« Domů | PŘESUN BLOGU!!!!! » | Mám nápad...vlastně nemám.. mějte ho Vy. » | Do roka a do dne » | Má baječná seznámení a láska nad kterou není ;-) » | Jsi moje, jsi jediná.. » | Každý den... » | Vzpomínám a nezapomenu.. » | Jak poznat Kokota » | Jsi... » | Googluju lásku »

Posranej valentýn, zkurvenej první máj, zasraný vánoce a vyjebanej silvestr..

Postupem času zevšední.Kdo nebo co, ptáte se? Samozřejmě, že nejoslavovaňejší svátky v roce. Ano zevšední ale proč s tím tropit drama a snažit se být cool nebo in nebo co já vím a dělat, že je nesnáším nebo neslavím? Je to hroznej hit, když se někoho zeptám, jak se měl na Vánoce, vychrlit ze sebe odpověď typu:,, Nevim, já to neslavim, sežral sem véču posbíral krámy pod větví a šel sem do hospody." Ježiš, to už jsou tak vyspělí ve dvaceti letech, že nepotřebujou klid lásku tradici? Já Vánoce trávím nejraději doma, s rodiči, protože je to jedno z mála období, kdy je celá rodina doma. A co jiné děti bez rodičů, co by za to dali, kdyby je mohly někde s někým strávit? Láskyplné a klidné Vánoce. Stejně tak je to s jinými svátky, jako je třeba Silvestr, na otázku tak co jaké máš plány na silva, jsem se většinou dočkal odpovědi:,, Ježiš žádný, budu doma nebo v práci, ještě nevim, já to stejně nějak neslavim, je to jen příležitost jak se vožrat..", no přijde vám to normální? Mě teda moc ne, já většinou Silvestra trávím se svými nejbližšími přáteli a to že se musí někdo ožrat přece není pravidlem, to z něj právě udělají lidi, kteří se opijí. Stačí přece v klidu užívat poslední večer v roce, třeba s nějakým dobrým vínem, nebo koňakem nebo s tím co komu chutná ale decentně, na chuť ne do bezvědomí.A o půlnoci si přiťuknout na zdraví a sílu do dalšího nového roku, a hodit problémy z toho starého za hlavu. Nevím, asi jsem sentimentální ale pro mě má tento okamžik spoustu věcí do sebe.
No a Valentýn. Včera byl Valentýn a já všude kam jsem se vrtnul viděl buď ve statusech nebo v rozhovorech jediný cíl a to bojkotovat Valentýna. Nevím je to svátek zamilovaných, někdo namítá že máme první máj a Valentýn ať si američaní nechají. Ano jeho názor, ale myslím že oslav lásky a přátelství není za rok moc a proto vítám každou příležitost. Spousta lidí namítne, já nemám partnera/ku, nebo láska se má projevovat celoročně.No ano jistě má ale proč nemít konkrétní den, který to oslaví všichni a ve vzduchu bude ta nálada lásky? A partner/partnerka být nemusí, lásku můžu projevit příbuzným přátelům, prostě lidem, které mám rád a chci jim to říct, že je mi tu s nimi dobře.
Zkrátka nějak se mi trend moderní doby bojkotovat svátky, které jsou tu od nepaměti moc nezaryl pod kůži. Budu tedy radši out a svátky, v kterých vidím smysl slavit budu a budu si je užívat po svém. Ve světě je dost násilí a smrti, budu oslavovat život a lásku. 

Vložím takovou pravdivou citaci z jednoho vánočního filmu

"...Jasně, že jsou. O to jde především, ne? O to přece vždycky především jde! DÁRKY, dary, dary, dary...
Chcete vědět jak dopadnou Vaše dárky? Skončí u mě, ve Vašich odpadcích. Chápete to? Skončí v odpadcích! Mohl bych se oběsit na všech těch hnusných kravatách, co jste vyhodili.
Ta hamižnost! Ta hamižnost je nekonečná! Chci Golfové hole, chci diamanty, chci poníka, abych se dvakrát projel a prodal jsem ho na salám!
Hele, nechci dělat vlny, ale celý vánoční svátky jsou blbý, blbý, BLBÝ!"

Novidis ja Valentyn mam rad a na infekcnim lezim mesic taky...;-)mozna sis to udelal ty ne Valentyn..

No.Letošní Valentýn jsem prožil v pohodě..sice jsem po něm ležel asi 2 týdny na infekčním jenom,kvůli toho že jsem musel jak debil jet 30 km do města tam a mrznout venku jak kkt půl hodiny než přijede bus,ve kterém je zima..to nemluvím ještě o té chutné bonboniéře z které jsem se pos.. a proto jsem ležel 2 týdny na infekčním se žloutenkou..bože jak já miluju svátky .

Moc pěkně napsaný...

Tak tak Jirko. Taky rád slavím svátky s mě blízkými. O to přeci jde :)

Přidej komentář