22.Únor 2009,23:54
Jestli sem vam...komukoliv udelala nekdy neco zlyho, tak se fakt strasně omlouvám.
Ať to bylo cokoliv, jistě jsem proto měla dobrý důvod. Bylo to pro dobrou věc a neměla jsem v plánu vám ublížit. Ale jestli jsem vám ublížila tak mi odpusťte... Odpusťte mi jestli jsem se vas někdy dotkla. Nedodržela co slíbila, něco vám udělala nebo naopak neudělala co sem udělat měla...Za VŠECHNO se omlouvám.... Asi bude lepší, když budu pár dnů sama...Ještě si o prázdniných dořeším nedořešené věci a pak vám dám na čas pokoj. Bude to dobrý pro všechny. Vy mě nebudete muset poslouchat a já budu mít čas přemýšlet. 
Já vím že teď zním jako zhroucená histerka. Jako někdo kdo si myslí že je dobrej a všechno kolem je zlý. Možná zním jako někdo kdo si myslí že všechno ví...Ale tak to není. Přiznávám občas sem trochu histerka abych zas nelhala:D....Ale všechno kolem není zlý. I kdž je toho zlého opravdu hodně. A já rozhodně nejsem svatá pač sem udělala pár věcí kterých už pár let dost lituju. A k tomu třetímu bodu...Já právě nevím vůbec nic..Prostě potřebuju klid na to udělat si v hlavě pořádek. Smířit se s některými věcmi...Smířit se stím co skončilo a co naopak nezačalo...Ujasnit si co vlastně teď chci na prvním místě a jak toho dosáhnout. Uz toho bylo moc a dneska před pár minutama kápla poslední kapka. 
Ne kdepak...Já to nevzdávám...Já jenom..Jenom si dávám pauzu. Potřebuju zase umět důvěřovat a mít všechny tak ráda. Potřebuju to být zase JÁ
Nečekam od vás ani pochopení ani lítost ani říkání že je to naopak..Ani nečekám výsměch nebo tak...Prostě sem to jen potřebovala někomu napsat...A tak protožže to je celkem dlouhý, si to přečte jen ten koho to zajíma a ja budu vědět že jsem to mohla někomu říct aniž byste mi skákali do řeči..
Teď se vám nejspíš honí hlavou že jsem další ubožačka co si píše články  tom jak strašně trpí kuli tomu aby byla zajmava aby všichni věděli co ji trápi. Ale tak to není..Jen jsem tu prostě sama a neni mi nejlíp. A člověk by v některých situacích neměl být sám...
Už to fakt nedávám...mějte se
 
vložil: Alhi
Permalink ¤


0 Komentáře: