Problém, či nikoli?

dobrý den, tak především by jsem měl začít asi tím, že je mi 17 let a mám stálou partnerku už něco málo přes rok. Bude to znít asi opravdu divně, ale mám strach jestli jsem v pořádku, jelikož mám jakýsi problém s ejakulací (tedy nevím přesně jestli je to problém). Prostě aby jsem to shrnul. Když se náš pohlavní styk chílí ke konci, tak samozřejmně dbám na to, aby se to náhodou nedostalo do mé partnerky. Jenomže problém je v tom, že výstřik je až moc dlouhý a občas to skončilo i partnerce ve vlasech (a to není pro ni, ale ani pro mne moc příjemné). Osobně se domnívám, že to může být způsobeno vysokým vzrušením, ale zase jsem slyšel, že při vysokém vzrušení dochází k předčasné ejakulaci, ale v našem případě probíhá soulož v přijatelném čase a ani jeden si nemáme na co stěžovat, kromě toho konce.
Mohu se tedy zeptat jestli tady někdo neví něco přesněji?....Děkuji Kali

20.01.2012 02:47:16
Ach jo :-( Clovek opravdu muze mit sex i kdyz na to nema rozum ...

Co takhle kondom? Nebo mit po ruce neco, kam muzes vystriknout (ubrousek, rucnik, ...) nebo proste lepe mirit, jak pise HI5I.

S tvoji vlastni ejakulaci neni nic divneho. Spise me prekvapuje, ze praktikujete prerusovanou souloz. To je snad ta nejhorsi antikoncepce.
Prf
20.01.2012 02:04:26
Chytnout, zamířit, pal. Tak ho prostě nasměruj někam jinam než ke stropu, ne?
HI5I

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy