« Domů | PŘESUN BLOGU!!!!! » | Mám nápad...vlastně nemám.. mějte ho Vy. » | Do roka a do dne » | Má baječná seznámení a láska nad kterou není ;-) » | Jsi moje, jsi jediná.. » | Každý den... » | Vzpomínám a nezapomenu.. » | Jak poznat Kokota » | Jsi... » | Googluju lásku »

Příběh Pana Sebastiana Verba III. část | Povídky

Těžká noc. Sebastian se po této noci probíral z šoku, který v noci zažil. Nápis na ruce pálil jako žhavá železo. Sebastian vyšel jako každý den do práce posilněn notnou dávkou whisky, kterou ještě stačil ráno dopít. Před jeho domem, který se rozkládal v tiché zapadlé a úzké ulici se zastavil. Omítka byla rozpraskaná a vystupovaly z ní staré pálené cihly. Sebastian se opileckým okem podíval na svůj polorozpadlý dům, cosi zamumlal a vyrazil do rušného centra města.

Neušel ani deset kroků a znovu se nemohl pohnout děsem. Na protější zdi domu ho zarazila odporná věc. Přistoupil blíž a prohlížel to hrůzné dílo, které snad nemůže mít na svědomí nikdo jiný než ďábel. Uprostřed stěny visel přibitý muž. Byl oblečen do roztrhané zkrvavené košile. V rukách mu čněly tlusté železničářské hřeby, z kterých se řinula černá krev. Byla černá jako noc. Pod přibitým mužem byl nápis. Ten nápis Sebastian dobře znal. Nápis SEB21 byl naspán krví přibitého muže. Sebastian se díval na hrůzný obraz, ,který se před ním zjevil, jen chvíli, poté se rozběhl pryč do bezpečí svého krámku. Celý udýchaný sedl na dřevěnou židličku a celý se klepal.

Po chvíli, když se Sebastian toršku uklidnil, vytáhl z kapsy papírek se vzkazem a začal přemýšlet. Když tu pojednou mu na mysl přišla myšlenka, kterou již dávno vytlačil ze své paměti.

Před pěti lety, když se pan Sebastian Verb přistěhoval do městečka Indicia, stalo se mu velké neštěstí. Malá holčička se topila v místní kašně a Sebastian stál na zápraží svého obchodu a sledoval náměstíčko. Když uviděl co se děje, rozběhl se ke kašně a snažil se holčičku zachránit.

Nestihl to.

Holčičku vytáhl z kašny a nebylo ji už pomoci. Sebastian začal hodně pít, než zapomněl na strašný zážitek. Holčička bydlela nedaleko náměstí v domě U zlatého slunce 21. Když šel Sebastian rodičům oznámit tu strašnou zprávu, velmi dobře si zapamatoval tento dům. Matka malé holčičky se psychicky zhorutila a po čase ji odvezli do psychyatrické léčebny. Její otec byl matce velkou podporou ale po jejím odvozu do léčebny to jeho nervy nevydržely a on se oběsil .

Vše se mu vybavovalo. Všechny ty hrozné vzpomínky, které již dávno alkoholem vytěsnil. Začínalo to do sebe zapadat jako skládačka. Ale kdo je ta žena v bílém plášti a proč vytahuje na světlo jeho nejčernější vzpomínky? P.P.:)

 

To je mazec!!! Chci pokračování... Ne. POTŘEBUJI pokračování!!! Jinak neusnu... :/ :(. Jsi dobrej!!! uŽ SE TĚŠIM NA POKRAČOVÁNÍ!!!

No něco jako Grand Torino:-D

Satan? To se fakt začíná docela dobře rozjíždět. Ukřižovaní, černá krev, mrtvá holčička.
Bude to základ pro nějakej filmec? :D

Přidej komentář