Prečo nemáte radi Slovákov a Ukrajincov

Ahoj Milí spovedníci. Ako Vám už názov spovede našepkal ide tu o to, prečo nemáte radi Slovákov, Ukrajincov a ostatné národy. Nechcem všetkým krivdiť, ale dneska som čítal jeden starší článok, kde bol spomenutí vzťah z Ukrajincom a všetci ste slečnu odhovárali od toho aby si začala s ním. Bolí tam aj nadávky, že sú hlúpi, nevzdelaný a podobné narážky. Spomenuté tam bolo aj niečo na Slovákov, že nie sú o nič lepší. Dosť ma to trápi, lebo tento rok mám záujem sa sťahovať do Čiech ku priateľke (Ona je Češka a Ja som Slovák). Dosť ma to vystrašilo, lebo moja mama sa bude rozvádzať z mojim otcom (Otec je Slovák a mama je Ukrajinka). Moja mama sa bude sťahovať som nov a nechcem, aby sa trápila v Čechách poprípade ani Ja.

Tak mám na Vás tieto otázky.
1) Ako beriete poprípade tieto národy. A neberte nás do súvislú stým, že sme agresívny, nečistotný, hrubý a kurevníci. Lebo taký ľudia sú aj u Vás ako čistokrvný Česi.
2) Čo si myslíte o tom, že vedľa Vás by bývala rodina, ktorej členovia sú Slováci (Ja a brat) a Ukrajinka (Moja mama). Nie sme zlý ani nejaký nečistotný, práve naopak mama nás vždy učila, že treba si vážiť poriadok a vždy ho mať v domácnosti ako aj dodržiavať hygienu.

Za pochopenie ďakujem. A naozaj je to pre mňa dôležité :(

PS: Mamkina sesternica má vysokú školu z vyznamenaním (Samé jednotky bez jedinej 5 od základnej školy po vysokú a robí šéfku v Centrálnej banke Ukrajina a to má ešte len 45. Tak Ukrajinci nie sú blbci ako spomínali niektorý v predošlom príspevku !!!

19.02.2012 00:45:32
no nezlob se ale pro mě sou v tomto pořadí nejvyšší lidskej odpad cigoši-ukáčka-poláci/slováci
vyjimky bejvaj ale něco z nich má prostě každej
visionair 26
18.02.2012 22:37:37
No a nebo si proste rasismus ci diskriminaci zazije jinak.:o) Ale urcite zazije, protoze karma nemine zadneho z nas.:o)))
DentediLeone 26
18.02.2012 22:12:20
DentediLeone: "Kdo je rasistou v tomto zivote a ma neco proti Ukrajincum, Slovakum, Madarum atd., tak se jako Ukrajinec, Slovak a nebo Madar narodi v pristim zivote"

To jest stejné jako "kdo nesnáší cikány, bude v příštím životě cikán" - no tak to by bylo super být cikánem, protože s takovou za pár let už budou cikáni ve většině a budou tady s přehledem ovládat bílé :-) To bude spíš výhra narodit se jako cikán
bye-bye 25
18.02.2012 22:04:16
Kdo je rasistou v tomto zivote a ma neco proti Ukrajincum, Slovakum, Madarum atd., tak se jako Ukrajinec, Slovak a nebo Madar narodi v pristim zivote, aby se naucil jiste veci jako respekt a nepodminecna laska k druhym narodum. Inu komu neni rady tomu neni pomoci.:o)))
DentediLeone 26
18.02.2012 21:31:04
Princess: mám podobnou a velmi trpkou zkušenost.Ale já měl to štěstí, že jsem se v zaměstnání vypracoval a povýšil mne (Maďar) a věděl proč.Moc dobře odhadl, že jsem všehoschopný...
suvurov 27
18.02.2012 21:13:23
mmmmmmmmmb: heled takhle.. mně taky nevadili do té doby než jsem s nima měla tu čest na brigádě. Neřikám, že jsou všichni ukrajinci a všichni slováci stejný. Ale to špatné, co jsem s nima zažila převažuje nad tím dobrým.
Myslím si, že člověk by se v cizí zemi měl chovat k místním "původním" obyvatelům slušně a né jim nadávat, urážet je a chovat se k nim tak jako kdyby oni sami byli v cizí zemi. Několikrát mi od nich bylo naznačeno, že jako češka jsem nižší, neschopný druh.... v mé zemi, kde jsem se narodila? proč?
Tak je prostě taky nemůžu mít ráda..
Princess
18.02.2012 20:55:42
suvurov, máš myšlenkový pochody na úrovni vožralýho potkana.
mmmmmmmmmb
18.02.2012 20:51:02
Jak můžu mít národ, který zplynuje v koncetračních táborech 17 lidí z přímého příbuzenstva rád?
suvurov 27
18.02.2012 20:35:44
Princess, nedělal. Dělal jsem s Čechama a potkávám se s Čechama, snad až na dva tři mi všichni lezli na nervy, budu kvůli tomu nenávidtě Čechy?
Narazil jsem na bandy ožralejch a hlučnejch Čechů, na český debily a taky je budu hodnotit každýho zvlášť a ne jako celek.

Jsem Čech.
mmmmmmmmmb
18.02.2012 20:21:59
Nevím, co je na tom tak zvláštního. Každý národ se brání a nesouhlasí s přílivem imigrantů, kdyby sem začali hromadně imigrovat Němci, tak by se to taky rychle přestalo Čechům líbit. I Francouzi, i Britové. Jednou je to stát Čechů, tak tady mají žít Češi. Součástí národní identity je i národní hrdost a tedy pocit, že náš národ je něco víc, než národy ostatní. Jinak tomu nikdy nebylo a jinak tomu ani nikdy nebude.
Ted Striker
18.02.2012 20:19:14
mmmmmmmmmb: a dělal/a si někdy se slovákama nebo s ukrajincema? Nebo ty asi nejši čech, že?
Princess
18.02.2012 20:08:07
Princess, a já znám ještě větší spoustu co by za ty prachy nikdy nedělala a co chce nízký ceny a nechápe, že nízký ceny jsou proto, že je levná pracovní síla. A pak znám ještě větší spoustu co bude nadávat na všechno a na všechny a cizí st.příslušnost nebo místo narození je dobrá záminka.
mmmmmmmmmb
18.02.2012 20:06:45
ano, západnější stát vždy pohrdá tim východnějším :D
šméčko
18.02.2012 19:57:06
mmmmmmmmmmb: to není pravda, znám spoustu čechů, co dělají za minimální mzdu... a ve stejných podmínkách jako ukrajinci, akorát, že oni mají tu práci jistou (zařídí jejich ukrajinská agentura). Kdežto ty češi jí jistou nemají - jiné podmínky agentury.
Moje známá je jako poslední česká uklizečka v jedné firmě a zná hromadu češek, co by tam chtěly dělat taky. Ale už nemůžou, protože to tam vede někdo kdo bere jen ukrajinky a všechny ostatní češky vyházel (ona je taky na řadě a drží se tam zuby nehty). A upozorňuju, že ta poslední češka bere ty samé peníze jako ty ukrajinky.
Princess
18.02.2012 19:02:11
Z těch Slováků, co jsou u nás velké % páchá trestnou činnost. Nevím, co se divíš.
kor ti dělnasi
18.02.2012 19:00:34
Ale pochop, že Němci nemaj Čechy rádi a my nemáme rádi Slováky, co na tom nechápeš? Pro nás jste stejný kurvy jako my pro ně, jako Maďari pro vás. Tak se prober, naplavenino.
nesockuj tu
18.02.2012 18:55:12
game1: no prostě musíš počítat s tím, že kamkoli půjdeš do zahraničí, tam se na tebe NĚKTEŘÍ lidi můžou dívat divně. Já jsem se taky nenarodila v ČR a podle přízvuku trochu jde poznat, že nejsem Češka a taky to některým nevoní. Zase na druhou stranu když přijedu do své rodné země, setkávám se rovněž sem tam s opovržením, protože už mě ani tam neberou jako občanku jejich země. A co mám jako dělat?
Je jenom na tobě, jak to budeš zvládat. Buď se se nad to povzneseš, nebo se vrátíš na Slovensko, kde budeš mezi svými a nikdo tě tam buzerovat pro tvou národnost nebude. Ganz einfach, ne? :-)
Hlavně se chovej tak, abys nedělal v zahraničí špatnou reklamu svému národu - buď slušný, tolerantní a poctivý... To je to jediné, co můžeš udělat proto, aby si lidi nevytvářeli špatný obraz o Slovácích.
bye-bye 25
18.02.2012 18:54:11
suvurov, pokud si Slováci zaslouží odsouzení za svoji minulost, tak si zasloužíš i ty odsouzení za minulost Čechů, a ne menšiny z nich. Děláš to taky? Pochybuju, hlupáčku omezený.
mmmmmmmmmmb
18.02.2012 18:52:50
He he, jako uřvaný nevychovaný póvl se tu projevují hlavně Češi :D
Tak si zameťte před vlastním prahem, chátro líná, která by nikdy za prachy, který berou cizinci, nemakala.
mmmmmmmmmmb
18.02.2012 18:35:09
ty kurvo slovenská - u Vás sa tiež kradne :) Aj ožrali sú u Vás tiež :)

Koľko čechov znásilní dievča, alebo sú ožraný a robia výtržnosti ? Alebo sa kurvia :)

Robíme za almužnú :) Tak prečo Vašich chodia robiť do nemecka ? Azda si myslím, že to isté nemci povedia o Vašich :) Tiež určite nerobíte za toľko koľko chcú nemci :)

To nie je dôvod sa hnevať :) U nás tiež berú prácu ukrajinci a nepočul som otom, že ludia preto by ich nemali radi :) Skôr sa nájdu jedinci u nás čo majú radi len seba skôr je to tým :) A podľa mňa slušnosti ti nezaškodila :) Lebo to čo si napísal sa podľa toho ako si to napísal hodí na tvoj popis :)

Tak poprosím slušne nie sme na výpredaji, ale slušne komunikujeme :) Ak niekto nevie tak radšej nech neodpisuje a nepíše vôbec :) Lebo ak Ja dokážem slušne napísať Vám a odpisovať, tak slušnosť poprosím od Vás :) Ďakujem za pochopenie :)
game1 19
18.02.2012 18:25:21
Ahoj.

Ale ľudia, Ja vám pracu nechcem brať :) Ja som chcel v čechách podnikať a ponúknuť prácu :)

Môj názor na dnešných podnikateľov je, že ponúkajú malú mzdu :) Ako naši nám, tak Vaši Vám :) Môj názor je podnikaj, tak aby si bol na seba hrdý, nie tak aby som zarobil čo najviac :)

Možno je to moja ilúzia, ale stým chcem povedať nezaujímam sa o prácu v českej republike :) Ale o ponuku práce do budúcna pre čechov :)

Ale viete ak je nenávysť k slovákovi, tak bude nenávysť aj od zamestnancov a to nechcem, tak radšej začnem u nás a ponúknem pracu našim :)
game1 19
18.02.2012 18:12:02
Ahoj.

Padla tu otázka na maďarov :) Ja nemám nič proti maďarom :) Sú ludia, čo majú radi ich, ale Ja sám mám kamoša maďara :) A rozumiem s sním dobre :)

Veľa tej nenávysti robí aj politika :) Jeden zakričí tanky na budapešť a už plno oslov zaním ide a kričí to tiež :) Tak ako u Vás niekto zakričí, že Slovaci sú zly a už každý ide tak niekedy ani nevie aká problematika je :)

Ako sa vravý každý berie lacnú silu :) Ako u nás ukrajinci, tak u Vás slováci a tak Vy v nemecku a nemci v anglicku :) A ukrajincom zas všetko berú Hruzíni a tak ďalej a tam kde sa to začína má slabú ekonimiku :)
game1 19
18.02.2012 17:58:57
Vpodstatě souhlasím s ty kurvo slovenská, byť bych to napsal slušněji.
bye-bye: A taky s tím musíme počítat, pokud tam chceme makat nebo se tam vetřeme.
Opex
18.02.2012 17:54:29
ty kurvo slovenská: nechci ti kazit iluze, ale to samé si myslí Němci o nás Češích :-)
bye-bye 25
18.02.2012 17:49:58
mám bulharský jméno po dědovi a jsem čech jak poleno, přesto jsem si užil svoje, pár idiotů se najde vždycky (viz tahle diskuze), naštěstí většina lidí je normálních a bez předsudků

harakiros:
ty jsi h....o a d...l k tomu, jsou tedy všichni Češi takoví? (prý na tebe a zpovědnici nějakej židomil podal TO, už si tě pozvali? chtěl bych vidět ten tvůj odpornej ksicht až se budeš vykrucovat ze svejch antižidonegerskejch keců chcípáku vodpornej, doufám že dostaneš minimálně podmínku)

suvurov:
takže si vybíráš jen to co se ti hodí, od tebe se dá těžko čekat něco jiného.
dej si majzla abys nedopad jak hovadkiros, tvoje řeči tady si říkaj o ránu za uši
rád donáším
18.02.2012 17:33:08
1) Ako beriete poprípade tieto národy. A neberte nás do súvislú stým, že sme agresívny, nečistotný, hrubý a kurevníci. Lebo taký ľudia sú aj u Vás ako čistokrvný Česi.
já proti jiným národnostem většinou nic nemám. Myslím, že hovada se vyskytují všude stejně jako slušní lidé.
2) Čo si myslíte o tom, že vedľa Vás by bývala rodina, ktorej členovia sú Slováci (Ja a brat) a Ukrajinka (Moja mama). Nie sme zlý ani nejaký nečistotný, práve naopak mama nás vždy učila, že treba si vážiť poriadok a vždy ho mať v domácnosti ako aj dodržiavať hygienu.
Blízko mého domu bydlí 3 ukrajinky s rodinami a jsou to slušní lidi, nikdy jsem je nesoudila a jak jsem psala víš... Prostě bych je brala
Rizoto 20
18.02.2012 17:27:10
1) Celkově ten národ moc nemusím, rozhodně si o Slovácích nemyslím že jsou nečistotní, Ukrajinci mi tak trochu přijdou jako že moc nedají na hygienu. Ale to se liší jedinec od jedince.
2) Bral bych to úplně normálně.
Hlavně se neboj že ti tady bude někdo ubližovat, moje škola má na Slovensku partnerskou školu a holky jsou vždy půl roku dopředu natěšený až přijedou Slováci....
Hazardak 15
18.02.2012 17:25:05
Já jsem nevěděl, že Slovensko nebylo součástí Českoslovesnské socialistiké republiky a komunisti a StBáci byli jen v Česku...
suvurov 27
18.02.2012 17:19:12
Jsou to ožrálé kurvy, kradou, chlastají, sockují, ubírají nám práci páč dělají za almužnu.
ty kurvo slovenská
18.02.2012 17:18:14
Takže on si přijde nějakej debil Slovák k nám a my ho máme tolerovat, proč? Ať jde ta tvoje buchta na Slovensko, ne?
co je jako
18.02.2012 16:51:59
Slovensko je vlastně severní Maďarsko a Maďaři jsou vlastně takoví cikáni. A ty tady nemá rád snad nikdo. A ukáčka jsou kapitola sama o sobě - agresivní, hloupí, smradlaví (mají určité specifické pižma, které je opravdu odporné).

Ale u Slováků si samozřejmě dělám srandu. Slováci mi nevadí, mám je celkem rád.
harakiros 32
18.02.2012 16:48:40
game1: jo a mohl bys mi odpovědět i ty na jednu otázku? Je to skoro to samé. Proč vy na Slovensku tedy nemáte rádi Maďary? Vždyť to jsou přece taky normální lidi, ne? ;-)
bye-bye 25
18.02.2012 16:46:54
game1: a myslím, že přeháníš, zrovna já jsem mluvila něco o zobecňování, tj. vyjímky se zanedbávají, neměl by sis brát všechny věci tak k srdci, uvědomuješ si vůbec, že ty jsi individualita a ne anonymní dav......
Člověk by neměl dělat ukapené závěry, realita vlastního života může být totiž úplně o něčem jiném, vlastní zkušenost a vlastní prožitek je to stěžejní.
DA95
18.02.2012 16:40:41
Ale to je tak úplně všude, milý autore. Chceš jít pracovat do zahraničí? Jo, jsme v EU, máme svobodu pohybu, ale počítej s tím, že se můžeš setkat s určitou segregací.
Lidi z východu nám sem chodí makat za směšné peníze, za které Čech pracovat nepůjde, a tím tady snižují hodnotu práce. A stejně tak Češi chodí makat třeba do Anglie za směšné prachy, za které Angličan dělat nepůjde, a tudíž i Češi snižují hodnotu práce v Británii. Tak se pak nediv, že jsou někteří naštvaní.
Navíc... třeba u nás to ještě není tak markantní, ale např. ve Francii už máš tolik cizinců - Arabů a všelijakých jiných muslimů apod., kteří se jim tam usadili, teď se jim tam množí rychleji než Francouzi, začínají se majorizovat a co potom? Se jim začnou srát ještě do politiky, když jich bude tolik, ne? Ono všechno má své hranice. Jít pracovat do zahraničí je krásné, ale co je moc, to je už moc.
bye-bye 25
18.02.2012 16:38:09
Pleteš moc věcí dohromady a je to problematika ne až tak jednoduchá.
Jedna věc je národ x národ, to co je vlastní x to co je cizí, obavy z cizího jsou přirozené, neznamená to nenávist. Toto vykazují všechny národy světa, všechny.

Druhá věc je historie národů, tj. mezinárodní vztahy - zde hledej nějaké napjatosti - 2. světová, společná cesta, dotování Slovenska jako zaostalé oblasti bývalého RU, velké investice, neustálé stížnosti ze stran Slovenska,"utlačováni" Čechy - rozpad republik, okázalé nadšení slovenského lidu, že se zbavil tyranů a v současnosti zástupy imigrantů do Čech - Češi to nechápou, proč, když vám bylo tolik ubližováno, proč zde stepují tisíce a tisíce Slováků, vždyť máte vlastní zem.... Ani toto není nenávist, toto je podivení a nechuť.

Uvědom si to rozčarování, chtěli jste vlastní stát, máte ho, vše proběhlo hladce, ok jste cizinci, ČR má nějaký další vývoj bez vás, lidé cestují, pracují, studují a to samozřejmě i v cizině, ale většinu z nich by ani nenapadlo za těmito účely jít na Slovensko, naprostý okraj zájmů a z vaší strany naprosto opačný postoj, tisíce a tisíce dalších a dalších Slováků, wtf?

-------
Problematika migrantů, nelehká to oblast, migranti vykazují některé znaky společné, jednotlivé skupiny mají svá specifika, jak Slováci, tak Ukrajinci, tak Rusové, Makedonci, Vietnamci etc. ale to by bylo na dlouho. Přínosy, obohacení, ale i negativní jevy, to vše je spojeno s migranty. A zobecňuje se ve zobecnění se zanedbávají výjimky, to je snad všem jasné.

------
Je třeba si uvědomit, že ČR je země narozdíl od SK poměrně atraktivní pro migranty, s počtem přistěhovalců vyvěrají na povrch různé problematické oblasti, tj. ty oblasti, o kterých zidealizovaný člověk bez zkušenosti nemá ani ponětí.
DA95
18.02.2012 16:29:47
game1, proto jsem suvurovovi napsal to co jsem napsal.
mmmmmmmmmmb
18.02.2012 16:26:16
Všude jsou nějací lidé ,já mám zkušenosti z montáží že až na malé výjimky chlastali jak najatí a pak dělali bordel ,kolik nocí jsem se nevyspal a to nebyl jediný případ ,proto se vyhýbám ubytování kde takoví lidi přebývají pokaždé je to stejné. Pak se nedivte když vám dělají takovou reklamu...
Timik
18.02.2012 16:25:00
Ahoj. Ďakujem za príspevky. Veľa z Vás ma sklamalo, ale to nevadí. Ale rozhodli sme sa s priateľkov, tak, že ona sa presťahuje na Slovensko. Sama uznala, že ako ste tu písali nechcete Slováka niektorý :) Nechcel som sa presťahovať, ak by priateľka nebola Češka :) Ale ak beriete to v tom smere, že sme darmožráči, tak radšej ostanem bývať na Slovensku a priateľka sa presťahuje. Ďakujem ste vyriešili môj problém dúfam, že bude sa niektorým lepšie žiť a dýchať :)

Veľa šťastia a dúfam, že všetci rasisti a nacionalisti zomrú strašnou smrťou a zhoria v pekle a konečne bude život krajší a budú mať všetci pokoj na duši. Lebo aj po tejto známosti aj keď internetovej nezavrhnem na nijaký národ ani Váš. Lebo pre mňa všetci sú ľudia bez ohľadu na národnosť, vierovyznanie sú dôležitý. Nech každý žije, tak aby nemusel sa za seba hanbiť. Ja sa za seba nehanbím a nikdy nebudem, lebo neberiem ľudí do jedného vreca ako ostatný. Tak je jedno či ste Slovák, Maďar, Čech, Ukrajinec, alebo občan iného národa :) Pre mňa každý je dôležitý, lebo tým sa líšim od ostatných.

Pekný deň prajem
game1 19
18.02.2012 16:15:50
no nemám je ráda, protože nám berou práci...
jednou jsem byla na brigádě ve firmě, která měla v názvu slovo "česká" a dokonce se mi stalo, že z 10 lidí jsem byla jediná češka-zbytek byly ukrajinci nebo slováci. A rozhodně to není tím, že češi by tam pracovat nechtěli.. jen se na ně prostě nedostalo.
A možná bych mohla říct, že mi ty ukrajinky i nadávaly. Jednou i jedna vedoucí (ukrajinka) vyhodila českou brigádnici, protože se jí zdálo, že nic nedělá. Běžně se tam vyhrožuje čechům vyhazovem.
Na jiný brigádě na mě byli zase hnusní slováci.
Být v cizí zemi já, dělat tam a brát tam prachy, tak si nedovolím říct ani slovo.
Princess
18.02.2012 16:14:37
Šmarjá, co to tak prožíváš? Víš kolik žije v ČR Slováků, Ukrajinců a vůbec cizinců? Copak si slyšel o tom, že by češi někoho zmlátili za to, že je slovák? Ty se vážně bojíš, že tě tu někdo sežere nebo co?

Myslíš, že když někdo zjistí, že má za sousedy Slováka a Ukrajinku, tak se z toho posere?
Pivák 29
18.02.2012 16:11:06
1) Mám oba národy ráda. Slováky asi více, nejspíš proto že se mi hrozně líbí slovenština :) . Navíc když jsem na Slovensku, je tam taková mnohem hezčí atmosféra než v Čechách, lidi mi přijdou sympatičtější než většina Čechů. A se všemi českými Ukrajinci co znám taky vyházím dobře.

2) Byla bych hrozně ráda, konečně slušní sousedi :)
Wooden apples 15
18.02.2012 16:05:02
mmmmmmmmmb - Nereagoval, ale som počul už neraz, že všetci nás berú ako fašistov
game1 19
18.02.2012 16:03:22
Lebo mám priateľku preto, ale nauč sa najprv slušne osloviť človeka vyfičč lebo to neukazuje na inteligencií :)
game1 19
18.02.2012 15:59:15
game1, jsem nic o Slovácích, Ukrajincích nebo tobě nenapsal, dokonce jsem na tebe ani neragoval.
mmmmmmmmmb
18.02.2012 15:56:22
Hele a proč se sem serete? Nemáš rád svoji zemi? Zůstaň si někde v té východní prdeli a neopruzuj. Parazite.
vyfičč
18.02.2012 15:44:40
Vieš mmmmmmmmmb to neznamená, že sme všetci taký :) Teraz ak sa presťahujem mám sa trápiť kvoli nekoĽkým jedincom :) Teraz sa mám uraziť na Vašich, že obťažujú moju priateľku ?

Sme v podtstate rovnaký, či ukrajinci, slováci, alebo Vy česi, len si to neuznáme :)

Ale nemusí sa nikto báť nemienim sa sťahovať do česka a stýmto u mňa narástla nenávisť k čechom :)

Moja prababka tvrdila, že češi su lepší a ohľaduplnejší od slovákov :) Ale sa zmílila :)
game1 19
18.02.2012 15:40:25
suvurov, Češi s komunistickou, estébáckou, spousta z nich kolaborovala s nacisty. Co teď?
mmmmmmmmmb
18.02.2012 15:32:20
Národní češník vedoucí filipiky?
JayCutler
18.02.2012 15:31:47
Já mám rád Slováky . (:
Lux Aeterna 17
18.02.2012 15:27:29
Ahoj.

Ale to aj nemci a chodia tam česi pracovať nie ? :) Kupujete autá od nemcov ? :) Vieš mi Slováci sme bol z nemcami dobrom zo strachu, nie preto, že by sme chceli.
game1 19
18.02.2012 15:26:35
Chceš něco a říkáš nám, jak vá nemáme brát. Kdyby se vás většina tak nechovala, tak vás tak nebereme. Však zůstaňte doma, tam Čechům nevadíte.
Slézan
18.02.2012 15:19:26
Protože lžou, viz - http://zkracovatko.cz/yVXt4F
kokosák 26
18.02.2012 15:18:10
Slováci jsou národ s nacistickou minulostí ...
suvurov

Slovaci!Neberte nam praci a mazejte zpatky do asie!

Jak to tady tak čtu, tak je jasné, že všechno je "v lidech". Záleží vždy na tom, jaký má člověk charakter.Můj manžel je Slovák. Neznám lepšího, slušnějšího a obětavějšího člověka. Je abstinent a nekuřák.Má dvě vysoké školy a přesto se ke všem chová velice slušně a s úctou.

No ako tak čítam Česi nie že kráčajú v pred ale vzad, nemyslím si, že sú až tak vzdialený na západ od slovenska, aby mali mali pocit, že su zapadna krajina :) ekonomika stagnuje a slovensko ich rýchlo dobieha a pritom sa treba obhliadnúť do minulosti kde začínalo slovensko a kde česko. Ich mzšlienkové pochody zaspali v rakuskouhorsku a smerujú k privitivizmu, kto dáva čechom právo posudzovať iný národ? Pritom podobný?? Čo take závatné dosiahli česi v europskom alebo svetovom meritku? Kde su aby sudili?? Myslím si že v dnešnej dobe globalizácie a zjednocovania europy je to žiaľ z ich strany primitivizmus, ktorý nemá v tomto storočí ospravedlnenie. Ďakujem Vám milý bratia, že si vstúpite do svedomia a konečne sa aj vy niekam pohnete :)

Moravaci nemaju radi cechov!

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy