Vznikli jsme z opice?

Opice nemají žádnou kulturu a tak žijí v přírodním ráji, člověk vytvořil kultu a tak žije v kulturní civilizaci. Kultura vznikla díky veliké lásce k něčemu, co nám bylo mnoho svaté. Na počátku naší kultury jsme milovali zvířata, sfinga v Egyptě měla hlavu lva a později byla upravena na lidskou hlavu, zde je jasný důkaz přechodu od uctívání zvířat k uctívání mocných lidských autorit. Zajímavé jsou i některé mystické postavy boha s tělem člověka a se zvířecí hlavou, zde je jasný přechod od kultu zvířat ke kultu lidí. Vůdce začal, byl pro nás důležitější než šelmy, se kterými jsme museli bojovat o naší existenci, kult vůdce je možno spatřit u Adolfa Hitlera, který se nechal nazývat vůdcem a jako vůdce i myslel a konal. Nedávný pohřeb Václava Havla ukázal na to, že kult vůdce, je zde s námi pořád, lidi milují své ideologické vůdce a tak jim květiny na hrob přinášejí. Lidi ale svoje vůdce pečlivě pozorují, a pokud má vůdce třeba krátké kalhoty, tak se mu smějí, vůdce musí tedy pečlivě sledovat, jak vypadá a co dělá, aby se mu lidi nesmáli a nekritizovali jej za jeho drobné chyby. Život je film, který končí smrtí, každý je zde divákem i hercem, jediným problémem je že dosud nemáme dálkový ovladač abychom mohli v našem životě přepínat filmové kanály, na tomto problému se ale už pracuje a jakmile lidská duše vstoupí do virtuálního světa a opustí ubohé zastaralé lidské tělo, tak zde budou i dálkové virtuální ovladače a budeme si moci volit filmové kanály v našem životě bohužel i ti druzí budou volit jestli se na nás podívají a tak se z nás logicky rychle stanou bezcharakterní a bezcitní sobečtí herci co se podobají prezidentům a řiditelům. Tak jako nás zajímá sledovanost u naší stránky na internetu tak nás bude zajímat mnoho, jak druzí sledují náš život, začneme vytvářet originální virtuální planety a lákat na tyto planety diváky, film Malý princ popisuje to, že bude mít každý člověk svojí planetu a je zde malé dítě, které tyto planety navštěvuje. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. V této meditační myšlence je skryté semeno nové kultury, jakmile se mu podaří v tobě hluboce zakořenit, proměníš se z hloupé opice na kulturního člověka.
02.02.2012 18:02:24
z opice jsme vznikli, ne však přirozeným vývojem ale genetickou manipulací
proto taky nikdy nebude nalezen poslední chybějící vývojový článek pojící člověka s opicí
Tramtadadááá
02.02.2012 15:47:05
Sosarian: odvažovat se nemusím, každý racionálně uvažující člověk ví, jaká je situace. Důkazy potvrzují, že to tak je a selský rozum též. Nevidím důvod, proč tomu nevěřit.
mistr Flanwen
02.02.2012 15:27:44
mistr Flanwen: Ano, jsem rád, že jsi se konečně odvážil pohlédnout pravdě do očí.
Sosarian
02.02.2012 15:17:52
Jo jasně všichni jsme opice a předci byli taky opice. Všichni lidé jsou taky opice......
mistr Flanwen
02.02.2012 14:39:18
Toník: Jsi neštastný z toho, že nemůžeš sahat na postavené opice?
Sosarian
02.02.2012 14:36:33
Zjednodušeně - ne.
Přestože jsem už viděl pár lidí z opice povstávat. Sáhnout se na ní nedalo a to je pro mne rozhodující.
Toník
02.02.2012 14:08:57
Zjednodušeně, pokud se cítíš opicí, tak si klidně opice říkej.
mistr Flanwen
02.02.2012 13:19:07
Zjednodušeně: "Ano". Kdokoliv si myslí něco jiného je blázen, viz Žabka Radu a Evíta
Sosarian
02.02.2012 11:54:48
prezidentův poradce Hájek prý z opice nepochází, prý opice pochází z něho
on ne
02.02.2012 11:13:43
Nechtělo se mi to celé číst, ale věřím na Adama a Evu, jak se rozmnožovali dál, jestli se jako dopouštěli incestu nebo co, to netuším.
A opice nemám ráda, jsou zablešené otravné a smrdí tak jsem ráda že z nich nepocházím.
Evíta
02.02.2012 11:08:43
Nevím, z čeho jsme vznikli, ale nemyslím si, že z opice. Navíc je mi to jedno, hlavně, že tu jsme a máme se fajn.
xborka
02.02.2012 10:49:46
Někteří lidé vznikli ze dvou opic.
*qqq
02.02.2012 09:00:57
Nespamuj! Bhagavane
tojejedno
02.02.2012 08:53:23
Ne, byli jsme stvořeni. Nic nevzniko "jen tak".
Žabka Radu
++++++++++++++++++++++
Já zvoním, zvedni mě, tak mě kurva už konečně zvedni, kdo má pořád tady jako tupý hovado zvonit!
Tady firma GVKB jak vám mohu pomoci?
Kdo má čekat na to, než to konečně zvedneš, koukej mě rychle vytvořit ABSOLUTNO, nemám, moc času.
Až budu, mít na mém bankovním kontě, od tebe peníze dle tabulek u zakázek, tak začnu teprve makat, zadarmo ani kuře nehrabe, blbečku.
Zaplatím až po dodání, kde mám záruku, že vytvořené ABSOLUTNO bude takové, jaké potřebuji.
Nejsem charitativní sociální ústav, abych makal a potom se modlil, že mi nějaký blbeček zaplatí, pokud se ti to nelíbí, najdi si nějakého naivního blbečka, který ti to zkurvený ABSOLUTNO, udělá bez zálohy.
Já chci slevu 50%, je krize a musíme snižovat drasticky náklady na investice.
Blbečku podívej, 50% je moc, mohu ti dát jenom 30% slevu, je mi líto i já jsem v hluboké krizi.
No dobrá tak se tedy dohodneme na těch 40% slevy, ale bude zachovaná garantovaná kvalita a záruka produktu.
Nejsou peníze, není láska, to si už blbečku konečně uvědom, nebude logicky zachovaná garantovaná kvalita a záruka produktu pokud zde bude sleva 40%, pokud se ti to nelíbí, můžeš zase dlouho hledat marně nějakých naivního ubožáka, na kterém bys mohl snadno parazitovat.
Nejradši bych si to zkurvený ABSOLUTNO udělal sám, ale to bych se dopustil ekonomického zločinu a byl bych okamžitě automaticky eliminován z centrálního systému, to je zkurvenej centrální systém, ve kterém musím existovat.
Blbečku, brečíš na blbém hrobě, ber to jak to je, pošli chechtáky na moje konto a já začnu konečně makat na tvorbě ABSOLUTNA.
Co to má znamenat, že budete sedmý den po stvoření ABSOLUTNA celý den odpočívat, a to já mám vám jako zaplatit?
Máme blbečku svoje odbory a podle nich máme nárok si sedmý den odpočinout, je napsané ostatně i ve smlouvě dole malými písmeny.
Ten Adam a ta Eva nejsou optimalizováni, je v nich veliké množství chyb, to je podraz.
Blbečku to není žádný podraz, to je ta tvoje zkurvená sleva 40%, jsi nenažraná veliká svině, která se snaží napakovat na ubohé dělnické pracující třídě a tak okrádá centrální systém, při zadávání zakázek, aby se měla jako svině v žitě, díky svojí vysoký politický funkci ve vládě.
Kdybys, byl na mém místě, blbečku, dělal bys to samý, jenom mi závidíš to, že jsem byl větší svině než jsi ty.
Ano chtěl bych pochopitelně taky slevu na to ABSOLUTNO, ale spokojil bych se jenom s 10%, protože bych byl skromný a neutrácel bych za děvky a drogy tolik chechtálků.
To snad moje soukromá věc, jak naložím s tím, co získám ze státních zakázek, já se tě taky neptám na to, jestli jsi věrný svojí manželce.
Jsem nevěrný svojí manželce, protože chodím za tvojí manželkou, právě leží tvoje manželka v mojí posteli, chceš jí k telefonu.
Ahoj miláčku jak se máš.
Ty čubko, jak je to možný že mě podvádíš s dělnickou ubohou třídou, to si nemůžeš už najít někoho, kdo je na úrovni, kdyby to prasklo, měl bych
Stvořitel
02.02.2012 08:36:29
Ne, byli jsme stvořeni. Nic nevzniko "jen tak".
Žabka Radu

nejsou dukazy

nemuzem byt z opic protoze nejso dukazy

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy