21.Srpen 2007,21:58
21.8.2007 22:00 song:Simple Plan-Untitled
joop..ta písnička je nádherňoučkááá... kdybych neměl májinku..tak si ani newzpomenu..žhe existuje takowá nádherná písnička.. :) Májinko..ty moje.. štěstííčko.. :) bez Simple plan ani ránu, žhe..?:)
Tož wčera to  kino bylo skwělý... prdel jak nigdáá..jsem to trooošinku ale oprawdu troošinku s holkama rozmetli.. :) a Ouško byl taky w klidu....jen jsme trošku po cestě zpátky zmokli... mno..ale na příště jsme si objednali o pět deštík..byla to takowá romantika... :)
ale jedno je pozitiwní..už mi je líp...žiwot jewe swý podstatě fajn..jen když tě přepadnou ty špatný chwilky..tak nemyslíš normálně...myslíš jen na to nejhorší...ale to nesmíš...:) joopp..to mi připomělo ten wtip od Májinky...:
Přijde pán do lesa ...oběsit se..
a říká: já už toho wšeho mám dost..zase se mi narodilo další děcko..zabiju se..
a objeví se před ním skřítek
a ptá se ho: A jíš mrkwičku...?
pán odpowí: Ne..
skřítek: Ale to musíííš...
tak pán si to rozmylí..a dá na rady skřítka... jí mrkwičku...probudí se další den.a. má další děcko.. jde se opět oběsit..a zase se před ním objewí skřítek..
a ptá see: Jíš mrkwičku..?
pán: Ano..
skřítek: A  s křenem..?
pán: nee..
skřítek: ale to mussíííš...
Pán si to opět rozmyslí..a říká žhe dá opět na rady skřítka... příjde domů a jí mrkwičku s křenem.. druhý den ráno..se probudí..a zjistí.žhe se mu narodilo další děcko..tentokrát už má wšeho dost a jde se opět oběsit...
Objeví se před ním skřítek
a ptá se ho...Jíš mrkwičku..?
Pán: Ano..
Skřítek: A s křenem...?
Pán: ano...
Skřítek: a šukááááš..?
Pán.: ano.
Skřítek: ale to nesmíííšššš...

Nj.. zlatej tábor..joop..moc se mi na něm nelíbilo....moooc to neklapalo..ale tedkom se mi po něm stýská..dala bych cokoliv..kdybych tedkom mohla.... vylézt na loď... nebo na mojee místečko.... nebo jít si jen tak sednout do jídelny...obejmout strom..a nebo ležet w tráwě pod košatým dubem...jjoopp.ai ten jedne malinkej hangár..kdde jsme byli měsíc spolu nás pěkně spojil.... nj..nezdá se to..ale ten hangár je bezwa wěc... Joop..měsíc tábora..a asik  by kde kdo z wááás nejel..ale ono je to fakt bezwaa..za ten týden se nic nestihnee..ale měsíííc to je teprw..doba...a ta příroda...bez ciwilizace..uprostřed lesa...pár hangáru..a tee-pee...jooop..něco pro romantiky..a taky je to kouzelnýý....
mno budu muset končitt...doblou noooc..
 
vložil: Adinka-aknidA
Permalink ¤ sHIt.. ¤


0 Komentáře: