Chci mít stejné práva jako ženy

Takže, včera tu byla jedna diskuse o rozdílech mezi mužem a ženou. Je pravda, že ženy si mohou dělat v podstatě co chtějí. Kamarádky se spolu vklidu voděj za ruce, nebo se dokonce pusinkujou a nikomu to nepřijde divný. Kdyby něco podobnýho dělal chlap se svým kamarádem, tak bude hned pro všechny teplouš!

A tak nás s kamarádem napadlo udělat v práci takový experiment, protože jeho tahle nespravedlnost taky štve. Že se prostě k sobě začnem navzájem chovat hezky a bez jakých koliv zábran. Třeba jako že budem chodit všude spolu a neustále o něčem kecat, tak to dělá spousta ženskejch. Nebo ho začnu brát k sobě ke stolu, když pudem v práci na oběd a klidně ho budu jen tak vodit za ruku. (Ale zas se u toho nebudem chechtat, aby to nevypadalo jako že si děláme z lidí skutečně srandu) Pak si dáme klidně pusu na rozloučenou, nebo spolu začnem chodit po chodbě do sebe zavěšený, jako to dělaj některé holky, jen ať všichni čumí. Docela by mě zajímalo, jak se na nás budou ostatní potom dívat, vždyť přece ženy dělají spoustu takových věcí (o čemž všechny své kolegy rád ujistím, když začnou na něco narážet). Nevím, je to asi touha po rebelství a po tom začít dělat něco zakázanýho, co nikdo jinej na veřejnosti fakt nedělá, protože by se neodvážil.

20.01.2012 13:59:32
Proč tolik negativních komentářů? Mně se to zdá jako dobrý nápad. Spíš se mi ale na tom líbí to, že se chcete pokusit překonat nějakou společenskou bariéru - podívejte se na jih Evropy, tam si kamarádi taky běžně dávají pusy a (heteráci) chodí do sebe navzájem zavěšený. A já se ptám, proč ne? Myslím, že tady jsou chlapi zbytečně studení čumáci a trocha vřelosti k sobě navzájem by jim jen prospěla.
hmmmmmm
20.01.2012 13:52:59
Nejsi gay, když máš takovýhle touhy a maskuješ to tím, že chceš mít stejný práva jako ženský? :-D
A jen tak mimochodem ženský nikdy nebudou mít stejný práva jako chlapi a chlapi se nikdy nebudou moc chovat jako ženský. Vždycky budou rozdíly! To je prostě dáno. Nejsme přece bezpohlavní. Několik milionů let vývoje se nesmaže tím, že ty a kámoš spolu budete chodit za ručičku.
Bell
20.01.2012 13:51:39
To není o právech, ale o tom, co je pro nás přirozené.

Muži si prostě udržují větší vzdálenost mezi sebou, protože se tak cítí dobře.

Mě se taky líbí, když vidím, jak se holk k sobě mají ale zároveň vím, že s žádným mužem takhle blízko chtít nechci :). Není to nějaká diskriminace, je to naše přirozenost :D.

Klidně můžeš rebelovat, ale budeš vypadat jako homosexuál. Podle mě řešíš problém, který neexistuje :D.
Amír Jaromír 33
20.01.2012 13:11:37
to není o "právech", ale přirozenosti. Ženy k sobě mají od přírody navzájem blíž. Pokud by v tomhle byli muži stejní, proč by to taky odjakživa nedělali?
Budete prostě za teplouše, no. Normální chlap rozhodně nemá rád blízkost cizího chlapa, objímání, pusinky. Zeptej se na to chlapů, ale mým kámošům to je prostě odporný. Pokud tobě to odporný nepřijde, tak dělej jak chceš.
86angelinka86 25
20.01.2012 13:08:24
Mám lepší řešení...Zasoutěžte si s kolegou,kolik ženských v práci ošukáte!!
commex
20.01.2012 13:07:03
No, on je rozdíl mezi mužem a ženou a proto se i rozdílně chovají. A chování muže co se chová mužsky je vnímáno jako mužské a tedy v pořádku. Stejně tak opačně. Pokud to je jinak, každý cítí, že není něco v cajku....
Tuhý líh
20.01.2012 13:02:58
Viz. bye-bye
Chování, které si popsal se týká tak 13 až 15 letých slečen.
Dospělé ženy to nedělají, tedy aspoň ne v mém okruhu.

Ale klidně to chlapci dělejte. Začnou vás brát jako nový páreček.
ich
20.01.2012 13:02:29
Jestli se chcete v práci ztrapnit, tak jen do toho :-D Zajímalo by mě, jestli je pak všechny přesvědčíte o tom, že to byl jenom experiment ;-)
bye-bye 25
20.01.2012 12:58:58
Nemyslím si, že vás začnou považovat za ženy.
vole
20.01.2012 12:58:22
Chování, které jsi popsal, dělají jenom puberťačky! Já si s nikým pusu nedávám a už vůbec se s žádnou ženou nevodím za ruce a ani zavěšená.

Jste trochu mimo, pánové!

Btw. u chlapů jsou taky tolerovány některé způsoby chování, které jsou u žen nepřijatelné!
bye-bye 25
20.01.2012 12:54:48
Bisexualita u žen je sexy a říká se tomu BINGO. Bisexualita u mužů není sexy ani trochu a jak tomu říkám já se raději ani neptej...
Dratenickov

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy