« Domů | PŘESUN BLOGU!!!!! » | Mám nápad...vlastně nemám.. mějte ho Vy. » | Do roka a do dne » | Má baječná seznámení a láska nad kterou není ;-) » | Jsi moje, jsi jediná.. » | Každý den... » | Vzpomínám a nezapomenu.. » | Jak poznat Kokota » | Jsi... » | Googluju lásku »

Příběh obyčejného šílenství | Povídky

Stává se Vám někdy, že máte den obrácený na hlavu?Představte si, večer asi tak kolem čtvrté ráno jdete spát, vzbudíte se do časných ranních hodin asi tak zhruba kolem jedné odpoledne, a začnete den.Velmi rozespalí se vyvalíte z postele a celí otlačení jdete vykonat svou potřebu.Během potřeby zjistíte míru dehidratace a chu´t na ranní kávu.Dobelháte se do kuchyně a nalijete se hrdlo pramenitou vodou z kohoutku.Zapnete kávovar a velmi pomalým krokem se přesouváte do křesla před Váš PC.Vypnete z úsporného režimu, do kterého se uvedl v noci, když doběhla poslední epizoda Simpsnových a media player neměl co přehrávat, a zjistíte stav vašeho ICQ, qipa či Mirandy.Po přečtení deseti zpráv od kamarádu, kteří vám v devět ráno psali ať s nimi jdete do bazénu nebo na kávu, zjistíte, že jsou všichni dávno offline a přestanete se tím zabývat.Po dlouhých úvahách co si vlastně pustit za seriál k tomu ranímu kafi a cigaretě dojdete názoru, že Simpsnovi jjsou ta nejlepší volba.Pustíte pár dílů, a jdete si slít kávu.Po vylemtání hrnku kafe a znečištění ovzduší asi pěti cigaretami se proberete a zjistíte, že odpoledne nemáte co na práci ale, že večer máte domluvenou schůzku s kamarády na bowlingu. Než se nadějete, nestíháte a uháníte autem na domluvenou schůzku.Než ovšem dorazíte do cíle, kamarádi vám volají a ruší domluvenou hru, i když vy už jste na půli cesty za nimi do úplně jiného města. Neházíte flintu do žita a obvoláváte jiné kamarády. Nakonec se domluvíte a vyrazíte na diskotéku za zábavou. Na půli cesty na diskotéku Vám volá předešlí kamarád, že už zase čas má.tak tedy jedete s dalším kamarádem za ním.Po odehrátí bowlingové série vyrážite na Diskotéku. Po příjezdu, zjišťujete u pokladní, že nemají lístky. Voláte dalšímu kamarádovi a přesunujete se do dalšího města na ples jakési školy.Tam jedete s přesvědčením , že nocleh je zajištěn. opak je pravdou. Celý ples trpelivě sledujete s třízlivým okem a čekáte až vypadnete.Ples končí a vy vyrážíte na předešlou diskotéku.Konečně se dostanete dovnitř.Začnete pít a slavíte do pěti hodin do rána a v šest jste v posteli. Vzbudíte se do brzkých ranních hodin asi kolem jedné odpoledne.....Stalo se vám to někdy?

:-) no, myslim, že mě osobně se to stalo...ale až ten konec..:-)

Aha.. tak teď už vím, co "tím chtěl básník říci".. takže to co sem tu napsal neberte vážně a zapomeňte na to. A máš pravdu. Docela bohatej den, ikdyž začal až v půlce (o to dýl, ale skončil :-D)

Přidej komentář