ježiš lidi, já vůbec nic poslední dobou nestíham, tak sorry, že vám neodepisuju . Tu sádru už mam asi 2 možná 3 tejdny sundanou, fakt nevim, ale našel jsem zprávku, kterou sem prostě musim napsat. Bylo to v nějakejch bulvárních novinách, který koupila máma, protože stojí pouhých 5 Kč no stejně to nechápu....
Takže k věci, přesně vám to opíšu, jak to tam bylo:
Dendrofil
Užívá si stromy
Bože, to je ale krásný buk! A co teprve ten keřík jeřabin! Ano, tak podobně se s trochou nadsázky chová dendrofil. Sexuálně ho totiž fascinují stromy a keře. Tato úchylka se také někdy nazývá xerxésismus podle perského krále Xerxése. Ten miloval platan, se kterým se obřadně oženil.

No, tak to sem tedy netušil, že sem uchyl..., už může něco napsat do úchylek :). Tak teď už to vim, a vy taky. A k tý nadsázce.... co maj proti vyjadřování citů?!?!?!?! to si vyprošuju!!!

A jak se teď povolilo registrovaný partnerství (což je podle mě úplně nejlepší věc, kterou politici v poslední době udělali, akorát mě sere, že to Paroubek využil jako svojí volební kampaň, a ať se nám nesnaží nakecat, že ne....), no tak bych si jí moh vzít, nebo to můžu i normálně? Jako svazek manželský?? sakra nejdou mi smajlíci, takže andílek a srdíčka :))))))))))))) to by bylo super zase srdíčka.... ale to by určitě narušovalo rodinu..... takový kecy, copak to, že někdo ví o tom druhym jeho zdravotní stav a může po něm dědit atd. narušuje rodinu?!?!! tak to sem se trošku ehm.. rozhořčil, ale co, hlavně, že už je ho schválený..

a NEVOLTE KOMOUŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

čau









napsal/a: 2debily 22:15 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář