Bohatá holka a chudý kluk

Chci se vás zeptat, jestli si myslíte, že může z dlouhodobého hlediska fungovat vztah bohatá holka - chudý kluk.

Bohatý kluk - chudá holka se vidí celkem často, ale naopak je to spíše rarita. Myslíte, že holka, která je u rodičů zvyklá na určitý standart (drahé dovolené, hodně peněz na vše) si může rozumět s někým, kdo šetří každou korunu a nerad utrácí (a už vůbec ne za dovolené u moře apod.)? Jak dlouho může vztah takovým lidem vydržet? Do doby, než se holka odpoutá od rodičů a bude žít jen s klukem?

Můj názor: Časem se rozdíly ukáží. Na čem jeden bude chtít šetřit, druhý ne. Ve vztahu s dětmi by si pak žena mohla časem stěžovat, že si nevzala raději Pištu Hufnágla :), protože jí muž nedokáže nabídnout určitý standart na který ona byla zvyklá u rodičů.

P.S Nejsem bohatá ani bezdomovec a tohle téma se mě netýká přímo, ale zajímal by mě opravdu upřímný názor a kritické zamyslení se nad tématem. Přece jen, peníze byly, jsou a budou ožehavé téma. Děkuji za odpovědi.:)

21.01.2012 11:13:24
já jsem bohatý duchem ale chudý statky :-) bohatá dívka? to znamená, že má práci za které má velké prachy nebo, že má zazobanou rodinu? v tom je trošku rozdíl, fiflenu, která sama umí prd a zakládá si na bohatém papínkovi bych nesnesl
Klosinus 27
21.01.2012 10:44:38
O peníze až tak nejde, záleží, jaký bude ten peněz. Lidi s prachama jsou necitliví a nemají o normálním běžném životě tušení.
lllllllllllllllllp
21.01.2012 10:37:55
Podle toho, jestli chtějí žít spolu, anebo vedle sebe - to druhé samozřejmě nevydrží. Znal jsem jeden takový pár, ale klučina byl šikovný a pantáta neměl syna, tak ho pořádně zapřáhl ve své firmě a bylo.
záleží na lidech
21.01.2012 10:33:21
Sice jsme spolu nikdy neplánovali společnou budoucnost, ale mnoho let jsme byli v těsném kontaktu. Slečna disponovala měsíčními operativními prostředky k utrácení, které byly proti těm mým zhruba stonásobné. Vždycky jsme se nějak domluvili :-)
Mard draM 30
21.01.2012 10:32:09
Myslím, že nejde ani o to šetření nebo utrácení, ale spíš kde vzít peníze a nekrást. Pokud nemáš dostatečné příjmy, těžko budeš jezdit na drahé dovolené apod. Takže nutně musí nastat konflikt ve stylu života.

A pro příště - standarD.
open sesame
21.01.2012 10:16:49
To je na jedno brdo, jako kdyby utrácel chlap a holka by chtěla šetřit. Otázka je, KOLIK KDO VYDĚLÁVÁ. Pokud si ta holka ty svoje dovolené atd. zaplatí, a zbudou peníze i na domácnost, tak nevidím problém.
Jsem jiná 26
21.01.2012 10:01:02
on je spíš problém, když mají lidi rozdílnou představu o tom co s penězi, jsou bohatí co věří na cirkulaci peněz a druzí šetří každou kačku, stejně jako chudí co hodně a nesmyslně utrácí i šetřílci.

moje rodina nijak extra bohatá, ale jsme zvyklý s mamkou každý rok někam letět na dovču a když jsem se u ex dožadovala dovolený, tak silně nechápal, co tam chci dělat a protestoval, ale stejně jsem ho přesvědčila, někdo musí být ve vztahu dominantní :)
miss pejsek

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy