Psycho holka utéct nebo doufat?

!!! Psychoholka !!! Utéct nebo doufat?
Seznámil jsem se s holkou (29 let). Nejprve se zdála paní dokonalou. Chytrá, hezká, je s ní sranda, fajn holka do nepohody, zdálo se... (až mi nešlo narozum proč je taková téměř ve třiceti nezadaná). Oboustranná zamilovanost, romantika, rychle společné bydlení (v podstatě jsem přišel jako kamarád a už neodešel). Úžasné první milování. ALE....!!!

Přestože je chytrá a hezká, ma mizerné sebevědomí a často o sobě říká jak je ošklivá, hloupá, k ničemu.

Všichni bývalí partneři ji údajně bili. Někteří jen sem tam facku, jiný brutální domácí násilí a zamykání na měsíce ve sklepě. První sex - incestní znásilnění ve 13 letech. Líčí to tak úděsně až mi to občas přijde nereálné, fakt hrozný - ale reálné to zřejmě je, protože má ty strašlivé reflexy... člověk si postěžuje, že zapomněl (ne zapomněla) koupit pivo k večeři, nebo zvedne ruku aby si něco podal z poličky, a ona se shoulí v rohu, chrání si hlavu a klepe se strachy... strašný pocit. Pak trvá třeba dvě hodiny než se uklidní.

Nejhorší problém máme ale se sexem. Už když jsme se vídávali jako kamarádi a byli spolu sami, občas řekla něco ve smyslu "jsi tak silný a velký, teď by sis se mnou mohl dělat co chceš, a já s tím nic nenadělám" a k tomu takový pohled raněné srnky - tehdy jsme ještě neznal její hrůzné příběhy a popravdě to na mě spíš působilo jako nějaká výzva k drsnějšímu sexu, ale já na takové věci moc nejsem, takže jsem na to nijak nereagoval. Pak přišlo první milování, trvalo celou noc a bylo moc fajn, prožili jsme spolu spoustu krasných orgasmů a pak usnuli přitulení, druhý den jsem si pak musel vzít volno z práce. Několikrát jsme se klasicky milovali a protože nejsem žádný superman a celou noc to skutečně nevydržím, bylo také spousta lízání a prstění a líbání a dalších něžností, prostě zábava na celou noc. Pokud bych si měl na něco stěžovat, tak to, že jsem se snažil hlavně já, ona byla spíš pasivní, ale to mi nevadilo, zkoumal jsem její tělo a bylo to krásné. Tereza měla za několik silných orgasmů, jak při milování, tak při lízání a prstění, jeden při lízání/prstění tak silný, že úplně ztratila kontrolu a počurala se, převlékli jsme postel a mazlili se dál. Druhý den mi řekla, že nikdy nic takového nezažila jsme čaroděj a tak... a evidentně jsem byl první, kdo ji lízal.

Takže v čem je problém? Bylo to naše poslední milování. Od té doby na pokusy o mazlení nereaguje, líbá se skoro z povinnosti, odmítá se tulit, prostě něžnosti nějak nefungují. Často mě vyzává k sexu sama, trochu zvláštním způsobem - svlékne se a nastaví se v poloze připravené k sexu, obvykle na všech čtyřech s vyšpuleným zadkem, nebo na zádech s roztaženýma nohama... Netuším zda nejsem také divný já, ale na mě tohle nefunguje, nechodím celý den se ztopořeným penisem a takováhle přímá výzva u mě okamžitou erekci rozhodně nepůsobí. A nic než okamžitá erekce nepomůže, ona takhle takhle nastavená vydrží tak třicet sekund, v případě že se pokusím o jiný kontakt než soulož tak to přeruší hned, a pak se uraženě oblékne se slovy že je ošklivá a že mě nevzrušuje a nemám ji rád. V podstatě mi to celé připadá jak výzva ke zvířecí kopulaci. Když se jí to snažím vysvětlit, jen to vztahovačně interpretuje, že ji nemám rád, je ošklivá atd a čím víc se snažím, tím je to horší...

Je to čím dál horší, já už mám skoro pocit, že jsem impotent (nejsem, když se holka chová normálně), ona je přesvědčená že se mi nelíbí, že chci jinou...

Další problém je naprosto příšerná žárlivost. Od začátku, ale zhoršuje se s těmi sexuálními problémy ještě víc. Je přesvědčená že mám jinou nebo chci jinou a hledá sokyni všude a v každé ženě. Když se zdržím v práci je přesvědčená, že jsme byl s nějakou ženskou. Vpodstatě jsem musel přerušit kontakty se všemi kamarádkami, když si povídáme a vyprávím příběhy a historky, vynechávám všechny ženy či z nich dělám muže, děs... Když mi stará kamarádka na fejsu poslala jakousi hromadně rozesílanou pohlednici se srdcem ("mám vás všechny ráda, kamarádi"), vyházela mi věci na ulici a trvalo den, než se uklidnila... Fejs jsem raději také zrušil.

Lidi, proboha, je tohle normální? Co si s tím mám počít? Je naděje, že se to zlepší? Dá se s tím něco dělat? Byla by to super holka, ale tohle se nedá dlouho vydržet.

03.02.2012 00:59:38
sambo: Má úvaha je správná anebo aspoň stojí za zamyšlení. Slečna sama nic neudělá bude se v tom jen ještě víc motat. Potřebuje rozumné a citlivé vedení partnera.
Submisivní se slečna narodila. Každý se narodím do nějaké míry submisivní nebo dominantní. Nikdo není neutrál. Tady bych řekla, že je potřeba tu její nějak korigovat rukami partnera.
White Lamb
03.02.2012 00:38:40
Alquisto: Hele asi budeš starší než já, ale hodně mě zajímá Tvůj příběh, zažil jsem něco (zřejmě) dost podobného a rád bych si o to popovídal taky s chlapem, bohužel nemám ICQ, kdyžtak napiš na mail: pedebu@email.cz děkuji.
PDB 21
03.02.2012 00:35:31
Jinak to ze ma strach z doktoru muze byt zase zapricineno minulosti kdy tim 'kryla' domaci nasili... Avsak nemusi jit do klasicke nemocnice, spousta psychologu a nebo terapeutu pracuje ze svych domovu... Je celkem mozne, ze tu bude vhodny nejaky druh hlubinne terapie. Treba i neco jako hypnoza...
DentediLeone 26
03.02.2012 00:30:04
Zajimal by me rovnez rodinny zivot teto slecny. Jaci byli jeji rodice. Zda byl napr. jeji otec a matka autoritativnimi osobnostmi, jestli probehla ve skole sikana atd.

Na kazdem parnterovi se neco ucime. Rozhodne neni nahodou si 'podvedome hledat nasilne partnery'. Tim ze si hledame nasilne partnery, tak o sobe vlastne rikame, ze si sebe nevazime, ze si nezaslouzime vybalancovany vztah, ze si volime v zivote roli trpitele (tuto roli muzeme prevzit i od svych predku) atd.

Pokud Ty sis nasel tuto partnerku, tak to o Tobe rovnez neco vypovida. Pravdepodobne rad pecujes o druhe a zachranujes je.:o)
DentediLeone 26
03.02.2012 00:29:51
Škoda že to není moje věková kategorie, tuhle bych domů hned bral. Nech si jí, je to roztomilý a neřeš to tolik, život není jen o sexu... ;-)
PDB 21
03.02.2012 00:25:39
Domnivam se, ze Tvoje partnerka v soucasne dobe potrebuje 'zenskou oporu, podporu, ucitelku' tzn. psycholozku zenu, terapeutku zenu, pritelkyni zenu atd., jelikoz si zazila s muzi hodne traumatickych zazitku a neduveruje jim; pouhe pohyby muzu a situace se kterymi se dostava do muzu v ni zpusobuji pocit strachu a panicke zachvaty. To, ze se 'pomocila' pri sexu muze znamenat, ze byla 'moc vzrusena' a nebo taky 'moc vystrasena', protoze co zpusobuje emoce jako strach? Povoleni mocoveho mechyre a nebo ritnich sveracu... Tim nechci rict, ze se ji sex s Tebou 'vubec nelibil', spis chci naznacit, ze ji to mozna chvilemi pripominalo neco co si prozila aniz by si to byla schopna 'vedome' pripustit. Napr. v pc se deje spoustu veci soucasne, ale to co my vidime je pouha stranka zpovednice.:o) Tim chci rict, ze bude treba privest vsechny veci znovu do obrazu, coz bude sice bolestive ale i ocistne. Klicove je zda se slecna chce emocionalne uzdravit...
DentediLeone 26
02.02.2012 22:54:12
rozhodne by mela navstivit nejakeho doktora aby se nedej boze jeste treba pak nepokusila o sebevrazdu.Ty sam s tim asi nic nezmuzes.Ale treba bych zkusila co pise Martu,zkus ji to ukazat co jsi napsal.
Betta ferox 28
02.02.2012 22:53:44
S takovým člověkem nemůžeš mít dlouhodbý vztah, zvlášť pokud to nijak neřeší a ani k tomu psychologovi nechodí, ona tě zničí... vykašlala bych se na to, ve vztahu by si měli lidi pomáhat, ale co je moc, to je moc.
BlackRainbow 24
02.02.2012 22:41:56
Spletl jsem se... to co jsi napsal je úplně stejné jako s moji bývalou přítelkyní!!!! A jestli se chceš vyvarovat mých chyb, kvůli kterým to mezi náma nakonec skončilo, když už ta holka byla šťastná, tak se ozvi.
Alquisto
02.02.2012 22:38:25
Sám jsem s podobnou holkou byl 2,5 roku a teď, když se mi podařilo ji dostat ze všech těch sraček (kvůli kterým dělala moc špatné věci jako je sebepoškozování, škubání vlasů v zachvátech breku, ptaní se mě kdo jsem a kdy jsem se narodil, nevědění kde je a spoustu dalšího...), kterýma si procházela, tak mě opustila. Protože jsem ji teď pro jistotu já tahal zpátky dolů.... jelikož mě ty její problémy tak poznamenaly a já o ni měl a pořád mám obrovský strach... chodím k psychiatrovi, beru antidepresiva a dělám špatné věci, tak moc tě to může doničit. Taky jsem nevěřil, že mě to změní a věděl jsem, že ji dokážu pomoct. Pomohl jsem, ale změnil se... stala se ze mě víceméně troska. Ta holka za to nemůže, nemyslí to špatně a bude ti to bohatě oplácet. Opravdu ti dá to, co ti obyčejná holka dát nemůže, na druhou stranu to s ní bude neustále jako na houpačce a budeš se mnohdy dost trápit. Především se změníš aniž by jsi to na sobě nějak poznal. Poznáš to, až když s ní nebudeš.... Pokud by jsis chtěl o něčem promluvit nebo říct jak jí pomáhat v krizových stavech ozvi se. Milé rád ti pomůžu nebo poradím, klidně ti i řeknu svůj příběh pokud budeš chtít. A to platí pro všechny. Moje icq 263-479-332 (PS: tady mám jiný nick než na icq).
Alquisto
02.02.2012 22:37:30
Ten psycholg by asi mohl být fajn, zkusím najít nějakého, který se bude ochoten bavit o někom, koho k němu fyzicky nedostanu.
Zmatenej
02.02.2012 22:28:27
no asi bych zkusila to co píše white lamb do doby, než se v sexu naučí reagovat na tvé podněty, pak bych ji dávala volnost a rovnocennost ,pěkně postupně, te´d prostě neví co s ní...pokud dostává panické reakce, musíš ji naučit, že s tebou se bát nemusí- a ano bude to tvrat pár let, zleží na tobě, jestli ti ona za to všechno stojí, ale asi by ses měl rozmyslet brzo, než holku tahat za nos...
taktoprostěje
02.02.2012 22:20:01
Zkus se vážně poradit s psychologem, pokud ji tam nedostaneš. Mohl by ti nastínit, jak k ní přistupovat. Přece jenom předpokládám, že v tuto chvíli tady žádný není a třeba ti dáváme plané rady...Ony myšleny dobře, ale nemusí to být to pravé.
sambo1987 25
02.02.2012 22:16:07
No další problém je s tím, že se bojí doktorů a odmítá k nim chodit - snažil jsme se ji tam dostat když si ošklivě poranila nohu při sportu, ale odmítla to tak, že se o tom nedalo dál diskutovat, s psychologem to bude hádám ještě horší. A já jsme asi psycholog mizernej, znažil jsme se o tom bavit pozitivně několikrát, o tom že ji mám rád ji ujišťuji pořád, ale když začnu věci víc řešit, většinou to interpretuje nějak paranoidně, s tím že mi nevyhovuje a chci jinou...

S normální subinkou která si chce hrát bych si hádám poradil, trošku jsem s bývalou partnerkou takové hry zkoušel, ale tohle není hra... A třeba i když ji obejmu a stisknu a ona dostane pocit, že ji držím moc pevně a nemůže utéct, má panickou reakci.
Zmatenej
02.02.2012 22:15:44
Jestli nekecáš.
Jestli nekecáš, tak jak reaguje na tvoje uklidňující slovní argumenty, které jí určitě denně servíruješ, když je podle tebe i chytrá?
Osman
02.02.2012 22:10:20
Ale jinak má White Lamb pravdu v tom, že to má naučené z násilnických vztahů, proto zaujímá tento postoj a tyto výzvy v sexu. A žárlivost souvisí se sebevědomím.
sambo1987 25
02.02.2012 22:09:02
White Lamb:
máš velmi chytrou úvahu, ale úpřimně, nemyslím si, že by bylo dobré ji podporovat v submisivnosti. Ona naopak musí získat sebevědomí. Pokud bude mít partnera ač hodného, ale toho dominantního, jí v ničem nepomůže. Tady jde o to, aby uměla žít v rovnocenném vztahu a nikdo ji nezašlapával.
sambo1987 25
02.02.2012 22:06:38
S tímhle bych se obrátila na psychologa, nebo sexuologa, každopádně slečna psychologa potřebuje. Snažila bych se zjistit, jakým přístupem k ní jít. Nejdřív si s ní zkus sednout a v KLIDU to probrat. A co se sexu týká, zkus to jinak, třeba já tě mám rád, nemůžu na tebe takhle rovnou skákat...víš, aby se nesetkala s negací, ale naopak s jistotou, že TY JI MÁŠ RÁD, takže hodně jistoty to chce. Nebude to vůbec jednoduché, ovšem, pokud i přesto chceš jít ve vztahu dál.
sambo1987 25
02.02.2012 21:58:24
Ta holka zřejmě neměla normální vztah, ale zažila BDSM vztahy, kde jí chlapi na tyhle sexuální výzvy naučili a ona to jinak neumí, nechápe a možná ani nezažila. Tohle má prostě naučené z minulých vztahů, kde byla jako subinka možná i jako otrokyně.
Zkus být dominantní, ale jiným směrem. Prostě jí řekni, že odteď chceš sex tak a tak a ať se přizpůsobí. Přizpůsobení jí nebude dělat problém, když se před tím přizpůsobovala i násilníkům. To, že měla vždycky násilníka není náhoda. Podvědomě jí přitahují anebo ona je. Sadista a masochista se vždycky časem najdou a pak prolnou a zůstanou spolu a i když je tam násilí tak si vpodstatě rozumí.
To s tou žárlivostí je špatné. Nebudu ti lhát. Prostě máš narušenou partnerku. S tím, co zažila ani nemůže být nenarušená.
Záleží na tom, jestli jí máš rád dost na to abys s ní tímhle vším procházel. Časem by jí to mělo přejít až se aklimatizuje, začne ti víc věřit a hlavně i sobě, ale to budou měsíce, možná roky.
White Lamb
02.02.2012 21:55:55
poradim ti co delat, cely tenhle prispevek zkopiruj vytiskni dej ji to do obalky poloz na stul a bez na pivo
Martu

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy