24print
o fotografování a úpravě fotek
 

Víceboj rodičů dětí ZŠ Sadská

Sportovní akce ZŠ Sadská

 

Dne 15.9.2007 se konala jedna opravdu super akce na základní škole v Sadské, a to sportovního rázu. Byla sobota, den místama i prosluněný, vítr si pohrával s padajícím listím a na naší náladě a všech zúčastněných i přihlížejících lidí to rozhodně neubralo. Účast byla opravdu veliká, od nejmenších v kočárcích, až po dospělé :-)

 

A teď k samotné akci. Konal se již druhý ročník tohoto turnajového klání v několika sportovních disciplínách. Tenis, volejbal, nohejbal, stolní tenis, basketbal ve zkrácené verzi, házení míče na koš. Družstva byla rozdělena podle tříd, tedy za každou třídu základní školy bojovali o vítězství v těchto pěti disciplínách rodičedětí, nebo nejbližší příbuzní proti rodičům jiné třídy. Také zde bylo družstvo učitelů, kteří bojovali o své umístění :-). Vše probíhalo postupně až do samotného finále, kde se hodnotilo vítězné družstvo každé sportovní disciplíny a pak celkové vítězství jednotlivých tříd. Vítězům byly předány ceny a zde se prezentovala firma 24PRINT.cz, která také splnila svou účast :-) a přispěla i cenami pro vítěze.

 

A abych vysvětlila účast 24PRINT.cz na této sportovní akci. Jednak sponzoringem a prezentací a já jako pisatelka těchto článků, jsem sportovně zastupovala svou dceru a její třídu. :-) A samozřejmě nesmím opomenout kolegyni, která se postarala o spoustu zajímavých digitálních snímků. :-)