23.Červen 2008
     Tento víkend jsem ublížil moc lidem. Už tu ale nebudu psát o láskách, o slečnách, které mě nechaly a já je miloval. Proč nepřiznat pravdu? Už není co ztratit, vše jsem ztratil. Nevypadám jako Brad, nemám peníze jako Bill přesto jsem chtěl poznat jaké to je mít víc než potřebuji. Věřila jsi mi a já tě zklamal, zklamal jsem i sebe. I přesto, že k tomu nikdy nenašel odvahu... přesto jsem zklamal vše, pro co jsem kdy žil a vyhýbal se, abych hlavně nebyl jako Ti druzí.. ti špatní.
     Už je pozdě na vše, na slova omluvy, na slzy, vlastně na cokoliv. Tvoje drsná slova, ať neotravuji a ať chcípnu si zasloužím, já i nic jiného nechci. Říkala jsi mi, milluji tě víc než já a taky pro ni jsi udělal cokoliv, pro mě ne. Teď se nechci nijak chránit...ale nevyčítej mi, že jsem někoho miloval..důvodů na výčitek je i tak dost. Přemýšlím o moc věcech... mám si dojet do Německa pro facku a vidět tvoje slzy a nenávistný pohled a obtěžovat tě a zraňovat tě? Říkala jsi, že o tebe bych nikdy nebojoval jako o ní...bojoval a jak.. jen nevím... mám či nemám?Vždy se nějak rozhodnu, teď nevím, rval bych se o tebe, ale dala jsi mi dost najevo, že už to nemá cenu.. i tak váhám.Dnes, když to píšu je pondělí a nevím.. třeba se v neděli sbalím a pojedu, pojedu si pro facku, třeba tři ... Nevím, nevím.
     Je moc slov, kterých bych se teď mohl popsat co jsem vlastně zač, že jsem nemyslel hlavou, ale tím co se mi houpe...Já našel tu nejbáječnější slečnu na světe, se ktreou jsme plánovali společnou budoucnost, bydlení, svatbu a mimi, a já místo abych to vykřičel do světa, ať to všichni vědí...ztratil jsem tě.
     Obejdu se bez peněz, obejdu se bez jídla, obejdu se bez vody, ale bez tebe se neobejdu Miško, bez tebe NE!!!
vložil: -mlo00- ¤