♥♥♥♥♥

27.Únor 2009

Strašne šíleně jim závidím. Zavidím vsem co jsou ted zamilovaní a všechno si to tak krasně uživaji. Taky bych chtela takhle žít a netrapit se pořad dokola tím že uz nejsem s tím koho pořad tak moc miluju. Zavidim i tem ktere prozivaji smutek z rozchodu. Nezavidim jim to, že jim to skoncila, ale to jak sem pišou. Píšou tak obyčejně a přitom tak krasne. Píšou sem jak moc by chtěli vratit čas do doby kdy byly s osoubou kterou tak strasne moc milovaly. Jak je strasne moc mrzi konec. Jak to všechno bylo užasne. Jak se oba navzajem milovali. To jak sem napišou že ON byl jejich život a jak už s NIM nejsou jejich zovot nema smysl. Jak moc milovali. Jak se jim zhroutil svět. Zavidim jim ty slova naposled. Tu konecnou vetu ktera zni :                        Vrat se mi. Miluju te!!!!
Zavidím jim to že se to neboji napsat. To že se nebojhi to rict na plnou pusu i když vi ze si to ON precte. Taky bych chtela mit takovou odvahu. Ale ja se tady zatim utapim v slzacha a premyslim nad tema užasnyma chvilkama s NÍM. Jak moc mi chybi ten jeho smich a ty jeho uzasne oči. Ta jeho DOKONALOST.
Kdyř to zvladnou ostatni tak se ptam proč ne ja...? Dyt ja taky tak miluju. 
Každy dělame chyby, proto mame na tužce gumu. Ale někdo si mysli že Život je psani bez gumy. 
Ale prece oba dva citaty jsou jedno a to samy. Po každe se da zacit znova. U prvniho mužes zapomenout. U drzheho zapominat nemusis, mužes jen zacit znova.
Proc to nekdo nechape. Nebo nechce chapat?
Pryy bude zase jednou všechno fajn. Možna že bude, ale uvnitr mě to  bude pořad neskutečne moc bolet.

Je zbytečné milovat toho, o kom víme, že nás nikdy milovat nebude.. Vysvětlete to prosím mému srdci...
Pořad to nemuzu pochpit  A na konec asi tohle:
                                 Víš, nejhorší věc je, když si necháš lásku utéct mezi prsty! Jo, málem bych zapomněl, musím Ti říct, že Tě strašlivě miluji.

Mějte se DOKONALE

napsal/a: A.D.E.U.K.A. 22:39 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář