« Domů | Biography Adam N! » | Re: steticek for You » | Seticek for You » | Bio by Adam N! » | Taaaakze vitejte! »

Bio by Adam N!

Dj Adam N!, vlastním jménem Adam Nawrath, původem pochází z
Undergroundového města na severní Moravě – Ostravy, kde má doposud své trvalé působiště.
K hraní se dostal na jedné z párty v dnes již neexistujícím klubu
Picadilli ve Frenštátě pod Radhoštěm. Tam jej poprvé okouzlila elektronická taneční hudba a práce dje, které se nyní pilně věnuje.
Psal se rok 2001, když si poprvé sáhnul na gramofony v ostravské djské škole MP4, pod vedením lektorů a djů Elvise a C.phona, kteří Adamovi ukázali základy míchání a tvorby elektronické hudby.
Po úspěšném dokončení tohoto kursu se odebírá ke zdokonalení svých djských dovedností a dopilovávání djské techniky.
Asi po roce v ústraní se začíná objevovat se svým hraním na veřejnosti. S Djem Michalem Kobielou rozjíždí legendární ostravský after klub „Větrák“, specializovaný jen a pouze na after párty. Mimo jiné je to místo, kde můžete Adama slyšet hrát dodnes, ale s malou změnou a tím je záměna spolupracujících djs.Tím je Nyní Dj Robbie.
V květnu 2003 se stává rezidentem největšího moravského klubu Fabric, kde po boku ostatních djs reprezentuje tento klub a kde má svou pevnou základnu.
V jeho setech se nejčastěji vyskytují takovéto styly jako progresive – house, tech – house nebo tribal – house. Specifickým prvkem jeho setů je energická melodická linka se silným basovým zázemím.
Na severní Moravě je jediný dj s tímto specifickým zvukem setů, podle kterého jej jednoznačně poznáte. Sám říká: „Je pro mě velmi důležité, aby mé sety byly kreativní, pokaždé jiné a aby se u nich lidé bavily.“.
Koncem roku 2003 dostává nabídku na rezidentůru v polském klubu Ozon, kterou jednoznačně přijímá a tím pádem se stává mezinárodním rezidentem v tomto příjemném klubu, kde jej můžete slyšet 2krát do roka na akcích zvaných Fabric Night.
Adam doposud namíchal 5 demo mixů: „Musique prison“, „White“, „Yellow“, „Biege“ a nejnovější „Orange“.
Vykřičníkem za svým pseudonymem dává najevo, že není zase tak úplně někdo.
Veřejnost mohla shlédnout Adama vedle takových djs, jako například: Loutka, Shane London, Ladida, Little Lui, Path Heart, Chris Sadler, Michael Burian, Kutmaster Jay, Tvyks, Tom Hustler, Lucca, Felipe, Justin Robertson a Circulation.

Kontakt: djadamn@email.cz

O Autorovi

  • Jméno Adam_N
  • Region Evropa
  • sikovnej kluk
Můj profil

Přátelé

Poslední návštěvy