Nemám čas utrácet peníze

Asi si hodně lidí řekne, že by tohle chtěli mít, ale je to trošku paradox. Měl jsem psychózu (taková epizoda alá schizofrenie) a trpím děsnou únavou. Vydržet 8 hodin v práci je pro mě utrpení, leč všichni mě jinak považují za zdravého. Můj pracovní týden vypadá tak, že ráno vstanu, přežiju práci, přijdu domů, najím se a jdu spát, protože mám neskutečnou (kvůli té nemoci) potřebu spánku.

A teď k věci, vydělávám 30k čistého, bydlím v podnájmu z 6k měsíčně, a měsíčně mi přebývá minimálně 10.000 Kč. Já mám pocit, že se to v jednom ani nedá utratit, navíc jsem tak trošku škrt. Našetřeno mám pár set tisíc. Ale úplně mě dožírá, že pro mě největší relax a odměna je spát. Furt bych chrápal. Pak se to těžko utrácí.

Nikdo kolem mě nemá čas, lidi na mě úplně serou, třebas teď jsem jel sám na dovolenou - tuhle zpověď píšu z hor. Furt zkuhrám, že mám málo dovolené (jen 5 týdnů), málo času na chrápání a vůbec málo přátel co má stejné problémy jako já. Většina lidí kolem mě spíš nemá prachy na dovolenou.

Já jsem uvažoval, že bych část peněz mohl zlikvidovat tím, že si pořídím auto, jenomže to by mi stálo 6 dní v týdnu před barákem! Navíc čas na jeho údržbu, přepis a tohle. Prostě další starost a já spíš potřebuji být bezstarostný. Nicméně zase mě sere, že mi peníze na účtě požírá inflace.

Nevím, kéž by se tohle zlepšilo. Kéž by se mnou chtěl jet někdo na dovolenou, kéž bych nebyl takový škrt, kéž bych nemusel furt spát.

Chtěl bych si za prachy koupit jedno a to dělat míň. Mě by stačilo makat 4 hodiny denně za 15k čistého, tak tak bych sice vyšel, ale byl bych o hafo víc spokojenější. Jenomže tohle nikde nechtějí. Když mě někdo chce přijmout na 4 hodiny denně, tak spíše jako levného studentíka, nikdo to nemyslí vážně. Nevím proč musím tolik pracovat a tolik vydělávat, fakt nevím, občas mi to uniká. Proč je standard 8 hodin denně, koho to kdy napadlo? Proč to prostě všude není na domluvě!


19.03.2012 23:47:03
Tak si kup nějakou pořádnou luxusní postel když rád spíš
UnhappyLonely 31
19.03.2012 23:44:23
Jéj ty seš lenoch..:-D Já jsem nezaměstnaná, mám na účtě asi 2000 a taky furt spím..Ale spíš už jen z apatie a zoufalosti, nemohu sehnat job už dost dlouho..ČLověk si pak připadá neschopně, i přes všechno to vzdělání, atd..atd... Já bych hned věděla, co s Tolika penězi navíc...:)) :D
zlatokopčinka
19.03.2012 23:21:41
To s tim min makanim 4 hod denne je dobry postreh. Kazdopadne to muzes udelat tak, ze treba budes par let delat, no a ted proste prestan a jed na pul roku nekam do ciziny, more atd... a proste veget! Odpocines si.
EL4B
19.03.2012 21:13:43
Hm, tak si predstav, ze ja v praci travim celkem 9 hodin kazdej den (hodina je teda pauza, ale kdo ji potrebuje ze jo, ja bych radsi sla driv domu) a beru 21 500 cisteho. Auto mame (a docela dost toho zere), ale stejne s nim neni ani kam jezdit (jen manzel ma ridicak a vzhledem k tomu, ze je studentik, tak maka o vikendech, takze se skoro nevidime). Taky rada spim, ale vim, ze bych si zivot umela uzit lip, jenze neni skoro kdy a ani neni skoro za co. Takze ti vlastne zavidim.
taralevoe
19.03.2012 20:41:27
Celkem vím o čem mluvíš. Osmihodinový pracovní směny jsou na jebnutí. Vůbec nechápu lidi, co jsou schopný dělat dvanáctky. Po těch sedmi hodinách bych odpadl a usnul .
Filda568 21
19.03.2012 20:28:32
Si pořiď zlatokopku a bude :D.

Ne, teď vážně. Nenapadlo tě rozjet nějaký byz? Prachy máš. Začátky jsou kruté, ale jak se chytneš, tak časem můžeš dělat 4 3 hodiny denně. A zbytek času je na tobě.

Jinak bych taky pozjišťoval info o tom, jak efektivně žít s to tvou diagnózou.
matrix007
19.03.2012 20:23:20
Dej výpověď a najdi si práci na poloviční úvazek. Pak budeš mít po problému.
Moučník 21
19.03.2012 20:19:44
Až budeš mít dovolenou tak si místo toho naplánuj nějaké terapie přesně na tvou diagnózu a získej co nejvíc info. jak se tý únavy zbavit abys mohl žít víc naplno. V.
sdfgdf

Zkus si udělat krevní odběr, jestli nemáš plicní chlamydie.

AKO ZAROBIŤ PENIAZE NA INTERNETE
METODA #1
Čaute všetci, chcem Vám predstaviť slušnú metódu ako zarobiť peniaze online z pohodlia domova. Zarobiť sa dá dosť slušne od 5€/Deň až po 200€/Deň VŠETKO záleží len a len od vas. Nebudem tu chodiť okolo horucej kaše, prejdem rovno k veci.
TU JE: ;-)
1. potrebuješ stiahnuť uTorrent, da sa stiahnuť kdekolvek aj na ich stranke.
2. čekni na Google frázu: UpComing games, movies, albums, songs, books a najdi filmy,hry atd ktore budu vydane na trh v najbližsom týždni, až mesiaci
3. stiahni hocijaky subor ktory ma koncovku EXE aby to vypadalo ako inštalačka, alebo nejaky film čokolvek aj ebook.
4. klikni na tento subor,film,ebook,exe subor pravym a potom vyber možnosť Add to Archive potom nastav heslo/set password/ to heslo si niekde napíš ;-) a potvrd OK
5. Teraz otvor tuto stranku: http://sharecash.org/index.php?ref=2d84a a zaregistruj sa tam. tato stranka ťa bude vyplacať od 1eura až po 20eur za jedno stiahnutie, ktore vykona niekto kto budehladať nejake hry,filmy čo ty uploadneš.
6. vytvor txt subor nazvy ho README PASSWORD v ktorom napíš tvoje heslo napr. PASSWORD: tvoje heslo a oploadni ho na tu webstranku ten subor
7. vytvor na ploche txt subor normalny klasicky notepad a otvor ho a donho napiš DOWNLOAD PASSWORD HERE: a tu vlož link ktori vedie k tvojmu suboru čo si uploadol na tu stranku. zavri tento subor ulož a lavym tlačitkom ho prenes do winrar suboru čo si vytvoril v bode 4. teraz zkontroluj ten winrar subor mal by si tam mať textovy subor s linkom a film,hru alebo čokolvek čo si tam dal ale ten textovy subor NESMIE mať heslo ked nan klikneš heslo musi mať iba ten film,hra..
8. Teraz ked si všetko splnil. Uploadni ten winrar subor s tym heslom a hrou,filmom vo vnutri na ThePirateBay alebp ZippyShare, SlideShare, 4shared alebo čokolvek. Buď kreativny google pomôže.
9. Sleduj o par hodin,dni ako sa peniažky hybu ;-)
TIP: buď kreativny a uploaduj vela suborov nie 2 alebo 3 inač zarobok bude maly.
Good luck ;-)
P.S.: ak ti vymazu tvoje subory z PyrateBay tak zmaž cookies v tvojom prehliadači a sprav si nove konto a opakuj proces...

Nezabudaj uploadovať subory môžeš kdekolvek ale uploaduj to po čom ludia najviac idu filmy,hry,ebook atd..najlepsie na Americkych strankach....

Jsem samozivitelka...nepomoh by mi nekdo financne...uz nevim kudy kam...dekuji...233964900/0300

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy