Jak utlumit libido

Zdravím,
potřebuju poradit, jak se dá utlumit touha po sexu, protože mě už nenapadá, jak jinak to udělat, abych se nemusela trápit. S přítelem jsme spolu šest let, kdyby to bylo na něm, stačí mu to tak dvakrát do měsíce, chce se víceméně jenom mazlit, ačkoliv první tři roky vztahu na to měl náladu mnohem častěji.
Než se do mě pustíte, že si s ním o tom mám promluvit, co ho vzrušuje atd., řeknu vám, že už jsem zkusila ledacos, aniž by to pomohlo - dráždivé prádlo, vytrénovaní poševních svalů, brišní tance, tanec u tyče, lesbický sex s kamarádkou pro něj, pissing a anál, který si přál vyzkoušet, ale vždycky ho to nabudí tak na 14 dní a pak jede všechno zas ve starých kolejích. Taky jsem se ho ptala, jestli to není tím, že by potřeboval změnu aže by mi vůbec nevadilo, kdyby to chtěl zkusit s nějakou jinou holkou, ale tvářil se velmi dotčeně, že stojí jenom o mě a že je hrozný, jak jsem furt nadržená. :-(
Na to, abych si našla milence, bohužel/bohudík nemám povahu. Rozcházet se s ním nechci, protože sotva najdu někoho, s kým bych měla společných 95% zájmů a názorů. Skřípe nám jenom ta pitomá sexuální frekvence, když už s emilujeme, je to úžasné a opavdu o jiného chlapa nestojím. Včera se mi svěřil, že je to asi jím, protože si o sobě myslí, že je neatraktivní, tudíž ho ani ten sex nebaví (přitom já ho neustále ujišťuju, jak moc se mi líbí a z mého chování je více než zřejmé, že mě velice přitahuje). Nevím, jak to konstruktivně řešit - nahnat ho do poradny, k psychologovi nebo najít stát, kde by byli ochotní mě za peníze vykastrovat, popř. brát nějaké tlumící pilule. Poraďte prosím.

16.02.2012 20:38:14
My to máme s přítelem podobně, ale není to až takový extrém. Doufám, že je to prací a stresem, protože na dovolené to šlo i třikrát denně. :) Tohle ale asi ten problém u vás nebude že? Jinak souhlasím s ostatními, že byste se měli domluvit na kompromisu. Jestli mu ten samotný sex není nějak proti srsti, tak ti vyhoví. A když se bude cukat, tak zkus udělat bububu, třeba jen žertem prohodit, jestli by mu teda nevadilo, kdyby sis našla někoho jen na sex, když on nechce. Třeba ho to pak trochu trkne, že by o tebe mohl přijít.
missisferr
16.02.2012 20:25:52
Klosinus: To bych mu právě nemohla udělat, já bych nedokázala chodit okolo něj a tvářit se, že se nic neděje... já bych nedokázala souložit s jiným chlapem, ani kdyby mi to dovolil, cítila bych se strašně špinavá, protože bych hrubě porušila svoje mravnostní nastavení ( které sice může připadat zvláštní, vzhledem k záběru sexuálních praktik, které mě baví, ale holt to tak mám) .
Lecherous
16.02.2012 16:49:43
čím dál víc slyším, že chlapy nemaj zájem o sex, začíná to vypadat, že tradiční chlapské řečičko o manželce, kterou bolí hlava, je jen jejich alibismus, milion řečiček, ale skutek utek, pak si nemaj ženský hledat milence na sex... ach jo
Klosinus 27
16.02.2012 16:13:45
To spíš, kdybyste si s mým přítelem vymněnili libido, nebo já s tvojí přítelkyní.
Lecherous
16.02.2012 15:15:04
Vymenim te za mou pritelkyni! Vsichni budou spokojeni:)
KKKlll
16.02.2012 15:05:44
maličkej: Ale to mi řekl on, to jsem si nevymyslela já. A samotnou mě to baví, vibrátorem se neudělám, ale sprchou ano, jenomže to má dost kontraproduktivní efekt - nabudí mě to a chtěla bych to pak dělat ještě s ním.
Prostě se dva sešli, no. Ale sakrapes, většina chlapů má tenhle problém s ženskýma, proč zrovna já? :D Navíc nemáme nikde zastání - kamarádky si ťukají na čelo, že jsem divná, příteli kamarádi v hospodě nadávají do volů, takže si on pak chodí stěžovat holkám a já chodím nadávat za chlapmama, to je vážně na sitcom.
Lecherous
16.02.2012 14:34:47
"... protože si o sobě myslí, že je neatraktivní, tudíž ho ani ten sex nebaví" - tak to bych považoval za blábol měsíce.

Jinak prostě nemá chuť, každej člověk je originál a moc se s tím dělat nedá. Tak to zkus doplňovat vibrátorem - hůavně neříkej, že samotnou tě to nebaví, jinak mě už trefí. To slyšim poslední dobou dost často :o)
maličkej 27
16.02.2012 14:26:04
Votrapa: No, já bych chtěla dvakrát, ale denně. Už jsem si vyslechla i to, že jsem prý příšerný chlap.
Lecherous
16.02.2012 14:24:08
Taky tak proto se říká ..středa je ho tam třeba :-) Protože to tak asi funguje ve více vstazích
petrmuflon 32
16.02.2012 14:22:40
Problém v rozdílné sexuální potřebě je jedním z běžnějších problémů ve vztahu. Prostě musíte najít kompromis. Jemu to stačí dvakrát do měsíce, ty bys chtěla dvakrát do týdne, takže se musíte shodnout, že na to huspnete alespoň jednou týdně. Může ti to připadat pod úroveň - tohle handrkování, nicméně pokud je zájem na obou stranách to řešit, tak to není žádný nepřekonatelný problém.
Votrapa
16.02.2012 14:21:18
No asi není v pohodě. Já když jsem nespokojený nebo utahaný tak na to taky nemám chuť ale když jsem v pohodě a veselej a odpočinutej to bych to moh mít 3x denně jak králík. Asi je to hlavně o tom.
petrmuflon

Tak mám skoro stejný problém.Přítel semnou nespí,když už jo tak mu stačí když mu to udělám rukou,dovnitř ho to prý nebaví a nejde mu to.Je hodný a já jsem prý nemocná když chci sex.Vím že sex není to hlavní ve vztahu ale být s chlapem kterej nechce sex a nebaví ho nemá to asi smysl.Když ho pohladím tak ječí že ho to lechtá,když ho pohladím tak mu to vadí.Prý mě má rád ale mám se nechat léčit.Mimochodem sex máme tak 1x či 2x za měsíc když jsme spolu na víkend a to když to chci tak bud to je to jeden víkend treba v pátek ale rukou to me nebaví,leží vedle mě se zavrenýma ocima,kolikrát myslím ze spí a jen me simra a nechá si ho vyhonit a kdyz je první otočí se a usne ale co já ho nezajímá jen se zasmeje.....takze jsem to skoncila....

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy