Aquapark a nahota, jak to dnes je?

Byl jsem v plaveckem bazenu jeste z dob zakladni skoly, chodil jsem take na koupaliste ale proste potom pozdeji uz me to nejak nechybelo. Prestal jsem chodit na tyhle mista a sem tam v plavkach jen vyjmecne, nekdy u jezera v lete na cestach.
Ted v Praze netusim jak to je treba u tehlech aquaparku (mam v planu jit). Myslim tim panske sprchy, kdyz se treba sliknu jestli tam ostatni maji treba vyholene prirozeni? Koukaj na vyholeni divne? Ja treba se tam dole holim. Vadi treba dnes erekce? I kdyz jsem starsi, proste ji mam a ne vzdy je to idealni (ano dokazu se i vzrusit na takovem miste, kdyz se sliknu uz jen z toho pocitu nahoty), presto by to dnes nemuselo vadit, naopak je horsi pokud to nekomu nefunguje.
Pripadne napiste zkusenost nebo zda Vam by neco tak vadilo.

19.01.2012 12:09:28
to bych fakt chtěla mít doma, chlapa co se vzruší jen že je nahej v pánských sprchách
no fuj
19.01.2012 10:51:23
před vstupem do sprchy sedí komise a hodnotí tvé přirození. Potom tě pošle do těch správných sprch.
Používej mozek, každýmu je to celkem buřt, když ho neotravuješ. Ty by ses někoho ve sprše ptal, proč se holí? A proč mu stojí?
maličkej 27
19.01.2012 10:45:05
No, ty máš teda starosti... nikdy mi to nenapadlo v bazénu zkoumat, a to chodim celkem často... věršina lidí se stará o svoje, někdo kecá, mladší se pošťuchujou... tohle je prostě jen o stydlivosti. Vyholený vs nevyholený, to dneska nikdo neřeší.... Ale když ti houpne... :D Kámo, u toho bych chtěl bejt :D Třeba ti ho někdo hned vyblafne :D
Sudlik
19.01.2012 10:25:46
Mne nenapadlo okukovat ostatní chlapy ve sprchách.Starám se o sebe a je mi fuk,jestli někdo čumí po mně...
Neřeš to a zajímej se o to,aby jsi byl čistý Ty...
commex
19.01.2012 10:17:49
co já mám zkušenost z dámských sprch tak mladé maminky mají klín upravený, zastřižený, vyholený do nějakého tvaru, ale ta gravitace fakt funguje.

puberťačky se buď neholí, nebo úplně do hladka, za to mají pěkný prsa.

ale největší procento tam je babiček, 60 let starý faldy, to je pošušňání, holení nepřichází v úvahu, prsa k pupku. joo, já vím, budu jednou taky taková, ale bože, ať mě v životě nenapadne se slíkat!

a kluci se dívaj a porovnávaj se, to je jasný. jsou to hrozný voyeři a když někomu ve sprše stojí, tak ho nechaj sebrat mýdlo
miss pejsek
19.01.2012 10:02:32
Chlapům je to úplně jedno, i když nějací vyholení přibyli v posledních letech, tak stále většina je normální.
Charles 42
19.01.2012 10:01:37
Hele, ja po cizich curacich v saune, na bazenu ani ve sprchach v posilovne nekoukam... a bylo by mi burt kdybych si vsim ze ma nekdo vyholeny/chlupaty pero. A kdybych videl ze u stoji, taky jeho vec, teda pokud se u toho nebude usmivat a mrkat na mne.
Jsou jiste i podniky kde se to povazuje za primou vyzvu, ale to nebude pripad aquaparku...
Hmmhator 30
19.01.2012 09:59:43
a ty normálně čumíš ostatním chlapům do rozkroku, že čekáš, že na tebe budou ostatní zvědaví?
Klofan

Všichni po sobě koukají, ve sprše, a v šatně. Ale od toho máme oči aby jsme viděli a koukali. A jinak koukání na péra, však co má být ať se koukne, já se také kouknu, ne že ne. A ještě ohledně erekce, je to přirozený, stejně jako smegma npř

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy