Rozhodla sem se, že budu žit věčne a umřu jen dkyby mi to nevyšlo!!
Už mě štve jak mi tolik lidi lže....Ja si to přece nezasloužim...
Komu mam vlastně věřit...? Tem co mi rikaj ze sem NEj... nebo ti co rikaj ze sem jen polovični...?
A proto napisu tohle!!!

Nejsem pekna jsem NEJKRASNĚJŠI
Nejsem hodna jsem NEJHODNĚJŠÍ
Nejsem dobra jsem DOKONALA
Nejsem stejna jsem JÍNA
Nejsem jedna ze 100sta jsem JEDINEČNA
Nejsem nahraditelna jsem NENAHRADITELNA
Nejsem divna jsem VYJMEČNA
Nejsem nudna jsem NEJZABAVNĚJŠÍ
Nejsem namyšlena jenom si VĚŘÍM

.... A tak bych mohla pokračovat daaal a daaal
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dneska byl mooooc dobry den
Rano jsem zase jela do Kamaku a tak silene sem spechala na tramvaj (tralalajku) až sem se rozplaskla na chodiku. Neeee vubc nikdo se mi nesmal... Stejně sem spechala zbytečne, protože tramvaj měla asi 5 minut zpoždení a ja zase kosla venku.
Víte co me totalně SERE?! Že v tramvajich davaji ty blbe tycky na drzeni tak moc nahoru.... Maji myslet i na ty menči lidi. Dneska sem se ji chytla ale jak sebou tramvaj skubla tak sem letela prez pul tramvajky bo sem se neudrzela Pak jak uz sem jela na praxi tak na zastavku prisla neaka trida, typuju tak sedmaku a jak se ke me postavily tak me ani neslo videt.... Viskove sem k nim zapadala Asi budu papat vic Neskvik Pak na praxi to lso raz na raz... natocila sem si vodovku a pak cely den nic nedelala jen se smala kecala s mojima sestrama Večer samozdřejmě neměl chybu. Ja a Nikolka nemame chybu ,,Čekej nebo na tebe chlustnu tic tac!!!´´ ,,Co vyhrožujes ty vole´´ No malem sme se zechcaly A pka lenča dodala že nepojede KALALAJKOU   ,, Ten pes to byl asi čau čau.´´ ,,Nazdar nazdar.´´ V autobuse sem potkala tak tochu vic lidi Jeden me pekne pozdravil a zajimal se Ale muj byvaly mužu della jako že me nevidi a to sedel hned vedla me No malem sem tak chcipla v autobuse.
No z dneska asi vše
--------------------
Jinka. Pořad sem se nevzpamatovala. Pořad každou minutu na neho myslim. Pořad chi vratit čas. Pořad me to všechno hrozně mrzi.

P.S. Vrat se

Mějte se DOKONALE

napsal/a: A.D.E.U.K.A. 10:57 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář