Nechut k tchyni

Muj vztah s tchyni neni dobry. Sice nejsme rozhadani, ale ona vi ze ji nemusim ani videt. Temer se nevidame, postupne jsem spolecna setkani omezil na nejnutnejsi minimum. Ta nechut ve me roste cim vice ji poznavam. To me ale desi, k nikomu v zivote, k zadnemu cloveku jsem takovou averzi necitil, tohle je poprve kdy mam s nekym tak osklivy vztah. Netesi me to, kuli me zene, kuli nasim detem. Vim, ze to neni spravne, vim ze bych mel mit nadhled. Stve me to. Co s tim? Predstirat, ze je vse v pohode nedokazu, hrat si na neco mi taky moc nejde. Zvolil jsem postupne strategii nestykat se vubec, ale vysledkem je, ze to odnasi ma zena a taky vztah obou prarodicu k nasim detem. Neumim ji prijmout takovou jaka je, neverim ji. Ji nezmenim, takze musim, asi, udelat neco se svym pristupem.

Zajimaly by me vase zpusoby jak najit zpet cestu k cloveku, ktery vas zklamal, kteremu neverite, nechcete jej videt ale vite ze to ce delate neni dobre, ze je zlo i ve vas samotnych.

18.01.2012 07:06:47
A proč k ní musíš za každou cenu hledat cestu? To nestačí chovat se k ní slušně, v rámci společenské zdvořilosti se s ní bavit, ale víc se do ničeho nenutit?
vjoo 30
18.01.2012 06:43:42
ano, ma extchyně byla silně oblíbená a řada povrchních lidí nemohla snést mou averzi vůči ní. Silné zaměření na dceru, návštěvy jen v době mých služeb a ustrašené pohledy po mém častém příchodu, stejně jako její nejvyšší zasvěcení i do nejintimnějších problémů udělalo své. Vždy bylo takové nevyřčené tajemství ve vzduchu. Kdyby se mi nepostavil, vědělo by to i příbuzenstvo. Že byla dcera neplodná bylo o.k., byl to přece můj problém. Její zahnutí bylo taky o.k., jsou to přece kamarádky. Nevracel bych se a svého rozchodu jsem nikdy nelitoval. I kvůli té úžasné ženské, teda pro okolí.
jesem
18.01.2012 01:27:47
Já zas nesnáším svého tchána a měnit to už nehodlám, protože jiného tak zákeřného a bezcitného člověka neznám.Dřív jsem se tím trápila i si poplakala.Škoda slz pro něho, ale já mám výhodu, že bydlí velmi daleko, takže se vídáme velmi málo a už pochopil, že si nemáme co říct, tak se akorát tak pozdravíme, už si ani nedovolí mi říct něco hnusného, protože už vycítil, že si to nenechám líbit.Těžko radit, já jsem snažila a snažila a nic.K němu už žádnou cestu nehledám.Tvojí tchýni neznám a nevím co se stalo, takže to si musíš vyřešit v sobě sám.Ale je hezké, že se tak snažíš kvůli ženě a dětem.
LuciB
18.01.2012 00:42:38
Aneb když už nejsi konkrétní, aspoň přihoď pohled jablka, které z toho stromu spadlo.
ten pravý
18.01.2012 00:39:45
Co na to (tvé důvody) říká žena?
ten pravý

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy