realita a sny....

21.Únor 2009

,,Proč už to tak není.´´ řika si a leži na hnědem gauči zahazena červenyma polžtařema. ,, Proč nejde zapomenout. Proč když zavřu oči vidim jenom ho. Proč když se někde podivam vidim nas dva jak deme a baječně se bavime... Ne jako kamaradi, ale jako par. Proč zrovna ted. Proč ted když mam byt štastna.´´     
Na otazku PROČ se pta každy den. Pořad přemyšlí nad tou chybou. Na světe ji už nic nebavi. Ví že se zase jednou zasměje, ale až prijde čas. Pořad se ji promitaji ty chvile. Ty dokonale chvile.  Slzy ji tečou pořad tečou. Nechce, ale nejde to zastavit. ,,Ma to ještě smysl?´´  Nad touhle otazkou se pozastavila a začala nad ni přemyšlet. Nikdy by ji nenapadlo, že by takhle uvazovala. Rychle sebou škubla a tuhle myšlenku vymazal z hlavy. Tak rychle jak si na tuhle větu vzpoměla tak i rychle zapoměla. ,, Zase to přejde, zase to prejde, zase to přejde..." opakuje si pořad dokola.  Přece tu ješte neco musi byt co me bude těšit."  Lehce se usmeje, ale porad plače. Neví o tom, ale plače. Každy den ji připada stejny. Stejně šedy. Polžtaře už josu cele mokre. Obrati se na bok a zavře  oči.....


Konečně přišel  ten den. Ten den na ktery se tak moc těšila. Ta sms co ji přišla ji tak šileně potěšila a  privedla na jine myšlenky. Byla do NEHO.  ,, Moc mi chybis. Chtel bych se s tebou videt. Každy den bez tebe nema smysl. Sejdeme se dneska ve 3. Si moje vězda :-* "   Tohle ji naplnilo. Tohle ji zahřalo. Tohle bylo to, na co čekala. 
Konečne prisel ten čas. Už jsou spolu a hezky si to uživaji. Tak krasne ze si to ani neumela predstavit. Povidaji si o všem, smějou se spolu a oba si přejou at tahle chvie trva věčne.  ,,Vrat se mi."  uslyši. Podiva se na neho a zase se ji v očich lesknou slzy. Ted nevi jestli josu to slyzy smutku nebo štěsti. Najednou na sve tavři uciti jeho ruku. Tak krasne se na ni diva a na tvari  ma lehky usměv. Jen tak tiše na sebe hledi. Aniž by neco musela řikat on poznal že na jeho otazku odpovi ANO. Lehce si ji pritahne k sobe a da ji nežny polibek. Tak krasny a prociteny. Takovy na ktery se neda uz nikdy zapomenout. Zase jsou oba stastni.
.......... A najednou zvobí budik......... A ona se zase probouzi ze slzami v očich. Zase nastal dalši smutny a šedy den. Zase se bude ptat na otazku PROČ. 
,, Už chci navždy spat!´´ zavře oči a zase sni... Sní o kranem životě s nim.

Mějte se DOKONALE


napsal/a: A.D.E.U.K.A. 21:02 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář