zákaz kouření - co to znamená

ahoj když máme ve škole zákaz kouření co to všechno znamená? to platí jenom na cigarety a doutníky nebo jako se nesmí kouřit vůbec nic? ani tráva?

03.02.2012 00:18:14
Martas - je vidno, že si ešte dieťa. Ale na to, že máš 12 rokov, by si mohol byť trochu rozumnejší, pretože takéto myslenie majú malé deti. Fajčenie na škole je neprípustné.

Jen tak mimochodem: Rozumíš mi slovensky? Ptám se kvůli tomu, protože vím, že děti v tvém věku slovensky vůbec neumí.

Samozrejme nechcem nikoho uraziť.
mudrc
02.02.2012 21:08:04
KiHAK:
Protože spoustu povolání můžu umět dobře i bez základní školy... myslíš že když budu dělat soustružníka,dlaždiče,autoopraváře nebo plno dalších věcí tak že mi bude na něco znát literaturu nebo dějepis nebo zeměpis nebo cizí jazyky atd? Plno povolání bych mohl dělat úplně stejně dobře bez záklatky jako se samýma jedničkama na záklatce.

qxalom
Jo ale to je jen chyba našeho režimu. Kdyby polovina republiky neměla základní školu tak by neskončili jako bezdomovci, a mohli bysme mít stejnou úroveň a zaměstnavateli by museli brát i lidi bez škol. Chápeš?

A můj organizmus je zvyklej na trávu i na chlast protže sem ho zvyknul. Vypiju víc než starší kluci a to sme soutěžili kdo vypije nejvíc a vyhrál sem :-D

Já mám sebekritiku a já myslím, že každej by se měl zahrabat do rakve v tom okamžiku,kdy ho přestanou zajímat baby,nebo když přestane být sexy a přitažlivej. já to tak aspoň stopro udělám. Udělám poslední mejdan a sjedu se tak abych se už neprobral,abych z toho života a z tý smrti aspoň něco měl :-D Víš jak by to bylo krásný kdyby v tramvajích a na ulicích nebyly žádný důchodci?

Nekecej že od kluka čekáš mozek... Když sem svoji kládu ukázal holkám na vebce tak všechny čuměly a zabouchly se do mě :)

A proč bych měl někde domlouvat kšefty se zahraničníma firmama? na to stačí v každý firmě jeden vzdělanec,to vyřídí šéf tý firmy nebo ňákej kravaťák kterej na to bude mít školy a ostatních třeba 100 lidí co tam pracujou tak to přece umět nemusí.
martas
02.02.2012 18:39:31
Máš pravdu v tom, že by neměla být povinná školní docházka...takový systém by aspoň zmrdy jako jsi neprocedil do běžného života :D A proč by tě měli brát na střední, když nic neumíš? Jsou tady tisíce lidí, kteří jsou lepší než ty, tak proč by se měl někdo zahazovat s tebou, když z toho nic nebude mít? Na práci u strojů je spousta kvalifikovaných lidí, kteří umí dokonce i číst, psát a počítat, tak proč se srát z někým, kdo neumí spisovně napsat ani jednu větu? Takoví lidi skončí na ulici, protože nikoho nezajímají...Nikoho nezajímá, že nebudeš mít ani co jíst a že chcípneš v -20 stupňových mrazech a proč taky? Nejsi důležitý..
KiHAK 14
02.02.2012 16:35:57
Co z tý úrovně mám ? Že nežiju jako bezdomovec a můžu si dopřát skoro všechno co chci a koupit si všechno co potřebuju. Takže podle mě to rozhodně zbytečný není. Je to víc než nutný pokud nechceš žít jako již řečený bezdomovec.

Tvůj organismus na to není 100% zvyklí. Není na to zvyklí organismus ani dospělého člověka. I když to tvoje tělo nedá najevo teď později budeš viset všude na nástěnkách v ordinacích jako odstrašující případ.

Kládu? Blbče ! Od kluka čekám víc než kládu. Kládu si měj jakou chceš. Důležitej je mozek a ten máš.. No dle tvých názorů ho nemáš.

Pokud by na střední vzali kohokoli tak by to nebyla střední, ale blázinec. Pokud si nic nezasloužíš tak si toho potom nevážiš a podle toho by to taky vypadalo. Navíc jak bys pak jako nevzdělanec chtěl domlouvat kšefty ze zahraniční firmou, když neumíš žádnej jazyk jen protože si na všechno kašlal ! Pokud by to tak bylo doopravdy tak by se neměl nikdo dobře ! Jen takový jako si ty.

Mimochodem k tý sebezáchově a sebekritice. To co su doporučil ty těm důchodcům já doporučuju tobě, ale ne protože si starej. Protože tvoje názory jsou na pořádný pěstí
qxalom
02.02.2012 16:17:48
qxalom
Do ciziny kde to je na úrovni? A co z toho máš z tý úrovně? Akorát to že se musí všichni dřít aby tu úroveň měli. A přitom je to zbytečný.
Jenže můj organizmus je na to zvyklej já sem ho postupně navyknul a už to snáší dobře! Líp než jiní dospělí víš?

Právě v důchodu budu impotentní a holky mě nebudou zajmat tak nač bych tady byl? takový lidi akorát hyzdijou ulice a vydýchávají ostatním vzduch. Kdyby měli ňákou sebekritiku tak se zahrabou sami do rakve. To se rači předávkuju ňákou drogou a skončím to tady než aby si na mě všichni ukazovali - (jako teďka já na ty důchodce) - podívej jak vypadá ten už měl být dávno v rakvi!!

A vsaď se že kdybych ségře ukázal svoji kládu tak se do mě zabouchne mě žádná holka neodolá :-D já ho mám 14 cm skoro nejvěčí ze třídy.

Ale uznáš to sama, že základní problém je v tom, že se všichni dneska musí snažit? Každýho nutí rodiče už od 1.třídy aby se učil co nejlíp. Každej se co nejvíc snaží aby byl lepší než ostatní. Ale kdyby byl zákon že rodiče nikoho nesmí nutit do učení, kdyby byl zákon že na střední školu musí vzít každýho i kdo nemá základku, kdyby se nikdo nesnažil, tak ve výsledku by zaměstnanejch bylo pořád stejně, a všichni by se měli stejně dobře potom i bez učení a bez snažení.
martas
02.02.2012 16:01:27
Není. Už takhle jsme v ČR v pěkný prdeli a ještě aby se někdo domluvil že se nebudou učit ? Vážně paráda to by jsme šli rovnou do prdele a já bych sebrala všechny prachy a radši se odstěhovala někam do ciziny kde je to na úrovni a ne tady kde to ovládá banda spratků bez mozku a jako promiň svým nazorem se k nim řadíš.
Ano ubližuje ti to o dost víc, jelikož ještě nejsi dost vyspělej na to, aby tvůj organismus snášel takovýhle šoky.
To že budeš starej a nebudeš mít zájem o holky tak to není žádná potíž. V důchodu budou holky to poslední co tě zajímá vždyť se ti ani nemůže postavit ty blbe ! Víš co to je impotence ? Asi ne ....
A ne nestydí ! Proč by taky měla ? Ve 14 má ještě času jak nasrá.o a to jestli se holí zrovna tobě může být opravdu u prdele. Zrovna ty si ten typ kluka o kterýho by si ani jedna z nás neopřela kolo natož by se do něj zamilovala. Svýma názorama nemáš naprosto žádnou úroveň. To samý s tím, že ty jsi ten poslední za kým bych šla ...
Sice ti to nepomůže při spravování aut, ale je to aspoň základ kterej bys měl znát. To že víš že má holka dole bobra vzadu prdel a nahoře kozy ti k životu moc nepomůže. Tímhle tempem budeš mít 4 děti, oba budete bez práce a všichni budete trpět hlady a dobře ti tak ! Já jen doufám, že si na mě pak aspoň jednou vzpomeneš.
Naprosto nejde o to, že je málo škol, ale pak bys nestačil ostaním co se aspoň trochu snažili a byl bys jen brzda kterou by ostatní nesnášeli, protože se díky němu nemůžou nic naučit. Možná tě někam vezmou, ale pokud nebudeš zvládat tak okamžitě poletíš. Nikdo se s tebou nikde srát nebude. Ani ve škole ani potom v práci.
qxalom
02.02.2012 15:42:16
Nebudu dal krmit trola ani trotla.
Hmmhator 30
02.02.2012 15:32:58
qxalom
tak alkohol a hulení škodí asi všem stejně a nevím proč by mělo škodit víc jen protože nejsem dospělej? to je ňáká blbost ne?
Myslíš že se chci dožít důchodu a být starej dědek? co ho ani už holky nebudou zajímat? to fakt nechci sory když to vidím v tramvaji ty důchodce tak se mi chce blít. tak bych to fakt nechtěl dopracovat.
Že by nevzali nikam kvůli špatným známkám? to je ňáký divný to máme tak málo škol a učňáků?

Ségra eště neměla kluka? tyjo to já bych jí zaučil a není jí to trapný? já když mi bylo 10 tak sem se vyhonil poprví u péčka a všichni kámoši mi záviděli :-D od tý doby sem zamilovanej do péčka i dotoho co mají holky tam dole. A holí si aspoň bobříka?
Já bych klidně byl vyhlášená kurva to mi nevadí :-) ale zamnou chodí holky o radu když neví jak nato.

Proč bych měl vědět kdo napsal Babičku nebo s čím sousedí Česko? to mě nepomůže ani při spravování aut ani když budu dělat na soustruhu ani u ničeho jinýho... Pokud nebudu dělat knihovníka nebo něco takovýho.

Tak to není pravda že se učíme pro sebe. Každej se musí učit plno blbostí aby ho vzali do práce protože to umí i ostatní. Ale kdyby se všichni domluvili že se na to vykašlou, a kdyby se to nenaučil nikdo, tak by bylo zaměstnaných pořád stejně lidí a zase by ti zaměstnavateli někoho museli vzít, a museli by brát i ty co by to neuměli. Takže všichni se dřou jen proto aby byli lepší než ti ostatní... čili zbytečná dřina.

Právě máme zákony aby mladiství nemohli pracovat a vydělávat si aby každej se musel prvně naučit plno zbytečností. Kdyby tyhle zákony někdo zrušil tak by se každej mohl mít dobře a vydělávat mnohem dřív a nemusel by žít s otravnýma rodičema. Je to pravda?
martas
02.02.2012 15:14:13
Nemá to na to vliv ? Ale má ! Pokud budeš mít na základce pětky a tudíž základku nedoděláš nevezmou tě na střední. I pro střední musíš mít určitej prospěch. Ani na učnák nevezmou každýho blba. Takže si pětky měj, ale nevyučíš se. Já vycházěla základku s jednou trojkou a měla jsem strach že mě nikam nevezmou. Ty si to všechno představuješ jak Hurvínek válku, ale realita je o dost horší.
Ono i občas je hodně špatně. Pokud kouříš cigarety pravidelně a ke všemu ještě občas trávu navíc předpokládám, že pokud paříte tak si dáte i nějakej ten alkohol. Tak to není bezva start do života. Ve 12 si akorát kazíš celej organismus a ani důchodu se nedožiješ. Naprosto odsuzuju tenhle postoj k životu. Ve 12 holky ? Jak říkám zamysli se nad sebou. Chápu, že už se chceš nějak sbližovat, ale mám sestru je jí skoro 14 a v životě ještě neměla kluka ! A víš proč ? Protože nechce výt vyhlášená kurva ... Ne že by čekala na toho pravýho, do kterýho se zamiluje a budou spolku nadosmrti, ale chce někoho ke komu pravdu lásku cítit bude. Není umění ožužlávat kde koho a ještě pod vlivem !
Znova opakuju že to bereš jak Hurvaj válku. Naučíš se návod od jinýho ? Ale kdo ti dá to, jak se k tomu stroji máš chovat ? Jak o něj máš pěčovat ? Myslíš si, že ti ten stroj poběží jen protože musí ! To těžko ... K provozu stoje musíš vědět o dost víc, než co kam strčit a kde co vypadne.
Až se tě někde někdo zeptá kdo napsal třeba Babičku a ty nebudeš vědět asi si o tobě ten dotyčný udělá opravdu fajn názor. Pokud bude někdo chtít vědět kdo jsou sousedi ČR a ty řekneš že Itálie, Rusko, Anglie a Belgie tak budeš na pár facek. A pokud se tě někdo zeptá kdo to vlastně byl Karel IV. tak bys to měl vysypat z rukávu. Všechno se vším souvisí a je to dost důležitý. Jinak by se to 100% neučilo. Na základce tě nikdo nebude učit jak makat se strojem. Možná pak něco málo na pracovkách, ale dost se dozvíš na střední kam se tímhle stylem 100% nedohrabeš .. !
Studenti stávku ? K čemu ? Blbost, blbost a zase blbost !! Nemáme důvod k stávce. Učíme se jen a jen pro sebe a ne proto že to chtějí rodiče nebo kdokoli jiný. K stávce není naprosto žádný důvod. To že ty jsi blbec kterej si kazí život na tom se asi nic nezmění a když se ostatní chtěj učit aby pak z nich něco bylo tak je nech. Docela ráda bych poznala tvoje rodiče. Asi by to bylo opravdu super setkání ....

Mimochodem nechají se lízat ? Kam tohle všechno spěje proboha. No každopádně mám o vás vážně super názor i když vás neznám. A vydělávat by sis 100% nemohl. Pokud se nepletu tak existuje i zákon o práci mladistvých !

Jak říkám zrovna ty základku potřebuješ jako sůl, protože nevíš naprosto nic o životě a ještě si kurvíš i tu trochu co víš a znáš.
qxalom
02.02.2012 15:11:14
Hmmhator
tak ji platí rodiče z daní to je jedno... Ale i tak bych měl být zákazník.
Kdybych se místo všech těch hovadin učil něco užitečnýho tak už sem mohl dávno vydělávat.
martas
02.02.2012 15:10:47
Hezký dotaz. Ne, nesmí se kouřit nic.
xborka
02.02.2012 15:07:51
Hmm, nas zakaznik nas pan?Ty si snad za tu ZS neco platis?Neco navic?A prosim nespekulujme ze ji platis z dani-to tak maximalne tvi rodice.Takze jaky zakaznik?
Hmmhator 30
02.02.2012 15:04:11
Sněhulka99: No a proč ne? na wc máme dobrou větrací trubku s takovou mříškou kde to táhne tak tam se dycky zavřu a hulím a nikdo nic necejtí :-)
když mě úča naštve tak abych se nezhroutil tak si dám práska trávy

Kšandy máš pěkný: co si myslíš nejsem teplej ale holky si ju věčinou nenechají lízat a stydí se když někdo čumí :(
martas
02.02.2012 15:00:28
Si děláš srandu? Kdyby tam ten zákaz nebyl tak by sis ve třídě klidně zapálit cigáro?
Sněhulka99 17
02.02.2012 15:00:20
ale curaky kourit muzes.. ty neskodi zdravi..
Kšandy máš pěkný
02.02.2012 14:52:00
qxalom
Ale já se vyučím proč ne? ale teď když musím být na záklatce tak se stejně vyučit nic nemůžu chápeš to? takže vyučím se po záklatce ať budu mít jedničky nebo pětky teťka to nato snad nemá vliv?

trávu nekouřím jako že bych kouřil pravidelně jako cíga to ne tu si dám jen občas když chceme zapařit s kámošema a s holkama holky se pak rači nechají líbat atd. :)
Proč bych neuměl vyplnit papíry nebo počítat? to umím ale nepotřebuju umět takový hovadiny jako dějepis zeměpis literaturu a plno dalšího
tak když nebudu moct dělat na jednom stroji tak se naučím návod k jinýmu ne? ale zatím nás ve škole nenaučili dělat s vůbec žádným strojem takže je to stracenej čas tam chodit.

A proč už neudělali studenti dávno stávku? prostě kdyby se celej rok nikdo nic neučil v celí republice. kdyby se neučil nikdo tak by pak měli šanci na práci všichni stejnou.nedalo by se to nák zorganizovat po internetu?
martas
02.02.2012 14:33:53
Ovšem pokud nebudeš umět vyplňit správně ani papíry tak si nádherně v prdeli. Podívej se co jsi napsal. Budeš si vidělávat ? Spíš vydělávat ne ?? Neučí tě tam blbosti. Je to příprava na krrutej život. A pokud nebudeš mít ani tu základku tak seš dobře v háji. Je sice super, že tě taťka naučil dělat na jednom stroji, ale kdo ti zaručí že na tom jednom stroji budeš makat celej život ? Koukal si někdy na zprávy ? Jak to tady v republice vypadá ? Pokud dobře nedoděláš základku tak nebudeš vědět nic. Nebudeš si moc spočítat, jestli když budeš makat na tom jednoms stroji za určitej peníz na hodinu tak jestli ti to bude stačit na skutečnej život ? Budeš si moct bez vzdělání dovolit to co průměrně vzdělanej člověk ? Asi těžko. Teď se neuplatníš ani s maturitou natož bez základky. A to že kouříš trávu už teď ti taky moc k budoucímu životu nepřidá. Ale je to jen na tobě jak si zařídíš život. Pokud chceš v mínus 15 stupních bydlet někde venku, protože díky tomu že jsi byl v mládí línej a nezodpovědnej tak ses nevyučil a tak nemáš šanci na důstojnej život. A bude to ještě horší tomu věř. Stačí se někdy podívat na zprávy.
qxalom
02.02.2012 14:24:49
qxalom
Já se chcu naučit... ale né takový hovadiny co se učíme... já se chcu naučit dělat na jednom stroji abych u něho mohl stát a vidělávat prachy a to už umím protože to mě taťka naučil a nic jinýho umět nepotřebuju
martas
02.02.2012 14:23:09
qxalom
to nechápu nepleteš si to? všichni říkají že se záklatkou tě stejně do pořádný práce nevemou takže at máš jedničky nebo čtverky na záklatce tak je to furt jedno... když mě naučí taťka dělat v dílně tak mě to bude užitečnější než záklatka a to já už umím
martas
02.02.2012 14:21:59
Náš zákazník náš pán ? Ty tam ale nechodíš do ochodu ! Seš tam ze svojí vlastní vůle, protože se chceš něco dozvědět a naučit. Pokud tam chodíš jen protože musíš tak tam nechoď. Začni chodit za školu a budeš mít klid. Tam si šňupej tabák, kuř trávu a podobný prasárny, který by sis ve 12 neměl ani představit. Navíc podle mě seš fejk jak bejk...
qxalom
02.02.2012 14:19:39
Nevymýšlí to učitelé. Je to prostě dáno zákonem. Ano tabák taky žvýkat ba ani šňupat tabák nesmíš. Vždyť u náš jsou zakázané i prachobyčejné žvýkačky. Závislej ve 12 ? Myslím si ještě pořád, že by ses nad sebou měl zamyslet. Do školy si klidně nechoď ty budeš nevyučenej a nebudeš nic umět. Pak skončíš někdě pod mostem nebo žebrat u Kauflandu s krabicovým vínem v ruce.
qxalom
02.02.2012 14:18:45
proč vlasně ve škole neplatí to heslo - Náš zákazník náš pán?
Učiteli sou placený tak by zaty prachy měli dělat to co žáci chcou ne? A ne obráceně.
martas
02.02.2012 14:15:59
qxalom
to nechápu kdo takovýhle blbosti vymýšlí? a co z toho ti učiteli mají?
To by se pak nemohla ani žvejkat nebo šňupat tabák :-D
Takže kdo je závislej tak nemůže doškoly?
martas
02.02.2012 14:15:54
:) ani tráva, ani čaj ani nic
Sépie z hlubin 21
02.02.2012 14:12:20
Seš opravdu tak blbej nebo si na to jen hraješ ? Máte tam 100% zákaz kouření, požití drog a alkoholu. Tak si to tak nějak spoj a zamysli se nad tím, že ani tráva se tam hulit nesmí ! Navíc ve 12 ? To bys ještě ani neměl vědět že něco takovýho existuje !
qxalom

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy