Najdu takového chlapa?

Ahoj. Jedna moje kamarádka si našla přítele už jsem spolu přes rok, a asi po půl roce chození jí nabídl, aby zůstala u něj doma že nemusí chodit do práce a on se o ni bude starat. Hrozně jí to závidím :-) Má se jako v pohádce. Chodí cvičit, do sauny, na masáže, hodně se o sebe stará, pořád vymýšlí nějaké speciality, které by mohla příteli uvařit, stará se o domácnost, přihlásila se do francouštiny a chodí zpívat do sboru. Na všechno má spoustu času :) Moc jí to teď sluší a je nejšťastnější na světě. Strašně jí to závidím :)
Taky bych si přála takového přítele, který by se o mě staral :o) Abych nemusela chodit do práce a jenom bych pečovala o svůj vzhled a o domácnost. Jenže takových asi moc není :( Znám jenom dva páry kde žena nechodí vůbec do práce a rodinu živí muž. Přitom je to tak hezký tradiční model. Myslíte si že můžu někoho takového potkat? A kde mám hledat? Kamarádka toho svého potkala na lyžích v Alpách, ale tam se takoví muži asi běžně nezdržují. Bylo by to nádherné mít přítele jako má ona :) úplně jsem se zasnila

17.01.2012 07:20:08
Najdeš, otázka je najít takového a být s ním šťastná. To ti jen peníze nezaručí. Já s takovým jsem, opravdu mi to není trapné, nepřijdu si vydržovaná, ani se u mě neprojevují psychické problémy. Proč taky? Mám spoustu času na sebe, vypadám dobře, vzdělávám se, starám se o domácnost, vařím, opravdu není na co si stěžovat. Přítel má sice málo volného času, ale tím, že já nemám žádné povinnosti s ním mohu být právě tehdy, když on má volnou chvilku. Vyhovuje nám to, milujeme se. :)
Rommma
16.01.2012 23:11:27
Je celkem vtipný, jak tu každá první čubka se křižuje " to bych nikdy v životě nechtěla, to bych se cejtila jak kurva !!!! :-DDD
Do prdele, to jsem se rozchechtal..
Vtip večera !
william blake
16.01.2012 21:25:44
Tak takhle blbý nejsem,abych řekl své staré,kdybych ji měl,že už nemusí do práce a že se o ni budu starat.Ať také tahá do práce stejně jako já.Kor v dnešní době,když je vše tak drahé!A také aspoň nebude myslet na pitomosti.Třeba jako,že bych musel s ní doma uklízet a každý den se mýt.To určitě!Ať je v práci,na opak minimálně na 12ky,aby jí na nějaký debilní uklízení a každodení mytí se nevycházel čas a ani myšlenky a ani aby už toho svého starého nezvládala k tomu buzerovat.
Zákon ženy
16.01.2012 20:45:07
Takovýho chlapa bych nechtěla. To jako za ním přijde a prosí ho milostivě o prachy? ne,fakt díky.
Bez sexu nežiju 19
16.01.2012 20:44:47
To by se vám, čubkám, líbilo, co ? :-D
william blake
16.01.2012 20:40:46
No pokud takového hledáš možná najdeš. Ale já bych takového chlapa nechtěla. Měla bych pocit, že mu pořád něco dlužím.
nonemka
16.01.2012 20:19:14
pawel: ale tak to si zase nemyslím, že by žena tím, že je doma, nutně zakrněla. Člověk není živ jenom prací. Třeba takové prodavačky, které jenom projíždí zboží na pokladně nebo dělnice na pásové výrobě - ty asi taky moc osobního rozvoje v práci nemají. Jiní jsou naopak z práce neuvěřitelně zničení, neurotici, znechucení... člověk si nevybere. Taky pak záleží, jak jí ten chlap dovolí začleňovat se do společnosti - může jej doprovázet na večírcích, může se vzdělávat v oblastech, které ji zajímají, číst, chodit do školy, věnovat se koníčkům... Tohle člověka taky rozvíjí.
Osobně si myslím, že být ženou v domácnosti je schůdné, ale jenom pro takovou ženu, která to má v hlavě srovnané, přemýšlí do budoucna a má nějaký plán B, kdyby jí to s manželem nevyšlo.
bye-bye 25
16.01.2012 19:54:18
hezký tradiční model? nevidim na tom nic tradičního! přestat snít a alou do práce holoto líná! :D
mart1n54321 24
16.01.2012 19:53:53
Taky si myslím, že se to může obrátit proti tobě. Může tě to přestat bavit a po několika letech bez práce bys těžko něco hledala. Navíc takový muži mají často sklony já platím - já rozhoduju. Kdyžtak aspoň zkrácený úvazek.
Edwina
16.01.2012 19:48:15
bye-bye:

Znam konkretne jednu takovou, ktera byla doma, mela se velice dobre, sice si ho vzala a mela s nim dite, penez mela hodne, ale porad pracovala a na pul uvazku delala svoji praci. Nakonec to nevyslo, s tim clovekem to bylo zrejme dost nesnesitelny, (nechci ale davat souvislost co se tyce povahy a penez) rozvedla se a ta prace na pul uvazku ji zachranila, protoze kdyby nic nedelala, ten vstup do role matky samozivitelky by byl daleko neprijemnejsi. Nevim, jestli neco vysoudila po rozvodu, tedka se ale na plnej uvazek zivi tim, co delala pred tim a funguje normalne.

Myslim, ze to dokonce nejaci muzi zde psali, kteri to tak maji: Ta zena doma se sice zkrasluje a finti, ale prestava byt atraktivni mentalne, protoze jeji okruh zajmu a znalosti se zmensuje aspolu s tim, co dela (nebo spis nedela), ona postupne zakrnuje a hledaji si milenku. Ty zensky jsou znudeny a jsou nudny, jejich mikrosvet jim nabizi jen urcite pondety, ktere ale v porovnani se svetem manzela koliduje a nakonec se odcizi. Nevim, jak to ma kamaradka autorky zpovedi, pise neco o francoustine a sboru, ale to myslim nemuze nahradit denni zkusenosti z realneho sveta, z pracovniho kolektivu a dalsich veci.

Kdybych vydelaval sebevic, tak trvam na tom, aby manzelka neco delala a myslim si, ze nejsem sam.
pawel
16.01.2012 19:43:27
nezáviď, časem začnou mít tyhle nevyužité slečny slušné psychické problémy.
miss pejsek
16.01.2012 19:35:27
pawel: tak aby si to autorka ošetřila, bylo by vhodnější, kdyby si ji ten její vzal a pořídila si s ním kopu dětí, aby případně mohla pak nějaké lowe trhnout na rozvodu a na výživném :-D Eventuálně by musela pak začít makat v případě nouze.
A máš pravdu, že dnešní svět s takovým přístupem lidí spěje do záhuby. Navíc už skoro každý dneska žije na dluh, což je taky dost pekelné!

autorko: jestli si takového najdeš, tak ti doporučuju makat alespoň na půl úvazku. Není nic horšího než být finančně nesamostatná - nebude si tě potom vážit, navíc tihle pracháči mají často vlastnické sklony, myslí si, že si můžou dělat co chtějí, mají pokřivené hodnoty, často se z nich stávají cyničtí tyranové... rozmysli si, jestli to chceš, protože není všechno zlato, co se třpytí
bye-bye 25
16.01.2012 19:22:53
bye-bye:

Jenze je otazka, jestli spolu do stari budou, protoze nekteri muzi, kteri vice vydelavaji potom meni manzelky za mladsi modely :) Pokud by nebylo soc. pojisteni povinne, tak velke procento lidi si ho platit nebude, protoze ty penize radsi spotrebuji a na stari budou nadavat, ale samozrejme, ze ne na sebe. V momente, kdy je vetsina naroda zadluzena, protoze nedokaze vyjit s penezi, tak nebudou myslim myslet na stari. Pochybuju o to, ze vetsina lidi vidi dal nez rok dopredu a tedka jsem prave cetl, jak si umelci stezovali na extremne nizke duchody (8.000kc apod) a pak z nich v clanku vylezlo, ze jako OSVC si nemuseli platit socialni a nikdo jim udajne nerekl, ze nebudou mit z ceho na stari zit :)

Jinak me spis prijde, ze nekteri lidi by chteli vsechno. Chteli by nezavislost, ale byt vydrzovani, chteli by se realizovat, ale zaroven nemuset chodit do prace a plno z etch veci se vylucuje, coz jim jaksi nedochazi. Pokud autorka zpovedi pise o starem modelu muz a zena, tak samozrejme nechce z toto plynouci nevyhody, ktere byly drive samozrejmosti.

Doporucil bych autorce, at neveri vsechno vsem, protoze zivot je mnohem tezsi, nez ji kamoska v kavarnicce poda
pawel
16.01.2012 19:18:54
prostitutka vyjde levnějc než líná zlatokopka
Klosinus 27
16.01.2012 19:13:32
pawel: máš pravdu... :-) Ale když to má tedy každý ve svých rukou a nemáme spoléhat na státní systém, je irelevantní mluvit o povinném soc. pojištění :-) Slečna může dostávat od přítele (manžela) měsíčně nějakou částku, z níž část si bude odkládat bokem jako finanční rezervu na stáří. Také lze ve stáří pronajímat nemovitosti, z čehož plynou nějaké finance - vše záleží na solventnosti daného muže.
bye-bye 25
16.01.2012 19:09:14
Ja bych taky chtel aby se o me zenska financne postarala, najde se takova? Asi ne co....?
HolyKeeper 22
16.01.2012 19:08:43
Daj si inzerát :D
diva svinka 99
16.01.2012 19:04:32
Každá mince má dvě strany.
ten pravý
16.01.2012 19:03:49
bye-bye:

Je to jenom o Tobe, jak si to rozvrhnes a jestli chces spolehat na nejky statni system, nebo si budes davat neco bokem a budes si radsi kazdej mesic setrit (nebo investovat, cokoliv...). Je moc jednoduche rict, ze pro nas zadne duchody nebudou a zit ted a tady, vsechny penize prozrat a jeste si napujcovat. Opravdu to ma kazdej ve svych rukach, at to nesvadi na stat.
pawel
16.01.2012 19:01:54
sněhuláček: hledej v luxusních klubech, v podnikatelských kruzích, na golfu, u dostihů... Však uvidíš, jak ti to bude vyhovovat a jak tě to bude bavit, pokud budeš x let zavřená jenom doma. Jsou páry, kde chlap dokonce ženě zakazuje pracovat, tak dávej bacha, abys nenatrefila na někoho takového.

pawel: myslím, že až se my dožijeme stáří, tak to bude špatné ať už si soc. pojištění platíme, nebo ne ;-) Stejně už za pár let ani nebude žádný důchod, tak není čeho se bát ;-)
bye-bye 25
16.01.2012 18:55:08
lisseta: Nechci ho jenom proto abych nemusela nic dělat. To jsi asi špatně pochopila.
sněhuláček
16.01.2012 18:54:00
Jenze uz Ti jaksi kamaradka zapomnela rict, co tim i ztraci. Ono ma vsechno svoje vyhody a nevyhody a ver mi, ze tohle ma taky neco, co bys mozna nechtela ani za nic. Co znam zeny v domacnosti, tak jsou po vuli manzelovi, nejsou financne nezavisle ale naopak o vsechno musi rikat (a nejen to) manzelovi a ten vztah podle toho vypada, seberealizace nulova, tereotyp a urcita socialni vyloucenost...

Btw.: Vis, co bude mit takova zena na stari, jestli si neplati soc. pojisteni? Ale i kdyby si ho platila, tak to bude spatne
pawel
16.01.2012 18:47:07
Takže ty chceš chlapa jen proto, aby si nic nemusela dělat, on tě bude obskakovat, platit ti všechno.. vlastně udělá všechno tak, jak ty pískneš?

Jsi naivní, jestli si myslíš, že takovýho najdeš a bude to chlap, o kterýho ty budeš stát. Nejen o jeho "štědrost".

Já bych nikdy na nic takovýho nepřistoupila.
lisseta 21
16.01.2012 18:45:25
Já bych se teda hanbou propadla až do austrálie, nechat se vydržovat jako děvka.
Kavenka
16.01.2012 18:45:04
Hezké, já jsem naopak Harpagon. :-)
Sni dál. ;-)
*War*

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy