Znásilnění

Znásilnil mě takový skoro kamarád. Po akci mě vyhodil s tím, že se mi to určitě líbilo. Bylo mi špatně celý den, zvracela jsem a od té doby s nikým nespím. Je to zhruba rok. Bylo to v pohodě, ale dostihlo mě to po roce a zhroutila jsem se. Brácha i přítel mi dneska vyčetli, proč jsem to nehlásila a že je to prý moje vina, že jsem nekřičeila a nepodrápala ho. Neumí si představit, jaké to je ubránit se klukovi, co má 90 kg, když já sama mám 55. A jaké by to bylo vyprávět policajtům, co a kde a kam. Ted jsem doma za děvku. Jsem na prášky.

20.01.2012 01:15:25
Není to tvoje chyba! Není!
katvelon 23
20.01.2012 00:29:57
By mně zajímalo jak to je čerstvé?
5524
20.01.2012 00:25:36
Policie není řešení. Leda tak v ideálním světě. Musela by to storkát vyprávět před policajtama (zřejmě chlapama). Proklepávali by jí, jestli si to nevymyslela takže by z toho ohlášení měla ještě větší trauma než ze znásilnění samotného.
Všude by se to rozkřiklo a víme, jak jsou lidi zlí. Pak by ještě znovu musela u soudu před dalšími lidmi opakovat, co se stalo. Jeho obhájce by se ho z toho samozřejmě snažil vysekat tím, že by na ní kydal špínu a oba by tvrdili, že to sama chtěla. Jako argument by na ní vytáhli, že někdy dokonce i nosí sukně a že se líčí a že přece každá holka, co se baví s klukem a je s ním někde sama si říká o sex.
Celé město by jí chtělo pomalu lynčovat protože ten týpek má jistě taky kamarády a rodinu a ti budou stát slepě za ním a pak někde hledat práci nebo navazovat nové sociální kontakty by bylo hodně těžké protože by měla nálepku buď "ta znásilněná" nebo "ta co si vymyslela znásilnění." Do smrti by to měla na talíři. Takže by to bylo na odstěhování se, ale v dnešním světě snadného přenosu informací by to na ní kdykoli mohl kdekoli vytáhnout i kdyby se odstěhovala.
A týpek by dostal maximálně podmínku.

Opravdu si spravedlnost neidalizujte. Policie neudělá skoro nic. Znásilnění se blbě prokazuje, pokud ta holka není vyloženě polomrtvá a pak se hraje na to, že to sama chtěla - pro týpka by byla polehčující okolnost už jen to, že to byl "kamarád" a milion lidí je vidělo, jak se spolu před tím baví a jsou spolu v nějakém vztahu.
White Lamb
20.01.2012 00:19:59
Nejsi žádná děvka, naopak přítel a brácha jsou bezpáteřní (nebo spíš bezpenisatí) kreténi, že se neseberou a nejdou mu rozbít hubu... ale na to asi nemají, hm, takže vynadají tobě.
Každopádně tomu přítelovi dej kopačky.

Určitě by sis měla promluvit s nějakým odborníkem, a to ne proto, aby ti dal nějaké zázračné rady, ale aby si tě PROSTĚ VYSLECHL (to doma očividně nefungovalo) a ty ses nebála s ním mluvit - protože u takového člověka máš jistotu, že z něj nevypadne nějaká taková šílená kokotina jako z dvou výše uvedených pánů.
Dostat se k psychologovi může trvat, ale hned můžeš zkusit nějakou linku důvěry, nebo - pokud ti dělá problém o tom MLUVIT - tak je i elektronická linka důvěry v podoba chatu: http://elinka.iporadna.cz/
A minimálně ti taková instituce může doporučit psychologa v tvojí lokalitě, kam je šance dostat se jako nový klient a aby to zároveň nestálo majlant.
UnseenQueen
20.01.2012 00:19:00
viz klaunpepe.. Nejsi děvka. Mají tě rádi, ale blbě a především sobecky zareagovali. Cítili bezradnost, slabost a vztek v danou chvíli a byť jejich reakce byla to trochu primitivní, tak až je to přejde, zachovají se k tobě jak jim srdce káže a ne horká hlava.
5524
20.01.2012 00:15:41
Nechápu, proč tě v tom doma nepodpoří, já bych tě podpořil! Jinak jsi to měla určitě hned nahlásit a nečekat, teď se to už bude hodně blbě řešit, ale stejně by jsi to měla ještě zkusit, i když jak říkáš, nebude to určitě žádný med... Otázka, dokážeš to hodit za hlavu a jít dál, a nebo prostě potřebuješ, aby se to potrestalo? Podle toho, jak zní odpověď, tak i jednej, držím palce.

A jinak nechápu, jak tohle může holce někdo udělat...
HEX010307
20.01.2012 00:13:50
souhlasím s Klaunpepe
anymore, vážně zajdi k psychologovi, zbytečně budeš mít psych. blok. myslím, že několik sezení tě dostane dohromady rozhodně za rychlejší dobu než když budeš čekat než to odezní samo ... musíš to ze sebe vymluvit
přeju pevný nervy a hodně štěstí
jarunka
20.01.2012 00:13:50
Na jednu stranu mají oni pravdu, že takové věci by se měly hlásit ...
Na druhou stranu, žádný chlap tohle nemůže posoudit z ženského pohledu a já chápu, že to pro tebe muselo být a je těžké :-(.

Doma za děvku nejsi, to ti jen tak připadá. Oni si to určitě nemyslí.

Poradit se dá jen to, aby sis sehnala odbornou pomoc. Držím palce ať se z toho co nejdřív dostaneš .
Ppaauulluuss 19
20.01.2012 00:11:42
Chyba není na tvojí straně, ale na straně tvých "blízkých."
No, s bráchou se rozejít nemůžeš, tak se rozejdi aspoň s tvým "přítelem." Jednoznačně selhal ve chvíli, kdy jsi ho nejvíc potřebovala. Mrzí mě to kvůli tobě.
Nebuď na pochybách - skutečně melou hrozná hovna. Že jsi ho nepodrápala? A k čemu by jim to asi tak dneska po roce bylo?
Spíš psychicky chrání sami sebe, aby neměli trauma z toho, že tě neochránili. Potřebují někoho obvinit a tak obviní oběť - to je dost časté, ale i tak neomluvitelné.
A rozchod s přítelem opravdu zvaž - tohle není člověk pro život, tohle není chlap do nepohody.
Naštěstí už je ti dvacet, tak snad se můžeš na rodinu vykašlat nebo brzy budeš moct. Já bych jim takovouhle reakci neodpustila.


Já bych tohle rodině a příteli asi taky neřekla, ale kvůli tomu, že by mu šli po krku a nemusím mít všechny blízké zavřené.
White Lamb
20.01.2012 00:10:38
upřímně...kdybych byl tvuj přítel,či brácha nebo otec,tak bych šel i po roce tomu frajerovi rozbít hubu! do smrti by si pamatoval že udělal chybu!
klaunpepe 23
20.01.2012 00:09:18
Brácha i přítel jsou s prominutím debilové, nebo se tak aspoň chovají. Možná se tak chovají, protože to pro ně byl šok, ale i tak by si mohli uvědomit, že oni si tím neprošli, tak nemají co hodnotit.
Holka, co ti mám říct? Já se v takové chvíli vždy stydím, že jsem chlap, když se něco takového dozvím.
Držím palce, aby jsi našla odvahu to nějak řešit. Nemyslím tím policii, ale psychologa, nebo nějakou poradnu. Drž se, děvče. A nenech si tím zničit celý život, byla by to škoda!
napravený snílek

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy