Cikánské prokletí

Mám takový dotaz.. myslíte že by mohlo fungovat cikánské prokletí? totiž moje babička z mamčiny strany se prý kdysi zamlada do jednoho cikána zamilovala ale její otec jí to zakázal. a milý cikán babičce řekl: za tohle proklínám tebe i celý tvůj rod. nechci být nějaká pověrčivá hysterka co věří na kletby ale když se podívám na naši rodinu.. mamčina sestra je postižená na páteř odmala, měla štěstí na manželství s alkoholikem, jejich dcea je mentálně jinde- prostě je taková jednoduchá, bere důchod na hlavu.. a moje mamka,, ta je v pohodě, je hezká, správná ale po celý život měla smůlu na chlapy. první manžel umřel na rakovinu, syn z toho manželství je postižený, pak už měla smůlu jen na parchanty, můj tatka umřel na vážnou nemoc, a pak zase jen takové chvilkové známosti.. a já? je mi sice teprve 20 ale smůlu mám taky.. odjakživa když jsem se do někoho zamilovala tak buď mě nechtěli nebo chtěli jen sex. a když mě chtěli tak jsem nechtěla já je.. prostě je to začarovaný kruh.. a pořád dokola.. myslíte že by to vážně mohlo být tím prokletím? a jak z toho ven?

20.01.2012 05:28:04
POkud jo, tak na základě mých trpkých zkušeností s tímto etnikem, by mělo být prokleto sakumprásk...
Durcet ze Sodomy 35
20.01.2012 03:29:05
Ano, cikáni, když někoho proklejou tak to funguje. Mojí učitelku taky jeden cikán proklel a způsobil jí neplodnost, která je mimo jiné způsobená krutým zacházením v minulých životech a stím související sexuální frustrace.

Nechápu proč tě ve 20 trápí, že nemáš kluka, jsou ženy, co si najdou partnera ve 29 letech. Nemůže být to prokletí způsobeno jen tím, že vypadáš hnusně, a díky dědičným předpokladům z rodině tě nikdo nechce?
zzzzzz

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy