04.Prosinec 2007

Včera,dnes a zítra

   Přemýšlela jsem jak nazvat to co právě píši.Pak jsem si vzpomněla na Silvestra a oblíbené pořady plné vtipů.Uvědomila jsem si,že by to nemusel být špatný název.
   A teď k tomu co mě vede psát dál.Začala Advent a sním plno Vánočních akcí.Dnes jsem se byla na jedné  podívat. V Plzni se rozsvěcel stromeček, akce jako víno.Leona Machálková pěla písně,po ní se ujali slova představitelé města,kteří mohli být od té dobroty a své projevy zkrátit na minimum čímž by nás občany ušetřili svých ducha plných projevů.Nasledujíc společnými silami rozsvítit stromeček.Docela by mě zajímalo jak dlouho to secvičovali.No,minimálně jedno odpoledne.Po velkém očekávání se fiasko nekonalo,stromeček bohužel nezklamal a začal svítit.Přeci jen si myslím,že pro efekt by bylo lepší kdyby chytnul a pro mnohé děti by byl větší zážitek,kdyby viděli zásah hasičů.Je tedy pravda,že se letos zástup ztracených dětí rozšířil na 3 a z toho bylo jedno 17 leté. Rodiče s tím byste měli už něco dělat.
  Po tom co zaznělo vlevo hleď jsem si připadala jako na manévrech.Musím suše konstatovat,že si jaksi s letošním ohňostrojem nelámali hlavu.Přišlo mi to jako by někoho místo oběda poslali do Tesca koupit rachejtle a pak si řekli hele Queeni jako hudba to bude dobrý..Chudák Fredie...

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů