil jeho bratr Randy. Ostatnípříbuzní byli o jeho stavu informováni a doprovodili jej do nemocnice,uvedla CNN.

"Řeknu vám jen, že členové jeho rodiny pláčou," uvedl Oxman. Zpěvákova rodina média požádala o respektování své ztráty.

:. Michael Jackson se svou přítelkyní, americkou herečkou Elizabeth Taylorovou. FOTO: ČTK

Krátcepo oznámení, že byl zpěvák převezen na kliniku UCLA, se kolem nemocnicezačaly shromažďovat davy jeho příznivců, vchod do budovy zablokovaličlenové ochranky.

Před nemocnicí UCLA v Los Angeles se shromáždil mohutný dav Jacksonových fanoušků, kteří společně zpívali jeho známé písně.

:.Před nemocnicí UCLA v Los Angeles se shromáždil mohutný davJacksonových fanoušků, kteří společně zpívali jeho známé písně. FOTO: ČTK

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: xxnikaxx
Region: Ostrava-město
O mně: TaDy NecHoDimm Jen JEdnOu Za Rok ZasTIhnetE MNe nA FB : Nicoll Čoko Sugar!!!!!!
Můj profil

Archiv

Přátelé

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE