Vtipy měsíce

05.Září 2009

Vtipy :

Hledá se mladší žena, která umí nejen pi-
vní láhev zuby otevřít, ale v kuchyni i vaře-
čkou dovedně pracovat, též tvrdé, měkké o-
voce zavařovat, na malé zahrádce také zá-
hony upravovat, se stálou veselostí i mr-
zutosti života zahánět a svým hudebním na-
dáním zpříjemnit život starému mládenci.
btw.:A teď si to přečti ještě jednou, ale ob řádek.


Synovi je čerstvě 18 aptá se otce: "Tati, když je mi už osmnáct, můžu jít na pařbu?" Táta mu povídá, že jasně, ale ať nepije, že ho pak bude druhej den bolet celý tělo. Tak že jo. Druhej den se syn probudí dolámanej jak sviňa, a hned povídá tátovi: "Proč mě bolí celý tělo, dyť jsem včera nepil..." a táta mu povídá: "To, žes přišel nalitej ve dvanáct a matce nadával do starejch kurev, to by mi nevadilo. To, že ses snažil znásilnit vlastní sestru, až se před tebou musela zavřít do koupelny, to bych taky rozchodil. Ale když ses vysral před televizi, do toho hovna napíchal párátka a řekls, že ode dneška bydlí ježeček s náma, tak jsem tě zbil jak hada..."

Král má tři dcery.Příde za ním první z nich a říká "tati proč se jmenuji Růž enka ?" Otec odpoví "no to je tak že když si byla malá tak ti spadnul lístek růže načelíčko, tak proto." Příde druhá a říká "tati proč se jmenuji Fialka ?"otec odpoví no to je tak že když si byla eště malá tak ti spadnul lístek fialky do kolíbky." Příde tretí Cihelka a řiká "Hůééáááéééé"


Nejlepší 2!!! →

Angličanna pokoji 222 si chce obědnat dva rumy zvedne sluchátko vytočí pokojovou službu " Tů rums tu rům tů tů tů .. a na druhé straně se ozve : TRAMTADADÁ TY DEBILE!!!!!!!"

Prijde magor do bordelu a rika:"honite curaky,tak si me chytte!!!"

Kterej je lepší co myslíte?? napište do komentůůů :)


napsal/a: zdenca55 13:40 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář