Trapasy | Trapasy

24.Duben 1985
Trapas u dveří
Jana,14

Jednoho dne ráno,bylo asi 10 hodin,u nás zazvonil zvonek.Já jsem šla otevřít jen v noční košilce,protože jsem ještě skoro spala.A před dveřmi stál můj spolužák.Pozdravila jsem ho a on mi odpověděl ,ale v půli slova se zarazil.Zeptala jsem se ho co se děje a on mi s těží řekl ,že mi z noční košile čouhá levé prso.Já jsem nevěděla co mám dělat ,ale pak jsem se šla okamžitě převléct.

OSUDNÝ PRD
Lucka, 13

Jednou jsem se bavila s prima klukem na koupališti.Když najednou to přišlo chtělo se mi prdnout tak jsem rychle vlezla do bazénu s myšlenkou,že to nikdo neuslyší.A když jsem si prdla cítila jsem kolem sebe smrad a najednou něco hnědého plavalo kolem mně . Já jsem zrudla a pak mi to cvaklo mněla jsem průjem celé okolí se smálo a mněli z toho legrácku,ale pak mně zdupla plavčice jako že to nemůžu vydržet na WC atd. no a pak musel děda platit 5 litrů za vyčištění bazénu.

Tonda-nevěsta
Tonda,15


Při babičiných narozeninách (jak už to tak bývá sejde se celá naše rodina) já s bratrancem a sestřenicí se většinou jejich společnosti straníme, a tak jsme si vzali nějaký alkohol, aby jsme si mohli sem tam cucnount a šli jsme se bavit po svým. Když se začalo stmívat a oslava pomalu končila šli jsme do podkroví.Chvíli jsme seděli, jenom sestřenice hrabala ve skříni, až našla staré svatební šaty.Bratranec mě začal přemlouvat (jelikož jsem nejhubenější), abych se do nich nasoukal.A stalo se všichni jsme se bavili. Bratranec se mnou začal blbnout tančit a naznačovat pohlavní styk.V tom se ale otevřeli dveře a v nich stál strýc s matčiným novým přítelem (musel si o mě udělat pěkný obrázek, když jsme se teprve nedávno poznali).Přišli aby mohli uklidit nějaké ubrusy.Všichni se smáli kromě mě a druhý den mi nikdo neřekl než Tonda-nevěsta.
Šňůrka

Jednoho kráásnýho, úúpa super dne, jsem si zaplatila aquapark a s kámoškou jsme vyrazily do Liberce. Tam se to stalo! Byli tam hrozně pěkní kluci, a furt mě okukovali, špehovali snad můj každý krok. A když jsem šla do vířívky tak mě kámoška upozornila na dost důležitou věc, ,, Marcí!! kouká ti z plavek šňůrka od tampónu!"..já zrudla a už jsem se před těma klukama neukázala!!takovej trapas.

DVOJITÝ TRAPAS V OBCHOĎÁKU
U nás ve městě otevřely nový obchoďák, a tak jsme tam s nej kámoškou hned letěly. Byla to paráda: ochotné prodavačky, super zboží... Nakoupily jsme hrozně moc věcí, když jsem uviděla ještě jedny kalhoty a šla si je vyzkoušet. Zjistila jsem, že mi jsou moc dlouhé. Vypadala jsem asi opravdu nešťastně, protože ke mně přišla prodavačka, která mi nabídla, že by je šlo zkrátit. Souhlasila jsem, a tak si ke mně stoupla, že mě ještě přeměří. V tom se mi ale chtělo hrozně prdnout. Nevydržela jsem to a…prodavačce si prdla rovnou do vlasů. Paní úplně ztuhla, ale pak jen konstatovala, že kalhoty budou hotové za hodinu, ať si pro ně přijdu. Když jsem si pro ně šla, narychlo jsem si hodila peníze do peněženky. Už jsem byla u kasy, když jsem slyšela, že mě někdo volá. Otočím se a vidím svojí kámošku Lenku. Zamávala jsem na ní, jako že až zaplatím, budu se jí věnovat. Naslepo jsem zašátrala v peněžence, a bylo mi divný, že si ten slaďoučký prodavač podávanou bankovku nebere. Podívala jsem se tedy, co se děje a… zalapala po dechu. V ruce jsem držela zabalený kondom, který mi do peněženky strčili kluci ze třídy, a na který jsem samozřejmě zapomněla! Zaplatila jsem, popadla kalhoty a mazala z obchoďáku pryč!
 
autor zch1234 v 05:30, |

Komentáře (0):