23.Červen 2008
     Pořád nám před očima rostou  samé hyper super markety.. zkoušeli jste někdy v dnešní elektronické době koupit dopisní papír?
     Chtěl jsem být trošku romantickej a napsat,vlstně už poslední slůvka svojí lásce (no slova moje láska už není na místě...) Jsem přes týden v jedné Moravskoslezké metropoli a dnešní úkol zněl jasně, sehnat dopisní papír. Zvolil jsem nákupní centrum, zlákán letáky, že tam najdete opravdu vše. První pokus tabák, tam přece mají noviny, cigarety i vsadit sportu můžete. S milou prosbou se zeptám paní, ale ta se jen usměje a odpoví mi, že nemají. Říkám si, nevadí, je tady obchodní řetězec, kde maj úplně všechno. Marně bloudím mezi regály a hledám.. nic nenachazím. Ale blýskne mi nadeje, vidím paní z oddělení papíru a hned neváhám a řítím se za ní.Zeptám se ji už se spoceným čelem, zda mi poradí, kde to tady najdu... Nemáme,odpoví mi. Ale poradí mi, že si mám koupit sešit. V duchu si řeknu, tak s tímto moc romantickej nebudeš a odchazím z místa, kde podle letáku mají vše s nevyřízenou a hlavně s prázdnou. Vzpomenu si ještě na velkoobchod, který obchoduje jen s kancelářským zbožím... sice je na druhém konci, ale to je fuk...Zase trošku bloudím jako vždy, než to mezi garážama a panelákama najdu.. hurááá našel jsem to. S poslední nadějí beru za kliku, paní mě už zná. Ještě že mám auto s klimatizací, sice se z té angíny nevyhrabu, ale dnes bylo fakt moc horko.Už to mám nacvičené, a proto se hned ptám na dopisní papír, už je mi i fuk jaký, jen nějakej ať mají. Paní se mi dívá do očí a říká, ten už dávno nemáme, moc se neprodával...zkuste si rozpůlit A4.. s úsměvem na rtech, ale se zklamáním poděkuji a odcházím.
     Měly to být poslední slůvka, co jsem ti chtěl napsat a hloupá sms to neumí. Nakonec mi nic jiného nezbylo, než ta rozpůlená A4. se slzamy v očích, s vedrem všude kolem mě a s rozklepanou rukou jsem asi ten můj vysněnej a vytouženej efekt nedocílil. I tak jsem to udělal, poslal jsem to. Nic na tom nezměním, už ne, ale chtěl jsem ti to vše napsat.
     Chápu prodejce, že když z toho nic nemaj a zboží se neprodává, že jej ani nemají. Ale podle mě pořád nenahradí i tisíc sms nebo mms jeden ručně psanej dopis od srdce. Samozřejmě nemyslím ten můj... ten skončil katastrofálně.
vložil: -mlo00- ¤


Komentáře (1):
  • 21.11.2012 21:40:53, simprerato

    dopisní papíry teď už jdou sehnat jenom v papírnictvých, některých, a nebo v polsku.